LL 15/16 H:28 | Real Madrid 7-1 Celta Vigo | M.S | 5 Mart

arkadaşlar ben işin şakasındayım fakat aranızda yazdıklarımı ciddiye alan sazanlar görüyorum yapmayın allah aşkına burası forum istediğimizi yazabılırız..

Ümit cok itici oluyorsun. Tamam anladik Barcelona'yi tutuyorsun da bokunu cikarmanin da geregi yok.

Nerede Ronaldo orada sen, nerede Real Madrid orada sen. Sorunun ne yahu.

Ben de uzun zamandır Ronaldo daha iyi diyordum Messi'den. Ayrıca bence Ronaldo'nun devri geçiyor. Ronaldo hiçbir zaman Messi olamadı, olamayacak da. Bu gerçeği kabul etmek lazım. Çalışarak Ronaldo olabilirsin, ama Messi olamazsın...

Not: Real ve Ronaldo'yu Barça ve Messi'den katrilyonlarca kat daha fazla seviyorum. Ama gerçek bu maalesef. Kendimizi kandırmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Allah belanı versin senin Chelsea, +7 ile birlikte dünyaları bildik şerefsiz chelsea yüzünden yattık...

Abi ayni durumdayim.

Arsenal MS0
Leverkusen MS0
Schalke MS2
Wolfsburg MS1
Real (0:2) handikap
Stuttgart MS1
City handikap
Chelsea MS1

Yine en düsük orani olan mac yüzünden yatacagim. Hafta ortasi da Arsenal yüzünden yattim o da en düsük orani olan macti. Lanet olsun.

Ben de uzun zamandır Ronaldo daha iyi diyordum Messi'den. Ayrıca bence Ronaldo'nun devri geçiyor. Ronaldo hiçbir zaman Messi olamadı, olamayacak da. Bu gerçeği kabul etmek lazım. Çalışarak Ronaldo olabilirsin, ama Messi olamazsın...

Not: Real ve Ronaldo'yu Barça ve Messi'den katrilyonlarca kat fazla seviyorum. Ama gerçek bu maalesef. Kendimizi kandırmaya gerek yok.

işte bende bunu anlatmaya çalışıyordum anlayana... iyi forumlar..

Edit : ben işin şakasındayım arkadaşlar.. ciddiye almayın herşeyi... Galatasaray kötü günler geçirirken tek tesellimizi barcelona yada real madrid oluyor... yoksa Galatasaraydan baska takım ne yaparsa yapsın banane

Ümit şaka yapıyorsan neden herkese şaka yaptığını anlatmaya çalışıyorsun

Kimseyi kandırma ahbap

Ümit şaka yapıyorsan neden herkese şaka yaptığını söylüyorsun

Kimseyi kandırma ahbap

çünkü hepiniz ciddiye alıyorsunuz.. üstelik bazı arkadaşlar az önce ciddiye alıp hakaret etti.. yuh dıyorum.. bu yüzden böyle acıklama yapıyorum yoksa istediğinizi düşünebılırsınız

Neyse kimleri kırdıysak kusura bakmayın.. iyi forumlar..

Edit : Real Madride 3.cülük yolunda başarılar diliyorum...

Ümit bence biraz daha sakin bir üslup kullanırsan çok daha iyi olur,yine de sen bilirsin tabi.Sana ne,sana mı soracağım senden mi öğreneceğim gibi bir şey dersen de bana b.k yemek düşer.

Her maçta Ronaldo Messi kavgası çıkaracak kadar işsiz olmanız takdire şayan.

Özellikle Mosaph denilen Almancının hep konunun içinde olması.

Ümit bence biraz daha sakin bir üslup kullanırsan çok daha iyi olur,yine de sen bilirsin tabi.Sana ne,sana mı soracağım senden mi öğreneceğim gibi bir şey dersen de bana b.k yemek düşer.

renktaş ben işin şakasındayım.. Galatasaraydan bu sene hayır yok bari Başka takımlarla teselli olalım.. yoksa messi , ronaldo banane isterse 100 gol atsınlar sanki bana para verıyorlar

renktaş ben işin şakasındayım.. Galatasaraydan bu sene hayır yok bari Başka takımlarla teselli olalım.. yoksa messi , ronaldo banane isterse 100 gol atsınlar sanki bana para verıyorlar

Biz takımı başarı için tutmuyoruz ki,Beşiktaşlılar gibi bahane uydurup körü körüne desteklemiyoruz tabi ama iyi günde kötü günde takımımızın arkasındayız.Hem kupada yolumuza devam ediyoruz,belki finalde Fener'e çakarız ne dersin?

Biz takımı başarı için tutmuyoruz ki,Beşiktaşlılar gibi bahane uydurup körü körüne desteklemiyoruz tabi ama iyi günde kötü günde takımımızın arkasındayız.Hem kupada yolumuza devam ediyoruz,belki finalde Fener'e çakarız ne dersin?

Sinan iyileşirse, sabrinin yerıne Linnes oynarsa , hakan baltanın yerıne Carole oynarsa , selçuk leş gibi oynamazsa o zaman kupayı alırız dıye düşünüyorum.. ama ben Konyasporun fınale cıkacagını düşünüyorum... iyi bir hava yakaladılar bence..

Sinan iyileşirse, sabrinin yerıne Linnes oynarsa , hakan baltanın yerıne Carole oynarsa , selçuk leş gibi oynamazsa o zaman kupayı alırız dıye düşünüyorum.. ama ben Konyasporun fınale cıkacagını düşünüyorum... iyi bir hava yakaladılar bence..

Konya Fener'i eler bence de.Ama biz finale çıkarsak ister Fener ister Konya gelsin alırız kupayı.Bu kupaya bu sene en çok ihtiyacı olan takım biziz açık ara,bu da var.

Konya Fener'i eler bence de.Ama biz finale çıkarsak ister Fener ister Konya gelsin alırız kupayı.Bu kupaya bu sene en çok ihtiyacı olan takım biziz açık ara,bu da var.

evet kupayı alıp 1 senelik avrupa cezamızı bu sene çekmemiz lazım... yoksa seneye sampıyon olursak ve sampıyonlar lıgıne gıdemezsek çok koyar bana..

evet kupayı alıp 1 senelik avrupa cezamızı bu sene çekmemiz lazım... yoksa seneye sampıyon olursak ve sampıyonlar lıgıne gıdemezsek çok koyar bana..

Avrupa işi de var da,son 4 sezondur kupasız bitirmiyoruz,bu istatistiği yine bozmamamız lazım bu sene,teselli olur.Yazın süper kupada Bjk veya Fener'e çakma keyfi de var tabi.

Geri
Üst Alt