Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.467
- 2.901
- 2.313
Madrid kornerlerde leş atıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların şl çeyrek ya da yarı finali olması lazım bayerne ofsayttan gol yağdırdıkları bir utanç serisi vardıMadrid bizide hep hakemlerle elerdi. Bu olanlar bize normal geliyor. Madrid olduğu yerde kayırma olur
En basitinden gecen macta olan su pozisyonBir tane benzeyen penaltı söylersen tamam diyeceğim
Mertens'in kendini sahtekarca yere atarak penaltı olmayan penaltılar aldığımızı söyleyen bir tek fbjkliler var çünkü normalde
Maçı izliyorum zaten forumda yazmam maç izlemeye engel değil
En basitinden gecen macta olan su pozisyon
Bu mactaki penaltiya benziyor degil mi? Birinde verildi digerinde verilmedi. Daha bundan fazlasi var. Burada Mertens sahtekar anlami cikmiyor, zeki oyuncu rakip oyuncunun hamlesini gorup ona gore vucudunu endeksleyebilir boylece penalti alir. Sonucta bir 'temas' var. Hakem verir vermez o ayri konu.
Yine katilmayabilirsin senin bilecegin birsey ama yine bana 'Galatasaray'i bu kadar sevmiyormusun' diye mesaj attigini gormeyim.
Sende sporttami var nerden izliyorsun?Üff ilkay yaziyordu
Orada temas bile yoktu. Alakasi bile yok bu dedigimle.Pozisyon penaltı olmadığı için verilmedi zaten
Sen ikisi de penaltı mı diyosun yani. Futbolcunun kendini takıp atmasına temas almaktır dolayısıyla penaltı olmalıdır diyorsun doğru mu anladım? Örneğin Arda Güler zeki oyuncu o yüzden penaltıyı aldı geçen sezon Kadıköy'deki Bjk maçında öyle mi?
Kablo tv almistim zamaninda üstad orada var spor paketiSende sporttami var nerden izliyorsun?
Temas vardı tekrar izle, sadece Arda kendini atarken alıyordu teması (uçarken sağ bacağıyla Bjkli oyuncunun sağ bacağına takılıyor)Orada temas bile yoktu. Alakasi bile yok bu dedigimle.
Dünya üzerinde en overrated topçu olabilircam adam de jong sakatlandı
Arda'nin penalti pozisyonunu her yonunden izlemistim, hic birinde temas goremedim.Temas vardı tekrar izle, sadece Arda kendini atarken alıyordu teması (uçarken sağ bacağıyla Bjkli oyuncunun sağ bacağına takılıyor)
Ya da mesela Saka - Neuer pozisyonu penaltı mıydı sence o daha çok benziyor bugünküne çünkü