LL 15/16 H:31 | Barcelona 1-2 Real Madrid | M.S | 2 Nisan | Lig TV 3

Forza barca!

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

THY'na söylesek de seneye de selçuk'u transfer ettirse barcelona'ya!!!

hihi2-2304.jpg

Tam tersi hic sevmiyordum eskiden :D

Biraz birakti o etkisini yani artik o kadar negatif bakmiyorum, hala da kirginim son anda birakip gittigi icin ama kendi adina dogru karari verdigini görüyoruz sonuc olarak.

Gelmesini de istemem, bizde basarili olabilecegini düsünmüyorum.

Taraftar haksız da değil,takım yerlerde sürünürken Arda da sorumsuzca davrandı biraz bunu kabul etmek lazım.

Futbol cahilleri Barca'nın mağlubiyetinde suçu Arda'da buluyor. Kimse maç boyunca b.k gibi oynanan futboldan bahsetmiyor. Ayrıca Zidane müthiş bir taktik ile oynattı Real'i. Mourinho zamanında olduğu gibi orta sahayı kalabalık tuttu ama defansı biraz daha geride yaparak mesafeleri iyice kısalttı.

Sene sonunda bu mac hatirlanmaz. Barcelonanin hanesine bir sampiyonluk daha yazilir.

cristiano-ronaldo-real-madrid-champions-league-borussia-dortmund-2014-goal-celebration.jpg

Adam var dünyasında yüksek dağlar yaratmış
Kimisi yarı yola gelmeden havlu atmış
Adam var göstermelik gürlemese de eser
Adam var adam gibi harbiden racon keser
Genç bir adam tanıdım gereği kadar kibar
Reise gösterilir ancak böyle itibar

Adam var iki yüzlü utanmaz bukalemun
Haysiyet fukarası yüz karası alemin
Adam var menfaate satar öz kardeşini
Adam var arkadaşa kurban eder başını

Genç bir adam tanıdım gereği kadar kibar
Reise gösterilir ancak böyle itibar..

:tiphat:

Barcelona bu maçta bize şunu gösterdi...

Ligde şampıyon oldum.. hedefim Şampıyonlar Ligi kupası... Ligi fazla kasmazlar bundan sonra..

Ayrıca Şunuda belirteyim; Real Madrid Zidane ile çok başka oynuyor... başka oynuyor derken çok iiyi mücadele edıyorlar..

Bugünkü maçı gördükten sonra Real Madridli oyuncular 4-0 yendildikleri maçta Benitezi sabote etmişler resmen... bugün bunu net biçimde gördük...

Futbol cahilleri Barca'nın mağlubiyetinde suçu Arda'da buluyor. Kimse maç boyunca b.k gibi oynanan futboldan bahsetmiyor. Ayrıca Zidane müthiş bir taktik ile oynattı Real'i. Mourinho zamanında olduğu gibi orta sahayı kalabalık tuttu ama defansı biraz daha geride yaparak mesafeleri iyice kısalttı.

Bence cogu kisi geyik ayagina söylüyor bunu zaten.

Barcelonanin maglubiyetinin nedeni mac boyunca hicbir bok yapmayan Messi Suarez Neymar uclusu. Bizden Sneijder ile Podolskiyi cikarttiginda nasil Kasimpasa oluyorsak, Barcelonada da bu 3 lu olmayinca Getafe oluyor.

Real bu moralle şampiyonluğu kazanır

Barça'nın gazı bitti

Sezon sonu Arda GS'ye döner

Maaşı da Barça öder

Geri
Üst Alt