Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.863
- 12.952
- 2.343
Ben o yazıyı Sarper'e hitaben yazmadım kiO saçma sapan pankartı açan kitle veya zihniyet için söyledim
@Sarper Yıldırım sen de mi böyle anladın?
Yok reis sorun yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o yazıyı Sarper'e hitaben yazmadım kiO saçma sapan pankartı açan kitle veya zihniyet için söyledim
@Sarper Yıldırım sen de mi böyle anladın?
Yok reis sorun yok.![]()
Yok artık daha nelerNasıl sorun yok yav ? Kendimi bildim bileli barcelona taraftarı pkk-kürdistan bayrağı falan açar, tek tek gözüne sokaydın ya haberleri.
Derin Francocular İş başında.Son Dakika:
Hukmen maglup karari cikabilirmis + 6 puani silinebilirmis.
kaynak: RAC1
Bos yapma Arif.Barcelona olsan LaLiga Federasyonu boşverim. Onlar kim oluyor ?
Mis gibi durdu:
Associació Catalana de Futbol (ACF)
#EducationIsImportant
Nasıl sorun yok yav ? Kendimi bildim bileli barcelona taraftarı pkk-kürdistan bayrağı falan açar, tek tek gözüne sokaydın ya haberleri.
Yok artık daha neler![]()
Ama Marmara bölgesi bildiğin Türk. Çok absürd / şok olur.marmara bölgesinin Türkiye'den ayrılmak istemesi gibi bir şey.İspanya ekonomisinin yükünü katalonya ve bask bölgeleri çekiyor.adamlar İspanya'nın geri kalan kesimini sırtımızda taşımak istemiyoruz diyorlar.
Kardeşim ben aleni bir şeye denk gelmedim veya gözden kaçırmışım. Direkt olarak pkk bayrağı falan açtıklarını bilmiyordum. Bilsem bunlara karşı bakış açım daha farklı olurdu. Senin dediğin kadar aleni bir şey olsa illa ki duyardım. "Catalonia is not Spain" mevzusu ise zaten her Barça - Real maçında oluyordu ben bundan bahsetmiyorum.Kendimi bildim bileli biraz fazla kaçmış ama şaka bir yana cidden var öyle bir şey. Nedense İspanya da özellikle barcelona da çok oluyor/oluyordu öyle şeyler... Bölücülerin sözde flamasını açtıklarını çok gördüm.
Ama Marmara bölgesi bildiğin Türk. Çok absürd / şok olur.
Katalan bölge de farklı dil bile konuşuluyor. Katalan bölgesi kendini hiç bir zaman İspanyol devletine çok bağlı görmedi.
#EducationIsImportant
Kardeşim ben aleni bir şeye denk gelmedim veya gözden kaçırmışım. Direkt olarak pkk bayrağı falan açtıklarını bilmiyordum. Bilsem bunlara karşı bakış açım daha farklı olurdu. Senin dediğin kadar aleni bir şey olsa illa ki duyardım. "Catalonia is not Spain" mevzusu ise zaten her Barça - Real maçında oluyordu ben bundan bahsetmiyorum.