LL 15/16 H:28 | Real Madrid 7-1 Celta Vigo | M.S | 5 Mart

Büyük Takımlara Karşı ''Çamaşır Makinası'' Olan ronaldo , Küçük Takımlara karşı ''Gol Makinası'' olmaya devam ediyor..

OA9jDP.png

Büyük Takımlara Karşı ''Çamaşır Makinası'' Olan ronaldo , Küçük Takımlara karşı ''Gol Makinası'' olmaya devam ediyor..
Ronaldo'nun maç başı gol ortalaması Messi'den daha fazla. M/G oranı 1.2 ve La Liga tarihinde 1'e yaklaşan oyuncu bile yok :)

gercekleri yediremeyenler alıntı yapmaya devam ediyor :) Barca Reali 4-0 yenerken ronaldo bey neredelerdi ? :(

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollll

Ümit sıkıntı yok kardes senin gibiler için bile yerimiz var

Şu Ümit'i Madrid konularından atın yav. Amacı yok boş boş konuşuyor.

Madrid=fener, denk takımların mücadelesi, rakip en az 1 puan alır, Ronaldo anca böyle takımlara gol atar vs. bozuk plak gibi...

Perez insallah mallik yapip Zidane'a baski kurmaz. 3 sene sonra bu takimi müthis yapar

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hosgeldiiinnnn

en cok gol atan takim sampiyon oluyormus

Şu Ümit'i Madrid konularından atın yav. Amacı yok boş boş konuşuyor.

Madrid=fener, denk takımların mücadelesi, rakip en az 1 puan alır, Ronaldo anca böyle takımlara gol atar vs. bozuk plak gibi...

madrid = fener demıyorsan sende sorun var demektir.. ben işin gırgırındayım.. yoksa banane ronaldo ve messi kaç gol atarsa atsın... burası forum istediğimizi yazabılırız ;)

Ümüt Galatasaray'ı bu kadar savunmuyon be kardes,ben de Messi ve Barça sempatizanıyım tamam da.Zevk almaya bak ilk yarı 1-0'dı ikinci yarı 7 gol oldu sanki Galatasaray maçı bana.

Allah belanı versin senin Chelsea, +7 ile birlikte dünyaları bildik şerefsiz chelsea yüzünden yattık...

Geri
Üst Alt