Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.846
- 29.230
- 2.993
maç seyircisiz oynanacakmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru. Ekonomi konusu çok önemli; lakin kültürel farklılık da mevcut.olayın etnisite ile alakası yok kardeşim.katalonya bölgesi ekonominin can damarı.adamlar biz üretip kazanırken diğer ispanyol bölgeler yan gelip yatıyor bizim kazancımızı yiyor diye tepki koyuyorlar.
Yani muhakkak futbol bu abartmamak gerekiyor en nihayetinde bir spor bir keyif elbet lakin bu şekilde spor siyasete alet edildi mi ben olaydan soğuyorum. Hani Barcelona taraftarı kulüpleri için "Bir Futbol Kulübünden Çok Daha Ötesi" diyorlar ve bu cümlenin altında yatan anlam da gayet açık ve net aslında. Ha beni çok alakadar etmez. İspanya'nın meselesidir. Lakin bu Katalonya mevzusu ile Orta Doğu coğrafyasında yaşanan kepazelikler bir tutulup saçmalanırsa tepki de olur elbet. Ayrılma konusunda belki de katalanlar haklıdır onu bilemem. Ben bunu yargılamıyorum. Umarım dediğin gibidir ve o açılan pankart tüm Barcelona taraftarının düşüncesini veya düşünce biçimini temsil etmiyordur. Ayrıca bir futbol sever olarak ben de Real - Barça rekabetinin bitmesini istemem. Tartışmasız bir şekilde dünyanın en büyük rekabetidir.Yav ben seni biliyorum zaten amacım seni yargılamak vs değildi ben de Sarper gibi hatırlıyorum onu dedim, denk gelmemiş olabilirsin. İşin geyiği bir tarafa bir kaç veya bir grup taraftar bizim hoşlanmadığımız şekilde pankart açtı diye Barcelona'nın futboluna sempati duymayacağız diye bir şey yok. Futbol neticede öyle çok abartmamak lazım.
Katalonya Ligi tabiki.Bunlar ligden cikarsa nerde oynayacak belli mi
Yani muhakkak futbol bu abartmamak gerekiyor en nihayetinde bir spor bir keyif elbet lakin bu şekilde spor siyasete alet edildi mi ben olaydan soğuyorum. Hani Barcelona taraftarı kulüpleri için "Bir Futbol Kulübünden Çok Daha Ötesi" diyorlar ve bu cümlenin altında yatan anlam da gayet açık ve net aslında. Ha beni çok alakadar etmez. İspanya'nın meselesidir. Lakin bu Katalonya mevzusu ile Orta Doğu coğrafyasında yaşanan kepazelikler bir tutulup saçmalanırsa tepki de olur elbet. Ayrılma konusunda belki de katalanlar haklıdır onu bilemem. Ben bunu yargılamıyorum. Umarım dediğin gibidir ve o açılan pankart tüm Barcelona taraftarının düşüncesini veya düşünce biçimini temsil etmiyordur. Ayrıca bir futbol sever olarak ben de Real - Barça rekabetinin bitmesini istemem. Tartışmasız bir şekilde dünyanın en büyük rekabetidir.
O halde Barcelona holiganı olmaya devam edebilirim sanırım bir engel görünmüyor :asd22:Hala Madrid'ci olduğum için sülalem rahat.Ayrıca hani demişsin ya umarım genelinin düşüncesi öyle değildir diye, emin ol %99.9'unun en ufak fikri bile yoktur.
'Sakatlığı' nedeniyle Las Palmas maçı kadrosunda olmayan Arda Turan soluğu Türkiye'de aldı. (Gama Spor)
Umarım öyle bir hataya düşmeyiz.bu serefsiz kopegi devre arasi bize getirmek icin her yolu deneyecekler
Demokraside anayasaya saygı duymakta var.Barcelona yönetimi sahaya "Demokrasi" yazılı bir pano getirdi.
![]()
Sakat değil kadroya alınmıyor zaten bu maçtan sonra milli maç arası var o yüzden izin vermişlerdir.'Sakatlığı' nedeniyle Las Palmas maçı kadrosunda olmayan Arda Turan soluğu Türkiye'de aldı. (Gama Spor)