- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Perspektif hesabı yaptım rdas ama geçmediğini düşünüyorum. Geçmişte olabilir tabi kaleci kapattığı için bir şey söylenemezGösterilen son açıdan az biraz perspektif hesabı yapabilen çizgiyi geçtiğini anlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perspektif hesabı yaptım rdas ama geçmediğini düşünüyorum. Geçmişte olabilir tabi kaleci kapattığı için bir şey söylenemezGösterilen son açıdan az biraz perspektif hesabı yapabilen çizgiyi geçtiğini anlar
Bu bana biraz tanıdık geldi. Realbahçe diyebilir miyizverilen açıların hiç biri net kanıt sunmuyordu geçip geçmediği için. Çok ilginç...
Bir tane benzeyen penaltı söylersen tamam diyeceğimSen maci izleyecegine neyin tartismasini yapiyorsun suan? Cimbomu sevip-sevmemek sana mi kaldi ciddiye alip mesaj atmami bekliyorsun o mesajina? Mertens'i hic bilmiyormusun gibi gelip duyar kasma bana.
Sana kaçlı lazım?Oha yamal 2007li mi

Barış Alper YılmazYamalın tavanı ne olur acaba?
Orada kalecinin eli, kale çizgisi ve topun kalecinin elinden dışarı doğru hareketini hesaba katınca bence net geçmiş . Ters tarafta çizgi kamerası olmaması skandalPerspektif hesabı yaptım rdas ama geçmediğini düşünüyorum. Geçmişte olabilir tabi kaleci kapattığı için bir şey söylenemez
fm'de 2028 yılına ilerledim velet hala 20 yaşındaOha yamal 2007li mi
el clasico'yu yabancı hakem cihan aydın yönetmeli