LL 24/25 H:23 | Sevilla 1-4 Barcelona | MS | 9 Şubat | S Sport & S Sport+

Ihtiyar muamelesi gordugunu zannetmiyorum, yani sahsen alabilme durumumuz olsaydi 34 yasindaki Kyle Walker icin gelsin dedim cunku ust duzey seviyede hala oynuyor.

Ama Frankowski'nin background'u yok bu durumda 10 milyon euro verilmez gorusu cok dogru bence hemde 2 ay sonra 30 olacak. MLS'ten Lens'e gelmis, hepsi bu. Ne buyuk takim tecrubesi var ne de baska bir basarisi. Yasi genc olsa potansiyeline verirsin, ileride tekrar satma durumu olabilir ama 30 yasindaki adami 2 sene sonra satmaya kalksak o 10 milyonun yarisini veren cikmaz.
ordaki hikaye karısı için (modellik işi) amrikaya gitmeyi kabul edip avrupa piyasasından kopuyor kariyer olarak diye incelemelerden birinde vardı. ne kadar doğru bilemem.

süperstar tabii ki değil

tabiik i 10 M etmez - ama bizim yönetim akıllı olaydıda 5 e bitireydi 20 gün önce. 10 M vereceksek(umarım bu meblağ değildir bu arada ) adam yüzünden değil yönetim yüzünden maalesef.

hazır herif mi ? 2.5 sene 32 sine kadar verim verebilir mi ? istikrarlı mı ? - e bize uyar şunlar zaten hoca kalanına OK vermişse.

alıp satma olarak düşünmüyorum ben misal - al kontrat sonuna kadar kullan şeklinde bakıyorum.

kasap gibi bir müdahele.

ordaki hikaye karısı için (modellik işi) amrikaya gitmeyi kabul edip avrupa piyasasından kopuyor kariyer olarak diye incelemelerden birinde vardı. ne kadar doğru bilemem.

süperstar tabii ki değil

tabiik i 10 M etmez - ama bizim yönetim akıllı olaydıda 5 e bitireydi 20 gün önce. 10 M vereceksek(umarım bu meblağ değildir bu arada ) adam yüzünden değil yönetim yüzünden maalesef.

hazır herif mi ? 2.5 sene 32 sine kadar verim verebilir mi ? istikrarlı mı ? - e bize uyar şunlar zaten hoca kalanına OK vermişse.

alıp satma olarak düşünmüyorum ben misal - al kontrat sonuna kadar kullan şeklinde bakıyorum.
Artik buyuk kulupler (ki dogru mantik da bu) 30 yasa gelmis oyunculari bonservisle transfer etmiyor kolay kolay. Yani cok ekstrem bir ornek olmadigi surece (Harry Kane gibi mesela) kimse normal bir oyuncuya (hele bu bir bek oyuncusu ise) bonservis odemeye yanasmaz, ya da oderse dusuk bir bedel ile transfer etmeye bakiyor.

Fark ettiysen son yillarda yuksek bonservis bedelleri 18-25 yas arasindaki cocuklara veriliyor hele 18-22 yas arasi en meshuru. Cunku bu yatirimi uzun vadeli gozle bakiyorlar, oyuncu yarin ayrilmak isteyebilir yine belirli bir para koparirim diye dusunuyor kulupler.

Simdi 30 yasindaki adami kimse ileride satarim diye almaz ama o verdigin bonservis bir nevi havaya ucmus bir para oluyor cunku ne satabilirsin ne de uzun vadeye yayamazsin o odemeleri. Zaten oyuncuya da maas odeyecegiz, hele Frankowski konusunda 2+ maas deniliyor o daha da sacma bana kalirsa.

Zamanında Simovic AŞ da fena batırmıştı da Bundesliga' ya transferi iptal olup bize gelmişti. Hayırlı olacaksa aynı durum Juanlu' nun başına gelse bu maç.

Artik buyuk kulupler (ki dogru mantik da bu) 30 yasa gelmis oyunculari bonservisle transfer etmiyor kolay kolay. Yani cok ekstrem bir ornek olmadigi surece (Harry Kane gibi mesela) kimse normal bir oyuncuya (hele bu bir bek oyuncusu ise) bonservis odemeye yanasmaz, ya da oderse dusuk bir bedel ile transfer etmeye bakiyor.

Fark ettiysen son yillarda yuksel boservis bedelleri 18-25 yas arasindaki cocuklara veriliyor hele 18-22 yas arasi en meshuru. Cunku bu yatirimi uzun vadeli gozle bakiyorlar, oyuncu yarin ayrilmak isteyebilir yine belirli bir para koparirim diye dusunuyor kulupler.

Simdi 30 yasindaki adami kimse ileride satarim diye almaz ama o verdigin bonservis bir nevi havaya ucmus bir para oluyor cunku ne satabilirsin ne de uzun vadeye yayamazsin o odemeleri.
%100 haklısın

ben sadece şahsen o kadr ince düşünmüyorum devre arasında. kaç M EU maliyetlere girdik hala sıkıntı var ..3 sene için 10 M bonservis yanacaksa yansın verim alacağına inanıyorsan.

son 1.5 gün sayılır - çok lüks yok . o 3 M luk Pina deniyorda , kapalı kutu melsea , bizim ülkede öyle adamlara sabır yok. o nedenle kafama daha çok yatıyor Franko.

yoksa bende keşke yazın yatırımı yapsak - kiralsak - 1 sene 2 sene sonra bomba gibi takıma koysak diyede - bunun için Altyapı çalışan ekibin olması lazım.

altyapı vs bizde varolmak için var - yakında da tesisi bile olmayacak heralde florya yıkılınca idman için. o düzen olursa her gence git başımın üzerine.

edit: Doue mesela cuktu yazın - onuda beceremedi yönetim .

Bu vargas sallai ile birlikte adi cikan vargas ise bunun yerine sallai alanlarin kulaklari cinlasin

Sevilla bu çocuğu hayatta bırakmaz. İnşallah başka oyuncu vardır yoksa kapattık.

Galatasaray transfer komitesi ilgilendiği bir çuval topçunun basında gezmesi yüzünden seyircisini scout yaptı.

şimdi şu macta cok büyük ve haklı hakem olayları olsa sevilla sahadan çekilmeye kalksa neler olur düşünün !!

Beni frankowskiye beddua ettigim gerekçesi ile nobetten atan kimse geri alsın nöbete.transfer dönemi biterken üzülmesin.ben frankowskici değilim,sadece Galatasaraya olan isteği arjantinli salayi hatırlattı ve onun talihsiz sonu geldi aklıma.insallah ona benzemez dedim.bizimle adı anılan veya bize son anda gelemeyen futbolcuların çoğu öldü son senelerde italyan stoper,sala,reyes.buna engel olamazsınız. Gs başkanlarının hastalanıp ölmesini de engelleyemezsiniz .bu kader

Geri
Üst Alt