LL 15/16 H:31 | Barcelona 1-2 Real Madrid | M.S | 2 Nisan | Lig TV 3

Yanlız çoğu kupa gerçekten Franco nun sayesinde olduna inanıyorum.
Herif katalanlara feci yaptırımlar yaptı.

O dönemi bilemem. Bizim malatya/ankaragücü maçları için de çeşitli söylentiler var. Ama o dönemi bilmediğim için birşey diyemem :)

Verratti veya Pogbadan birisi + T. Silva + en az benzema kadar iyi forvet + Cuadrado veya Williandan birisi alinmasi lazim

Realin asil sorunu rotasyon eksikligi

Realliler Franco dönemini savunmak için neredeyse GS'yi şikeci ilan edecek

PES

Kun Aguero + Lacazette/Yarmolenko + Hummels yeter Real Madrid için.

Aguero, City'de sözleşmesi bittikten sonra Independiente'ye döneceğini söyledi diye hatırlıyorum. Lacazette/Yarmolenko için pek katılmasamda, Hummels'in gerekli olduğunu düşünüyorum ben de.

Aguero, City'de sözleşmesi bittikten sonra Independiente'ye döneceğini söyledi diye hatırlıyorum. Lacazette/Yarmolenko için pek katılmasamda, Hummels'in gerekli olduğunu düşünüyorum ben de.

Lacazette/Yarmolenko'yu as kadro için değil de rotasyon için istiyorum daha çok. Aguero olmuyorsa onun tipinde mobil bir forvet olabilir. Şuan Real Madrid'in en zengin olduğu yer orta saha. Modriç/Isco/Kovacic/Kroos gibi oyuncuları var. Pogba veya Verratti hem lüks kaçar hem de diğer oyuncular fazlalık olur.

Realde balans saglayan kanatlar yok

Ronaldo defansa yardim etmez Bale'de free role de oynamayi tercih eder

O yüzden Cuadrado veyahut Willian gibi kiçini 90 dk. yirtan oyuncular Madridde kesinlikle iş yapar

CL'i kazandigimiz sene Di Maria'nin emegi çoktu mesela

CfEO4XiWEAEiSWr.jpg

Lacazette/Yarmolenko'yu as kadro için değil de rotasyon için istiyorum daha çok. Aguero olmuyorsa onun tipinde mobil bir forvet olabilir. Şuan Real Madrid'in en zengin olduğu yer orta saha. Modriç/Isco/Kovacic/Kroos gibi oyuncuları var. Pogba veya Verratti hem lüks kaçar hem de diğer oyuncular fazlalık olur.

Rotasyon için iyi olabilirler haklısın. Ortasahaya sağlam bir adam şart bence. Fizikli, dominant biri. Bu rol için de en iyi isim Pogba bence.

Kovacic'i falan şutlamak lazım. Alındığında da gereksiz görmüştüm zaten. Pek beğenmiyorum ben o herifi.

Modric - Kross - Pogba 3'lüsü harikulade olur ortasahada.

[FBV]1562443054055147[/FBV]

:red:

Üstte modum cevap vermis. Hummels'in sözlesmesi seneye bitiyor, kesinlikle almalari lazim.

Navas
Danilo Hummels Ramos Marcelo
Modric Kroos Rodriguez
Bale Benzema Ronaldo

Casilla
Carvajal Pepe Varane Layun
Kovacic Casemiro Isco
Vazquez Morata Jese

Hummels 35m€
Morata 30m€
Layun 15m€
=80m€ yapar bile.

Bu mevkilere transfer yaparlarsa kanatlara bir alternatif oyuncu daha düsünebilirler ama fazlasina cidden gerek yok

Kadrolari iyi.

orta sahaya tavkiye lazim

james bu sezon berbat
modric yaslaniyor

Üstte modum cevap vermis. Hummels'in sözlesmesi seneye bitiyor, kesinlikle almalari lazim.

Navas
Danilo Hummels Ramos Marcelo
Modric Kroos Rodriguez
Bale Benzema Ronaldo

Casilla
Carvajal Pepe Varane Layun
Kovacic Casemiro Isco
Vazquez Morata Jese

Hummels 35m€
Morata 30m€
Layun 15m€
=80m€ yapar bile.

Bu mevkilere transfer yaparlarsa kanatlara bir alternatif oyuncu daha düsünebilirler ama fazlasina cidden gerek yok

Kadrolari iyi.

Morata rotasyon oyuncusu olmak için neden dönsün ki tekrar? Yazık adama. Ayrıca ortasahaya sağlam bir oyuncu şart.

O değil de Barçalılar baya pısırık çıktı yav.

Nerede o eski kavgalar...

Mağlubiyeti anında kabullenip dağıldınız

Realliler kapak üstüne kapakla ilerliyor an itibarıyla

Perez Başgan takımın ihtiyacı olan mevki ya da isimden ziyade Euro 2016'da sivrilen oyunculara sulanacaktır.
Isco, James ikilisinden de en az biri gelecek yıl bu takımda olmaz.

Geri
Üst Alt