LL 17/18 H:7 | Barcelona 3-0 Las Palmas | MS | 1 Ekim | beIN Sports 3

Kargaşa sürüyor. 11'ler açıklandı.

#Barcelona XI: Ter Stegen; Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; D Suarez, Busquets, Paulinho; Messi, L Suárez, Vidal

#LasPalmas XI: Chichizola, Michel, Navarro, Lemos, Borja; Aquilani, Hernán, Tana, Viera, Tannane, Calleri

DLDowpLXUAAPKrc.jpg

Barcelona olsan LaLiga Federasyonu boşverim. Onlar kim oluyor ?

Mis gibi durdu:

Associació Catalana de Futbol (ACF)

#EducationIsImportant

Las Palmas Formasında özel bir İspanyol Bayrağı ile maça çıkacaktı. (Alman Basını)

Barcelona ise "Noluyor lan" dedi ve olaylar üst üstü oluştu.

#EducationIsImportant

Son düzenleme:
SON DAKİKA - Barcelona, Las Palmas maçının seyircisiz olarak oynanacağını açıkladı.

Yok artık daha neler :D

Kendimi bildim bileli biraz fazla kaçmış ama şaka bir yana cidden var öyle bir şey. Nedense İspanya da özellikle barcelona da çok oluyor/oluyordu öyle şeyler... Bölücülerin sözde flamasını açtıklarını çok gördüm.

marmara bölgesinin Türkiye'den ayrılmak istemesi gibi bir şey.İspanya ekonomisinin yükünü katalonya ve bask bölgeleri çekiyor.adamlar İspanya'nın geri kalan kesimini sırtımızda taşımak istemiyoruz diyorlar.

Şimdi Türkiye Kürdistan olayından dolayı... Bölücü Katalanları kınıyoruz mu yoksa destek verebiliyoruz mu ?

Yanlız Katalonya olursa... Bask'lar da çıkar sahneye... İspanya bildin ekonomik olarak biter.

#EducationIsImportant

marmara bölgesinin Türkiye'den ayrılmak istemesi gibi bir şey.İspanya ekonomisinin yükünü katalonya ve bask bölgeleri çekiyor.adamlar İspanya'nın geri kalan kesimini sırtımızda taşımak istemiyoruz diyorlar.
Ama Marmara bölgesi bildiğin Türk. Çok absürd / şok olur.
Katalan bölge de farklı dil bile konuşuluyor. Katalan bölgesi kendini hiç bir zaman İspanyol devletine çok bağlı görmedi.

#EducationIsImportant

Kendimi bildim bileli biraz fazla kaçmış ama şaka bir yana cidden var öyle bir şey. Nedense İspanya da özellikle barcelona da çok oluyor/oluyordu öyle şeyler... Bölücülerin sözde flamasını açtıklarını çok gördüm.
Kardeşim ben aleni bir şeye denk gelmedim veya gözden kaçırmışım. Direkt olarak pkk bayrağı falan açtıklarını bilmiyordum. Bilsem bunlara karşı bakış açım daha farklı olurdu. Senin dediğin kadar aleni bir şey olsa illa ki duyardım. "Catalonia is not Spain" mevzusu ise zaten her Barça - Real maçında oluyordu ben bundan bahsetmiyorum.

Ama Marmara bölgesi bildiğin Türk. Çok absürd / şok olur.
Katalan bölge de farklı dil bile konuşuluyor. Katalan bölgesi kendini hiç bir zaman İspanyol devletine çok bağlı görmedi.

#EducationIsImportant

olayın etnisite ile alakası yok kardeşim.katalonya bölgesi ekonominin can damarı.adamlar biz üretip kazanırken diğer ispanyol bölgeler yan gelip yatıyor bizim kazancımızı yiyor diye tepki koyuyorlar.

Kardeşim ben aleni bir şeye denk gelmedim veya gözden kaçırmışım. Direkt olarak pkk bayrağı falan açtıklarını bilmiyordum. Bilsem bunlara karşı bakış açım daha farklı olurdu. Senin dediğin kadar aleni bir şey olsa illa ki duyardım. "Catalonia is not Spain" mevzusu ise zaten her Barça - Real maçında oluyordu ben bundan bahsetmiyorum.

Yav ben seni biliyorum zaten amacım seni yargılamak vs değildi ben de Sarper gibi hatırlıyorum onu dedim, denk gelmemiş olabilirsin. İşin geyiği bir tarafa bir kaç veya bir grup taraftar bizim hoşlanmadığımız şekilde pankart açtı diye Barcelona'nın futboluna sempati duymayacağız diye bir şey yok. Futbol neticede öyle çok abartmamak lazım.

Geri
Üst Alt