Melih Akan
Ulubatlı Souness
- 26 Ekim 2009
- 39.994
- 17.725
- 2.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 CL kupasini da Franco sayesinde kazandik deme mrdindash
Ne alakası var la? Genele yay derken resmi rakamlardan bahsediyorum. fb'liler gibi mahalle maçlarından bahsetmiyorum. Kıvırma Arif
göremiyorum linkiÖzel mesaj kutunu kontrol et.
Atatürk gibi adammis helal olsunFranco sadece Real Madrid başkanı değil aynı zamanda vatan aşığı bir adamdır. Bakın şimdi onun olmadığı dönemlere; Barcelona şimdi referandum yaparak bağımsızlık istiyor. O zaman değil bağımsızlık b bile diyemezlerdi..
Vatan aşığı İspanyol reisi bir kez daha saygıyla anıyorum..
Ne alakası var la? Genele yay derken resmi rakamlardan bahsediyorum. fb'liler gibi mahalle maçlarından bahsetmiyorum. Kıvırma Arif![]()
...Reallilere yav he he deyip geçiniz
Büyük takıma karşı aldığı hakem destekli galibiyetle övünen takımın taraftarlarıyla polemiğe girmeye gerek yok
(bknz.
...
ilk 11'e bir stoper + bir yedek sol bek (coentrao dönmezse) ve benzema'ya alternatif bir forvet gerekli real'e. bunlarin disinda transfere gerek yok.
Yanlız çoğu kupa gerçekten Franco nun sayesinde olduna inanıyorum.Hadi hadi polemik yaratma, haksızsın bu konuda kabul et![]()
İnsan değil zaten. Robot.yalnız ronaldo insan filan degil adamı blanderde özel olarak embriyoları karıstırıp yapmıslar gibi bu adamı birgün yeniden manuda görmek isterim