Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ordaki hikaye karısı için (modellik işi) amrikaya gitmeyi kabul edip avrupa piyasasından kopuyor kariyer olarak diye incelemelerden birinde vardı. ne kadar doğru bilemem.Ihtiyar muamelesi gordugunu zannetmiyorum, yani sahsen alabilme durumumuz olsaydi 34 yasindaki Kyle Walker icin gelsin dedim cunku ust duzey seviyede hala oynuyor.
Ama Frankowski'nin background'u yok bu durumda 10 milyon euro verilmez gorusu cok dogru bence hemde 2 ay sonra 30 olacak. MLS'ten Lens'e gelmis, hepsi bu. Ne buyuk takim tecrubesi var ne de baska bir basarisi. Yasi genc olsa potansiyeline verirsin, ileride tekrar satma durumu olabilir ama 30 yasindaki adami 2 sene sonra satmaya kalksak o 10 milyonun yarisini veren cikmaz.
Asıl mevkisi hem ortasaha hem sağ kanat.olabilirJuanlu çalım yiyip faul yaptı
Artik buyuk kulupler (ki dogru mantik da bu) 30 yasa gelmis oyunculari bonservisle transfer etmiyor kolay kolay. Yani cok ekstrem bir ornek olmadigi surece (Harry Kane gibi mesela) kimse normal bir oyuncuya (hele bu bir bek oyuncusu ise) bonservis odemeye yanasmaz, ya da oderse dusuk bir bedel ile transfer etmeye bakiyor.ordaki hikaye karısı için (modellik işi) amrikaya gitmeyi kabul edip avrupa piyasasından kopuyor kariyer olarak diye incelemelerden birinde vardı. ne kadar doğru bilemem.
süperstar tabii ki değil
tabiik i 10 M etmez - ama bizim yönetim akıllı olaydıda 5 e bitireydi 20 gün önce. 10 M vereceksek(umarım bu meblağ değildir bu arada ) adam yüzünden değil yönetim yüzünden maalesef.
hazır herif mi ? 2.5 sene 32 sine kadar verim verebilir mi ? istikrarlı mı ? - e bize uyar şunlar zaten hoca kalanına OK vermişse.
alıp satma olarak düşünmüyorum ben misal - al kontrat sonuna kadar kullan şeklinde bakıyorum.
%100 haklısınArtik buyuk kulupler (ki dogru mantik da bu) 30 yasa gelmis oyunculari bonservisle transfer etmiyor kolay kolay. Yani cok ekstrem bir ornek olmadigi surece (Harry Kane gibi mesela) kimse normal bir oyuncuya (hele bu bir bek oyuncusu ise) bonservis odemeye yanasmaz, ya da oderse dusuk bir bedel ile transfer etmeye bakiyor.
Fark ettiysen son yillarda yuksel boservis bedelleri 18-25 yas arasindaki cocuklara veriliyor hele 18-22 yas arasi en meshuru. Cunku bu yatirimi uzun vadeli gozle bakiyorlar, oyuncu yarin ayrilmak isteyebilir yine belirli bir para koparirim diye dusunuyor kulupler.
Simdi 30 yasindaki adami kimse ileride satarim diye almaz ama o verdigin bonservis bir nevi havaya ucmus bir para oluyor cunku ne satabilirsin ne de uzun vadeye yayamazsin o odemeleri.
Evet o 1 ay önce Sevilla 2.5 milyon Euro'ya aldı.Bu vargas sallai ile birlikte adi cikan vargas ise bunun yerine sallai alanlarin kulaklari cinlasin