LL 23/24 H:32 | Real Madrid 3-2 Barcelona | MS | 21 Nisan | S Sport & S Sport+

Stadda her bok var, çizgi kamerası yok
+

105199-ulker-stadyumu-zemininde-adil-rekabet-mesaji-660d9cfcf2714.jpg

Bir tane benzeyen penaltı söylersen tamam diyeceğim

Mertens'in kendini sahtekarca yere atarak penaltı olmayan penaltılar aldığımızı söyleyen bir tek fbjkliler var çünkü normalde

Maçı izliyorum zaten forumda yazmam maç izlemeye engel değil
En basitinden gecen macta olan su pozisyon

Bu mactaki penaltiya benziyor degil mi? Birinde verildi digerinde verilmedi. Daha bundan fazlasi var. Burada Mertens sahtekar anlami cikmiyor, zeki oyuncu rakip oyuncunun hamlesini gorup ona gore vucudunu endeksleyebilir boylece penalti alir. Sonucta bir 'temas' var. Hakem verir vermez o ayri konu.

Yine katilmayabilirsin senin bilecegin birsey ama yine bana 'Galatasaray'i bu kadar sevmiyormusun' diye mesaj attigini gormeyim.

En basitinden gecen macta olan su pozisyon

Bu mactaki penaltiya benziyor degil mi? Birinde verildi digerinde verilmedi. Daha bundan fazlasi var. Burada Mertens sahtekar anlami cikmiyor, zeki oyuncu rakip oyuncunun hamlesini gorup ona gore vucudunu endeksleyebilir boylece penalti alir. Sonucta bir 'temas' var. Hakem verir vermez o ayri konu.

Yine katilmayabilirsin senin bilecegin birsey ama yine bana 'Galatasaray'i bu kadar sevmiyormusun' diye mesaj attigini gormeyim.

Pozisyon penaltı olmadığı için verilmedi zaten

Sen ikisi de penaltı mı diyosun yani. Futbolcunun kendini takıp atmasına temas almaktır dolayısıyla penaltı olmalıdır diyorsun doğru mu anladım? Örneğin Arda Güler zeki oyuncu o yüzden penaltıyı aldı geçen sezon Kadıköy'deki Bjk maçında öyle mi?

Pozisyon penaltı olmadığı için verilmedi zaten

Sen ikisi de penaltı mı diyosun yani. Futbolcunun kendini takıp atmasına temas almaktır dolayısıyla penaltı olmalıdır diyorsun doğru mu anladım? Örneğin Arda Güler zeki oyuncu o yüzden penaltıyı aldı geçen sezon Kadıköy'deki Bjk maçında öyle mi?
Orada temas bile yoktu. Alakasi bile yok bu dedigimle.

cam adam de jong sakatlandı

Orada temas bile yoktu. Alakasi bile yok bu dedigimle.
Temas vardı tekrar izle, sadece Arda kendini atarken alıyordu teması (uçarken sağ bacağıyla Bjkli oyuncunun sağ bacağına takılıyor)

Ya da mesela Saka - Neuer pozisyonu penaltı mıydı sence o daha çok benziyor bugünküne çünkü

Temas vardı tekrar izle, sadece Arda kendini atarken alıyordu teması (uçarken sağ bacağıyla Bjkli oyuncunun sağ bacağına takılıyor)

Ya da mesela Saka - Neuer pozisyonu penaltı mıydı sence o daha çok benziyor bugünküne çünkü
Arda'nin penalti pozisyonunu her yonunden izlemistim, hic birinde temas goremedim.

Saka-Neuer pozisyonu aklimda yok, neydi bilmiyorum.

Barça beklediğim gibi baya iyi ve istekli hakem müsaade ederse 3 puan gelebilir

Geri
Üst Alt