LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Psikopatsın diyorum Yunus. Biri Türkiye'de küme düşmemeye oynar,biri İspanya Lig ikincisi :)

Cana yı real e almayı akıl edemiyolarsa benm suçum değil,real e bi cana olsa barca orta sahayı bu kadar rahat geçemez,aha açık açık söylüyorum:D

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

O kadar para harcadılar. :D Bir tane pozisyonları yok yahu.

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Dünki derbiden sonra çok iyi geldi bu maç. Tarafsiz olup da izlemek ayri bir zevkli oluyor.

xavi_hernxndez.jpg

1.yarinin özeti.

lionel-messi-bacelona-1-zaragoza-0-1086.jpg

2.yarinin özeti.

:bid:

Benim için "siz" biz" kavramı yok. Barselona'yı çocukluğumdan beri severim ama birşeyi kabul etmem ne Mourinho'nun tanrıcık olduğunu ne de Ronaldo'nun en iyi olduğunu. 2 side iyi işler yapan futbol insanları hepsi bu. Bunun aksini idda eden herkes ile sabaha kadar konuşurum. Barselona şampiyon olmasada olur. Bu arada tek maç diyip duruyorsun Hercules maçınıda ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun lahana turşusu-perhiz diyorum.

Ronaldo en iyisi falan dediğim yok. Messi'yle kıyaslayanların bile futbol bilgisinden şüphe ederim.

Sadece söylemek istediğim Mourinho'nun bu işte en iyi olduğu. En iyi olduğu içinde tanrı benzetmem oldu. En iyisine tanrı demek doğal bence. Messi'de futbolcuların tanrısıdır mesela.

Bu arada Barca'ya tebrikler. Haklarınla kazandı. Bizim sanki basiretimiz bağlanmış gibiydi. Neyse puan farkı sadece "2". :)

Real madridliler futbol oynayamayınca her zamanki gibi çirkefleştiler ama çok güzel hadleri bildirildi.Mourinonun Barçaya üstünlüğü felan yok sadece geçen sene eledi bizi.Onunda intikamı acısı çıka çıka alındı.

Asıl Guardiola Realin kocası oldu haberiniz yok 6-2 5-0 adam her maç orgazm oluyor.

mağruinno çıktı. Barca en büyük diyor.:D

Ben ömrü hayatımda Madrid'in bu kadar rezil edildiğini görmedim. Hani o 3-0'lık ve 6-2'lik Bernabeu faciası bile bunun yanında devede kulak kalır. Maçın başında bile demiştim, Real orta sahayı geçsin helal diyeceğim diye. Bu maçta Real ile ilgili hafızamda kalan tek enstantane yaptığı çirkeflikler oldu.

Adem seninle geçen gece sohbetini yaptığımız kadro varya, inan hem gol atar hemde direnirdi. Cacık olmaz bu takımdan olurda Barça'nın geri gitmesi gerekmekte.

Mourinho: hakettiler diyor. tebrik ederim dedi.

Yazık lan,maçta baya seviniyordum da şimdi düşündüm.1 pozisyona giremeden tarihi fark yemek.Acıdım. :D

Neyse NTVspordaki klibi izleyinde neşelenin biraz franco hayranları.. :) müzik güzel.. :p

x610.jpg

bak şimdi panpa

fena yidi mourinho, zaten gecen interle ilen zaten schuster in meshur 1960 taktigi ilen yenmisti =)

Mourinho cok iyi bir showman, aber en güzel showu barca hazirladi

Gençler maçın tamamının tekrarı verilir mi?Verilirse ne zaman verilir bilen var mı?Son yarım saati izleyebildim lan.:o

Nihat Doğan'dan Benim Olmazsan Taciz Ederim şarkısını hediye ediyorum Ramos'a.

Acıdım abi reallilere gerçekten acıdım bir ara.

Adem seninle geçen gece sohbetini yaptığımız kadro varya, inan hem gol atar hemde direnirdi. Cacık olmaz bu takımdan olurda Barça'nın geri gitmesi gerekmekte.

O gün bir şey demiştim; Barca eğer sistemine uygun adamlar üretmeyi keserse artık zor tahttan iner diye, adamlar sonsuzluk kervanına bindiler. Real'in yapacak bir şeyi yok.

Ayrıca Barca istese 6-7 gol daha atardı, maçın neredeyse 50 dakikasında pas şov yaptılar.

Geri
Üst Alt