Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar ise yendikleri büyük takımlarla övünür."
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
at linkiBaşkan naber,atalım mı 2-3 maç?![]()
Reallilere yav he he deyip geçiniz
Büyük takıma karşı aldığı hakem destekli galibiyetle övünen takımın taraftarlarıyla polemiğe girmeye gerek yok
Ben de sanmıyorum da,taraftar sevgi ile putlaştırmayı karıştırıyor.Bu kadar kimin üzerine düşülse adam egosuz olsa bile ben neymişim lan falan diyebilir içten içe.Muslera,Sneijder yoksa gayet karakterli futbolcular,futbolu da burada bırakırlar diye düşünüyorum 34-35 yaşlarında memleketlerine gitmek istemezlerse.
Franco gibi bir adam sayesinde kazandıkları kupalardan utanacaklarına bir de övünüyorlar
Bu kadarı da fazla artık
Son 5-6 sene kaç tane varNe diyorsun kardeş? 32 tane de La Liga var? hangisini istiyon? ha?
![]()
Muslera Sneijdere göre biraz daha duygusal bir tip. Bence takimin bu halinden en cok etkilenen adamlarin basinda o geliyor zaten.
Muslera gitmek isterse hic sasirmam ben acikcasi ama ben kariyerini bitirene kadar bizde kalmasindan yanayim, Sneijder'e gelince bence bizde kontrati bittikten sonra 1 sene Amerika turu yapar ve kariyerini bitirir gibi geliyor bana.
Franco gibi bir adam sayesinde kazandıkları kupalardan utanacaklarına bir de övünüyorlar
Bu kadarı da fazla artık
Son 5-6 sene kaç tane var![]()
Muslera 35'ine kadar falan gitmez.Adam gayet mutlu bence.5 yıldır takımda,nasıl bir takım olduğumuzu yeni bilmiyor,anladı bizim dinamiklerimizi falan,Sneijder de öyle.
Fenerin ozmnd 4 Yildizi da var diyorsun ..çok çok Eski sampiyonluklar vsYahu neden daraltıyorsunuz. Genele yay keyfine bak![]()
Gecenlerde Muslera icin Amerika haberleri vardi, ya adam ne yapsin bu yasta oraya gidip de. Bir de bu haberlere sahiden inananlar var.
at linki![]()