LL 15/16 H:31 | Barcelona 1-2 Real Madrid | M.S | 2 Nisan | Lig TV 3

Ümit kivirma ya, puan farkini actik diye kaybettik demek kolaya kacmak bence.

Nasil bizde her futbolcu Fener macini önemsiyorsa onlarda da her Barca futbolcusu Real macini önemser. Derbidir bu.

Yok takim konsantre degildi bilmem neydi diye birsey yok bence. Barcelona atamadi Real atti ve kazandi. Suarez'in macin baslarinda Umut vari kacirdigi pozisyon gol olsaydi zaten bambaska olurdu mac bence.

Adam gibi tebrik etmeyi bilmiyoruz. Hemen fb örneği veriyorlar. Bu kadar mı lan sevdanız? Bu kadar çok mu seviyorsunuz Barça'yı anlamadım ki..

Yeminle şu Arda olayından gına geldi. Spor programı izlemek için tvyi açıyorum gururumuz , aslanımız , reklam oluyor lassa yine yalıyor Ardayı. Ulan CR7 , Messi'yi bu kadar yalamıyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sex on the beach !

CfEKuyIVIAAj_KK.jpg

Reallilere yav he he deyip geçiniz

Büyük takıma karşı aldığı hakem destekli galibiyetle övünen takımın taraftarlarıyla polemiğe girmeye gerek yok

Zannetmem ya, Sneijder karakter icabi zaten böye bir yapiya sahip degil. Bence gayet mütevazi birisi genel olarak.

Ben de sanmıyorum da,taraftar sevgi ile putlaştırmayı karıştırıyor.Bu kadar kimin üzerine düşülse adam egosuz olsa bile ben neymişim lan falan diyebilir içten içe.Muslera,Sneijder yoksa gayet karakterli futbolcular,futbolu da burada bırakırlar diye düşünüyorum 34-35 yaşlarında memleketlerine gitmek istemezlerse.

"Büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar ise yendikleri büyük takımlarla övünür."

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Realliler bu maç için tshirt basabilir hakikaten

Boşuna demiyoruz İspanya'nın FB'si diye

Geri
Üst Alt