LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona - R.Madrid | 29 Kasım | El Classico |22.00 | Ntv Spor

Efedim?

Adam gay diyor yahu ne saçmalıyorsun sen?

Banada ezik ve dünde cahil denildi hemde rütbesi yüksek olan kisilerden ama nedense kimse bisey demedi. Ayni seyleri bende yaptim aninda ceza aldim.

Cevap: LL H:13 | Barcelona - R.Madrid | 29 Kasım | El Classico |22.00 | Ntv Spor

Vay be bir yanlis anlasilmadan dolayi arkadas hemencik ceza almis. Bana hakaret eden modlara nedense kimse bisey demiyor. :o

Raporladın mı o mesajları Necati?

hakkaten arkadasa cok basit bir ceza oldu bu , bir raporlamaya iş tamam oluyor heralde.

Evet,bir raporla tamam oluyor.İstersen sen de deneyebilirsin.;)

Efedim?

Adam gay diyor yahu ne saçmalıyorsun sen?

cok alınmıs gibi bir halin var , gülüp geçilicek basit birşeydi bu diyorum , cok abartıldı ufacık sey.

Raporladın mı o mesajları Necati?

Raporlasam ne faydasi olurki ?? Bana ezik denildi raporladim hatta cogu kisi gördü bu mesaji ama yinede bisey yapilmadi. Dünde bana cahil denildi bir mod tarafindan(ayni seyi bende birine dediydim ve 3gün myc aldiydim) onada kimse bisey demedi.

Raporlasam ne faydasi olurki ?? Bana ezik denildi raporladim hatta cogu kisi gördü bu mesaji ama yinede bisey yapilmadi. Dünde bana cahil denildi bir mod tarafindan(ayni seyi bende birine dediydim ve 3gün myc aldiydim) onada kimse bisey demedi.

Hangi mod bana pm ile atarmısın?

cok alınmıs gibi bir halin var , gülüp geçilicek basit birşeydi bu diyorum , cok abartıldı ufacık sey.

Erkek adamın zoruna gider o tür laf bilmem anlatabildim mi , şaka yapılmayacak konuların başında geliyor ki gördük sonuçlarını .

Arkadaşlar, konu dışına çıkmayalım. Bir şikayetiniz varsa bunu bildireceğiniz yer burası değil.

Mourınho ya güveniyorum.Kapanmayan hesabını görecektir.

Raporladıysan gereken yapılmıştır.Yönetim içinde neler olduğunu bilemezsin.

Konu ile ilgili mesajlar atalım artık.Herhangi bir soru yada sorun varsa "Ticket" açabilirsiniz.

Raporladıysan gereken yapılmıştır.Yönetim içinde neler olduğunu bilemezsin.

Konu ile ilgili mesajlar atalım artık.Herhangi bir soru yada sorun varsa "Ticket" açabilirsiniz.

Tamam tekrar raporladim.

Neyse daha fazla konu disina cikmayalim. Ben sizden sadece geregini yapmanizi istiyorum, ayni seyden ben 3gün myc aldiydim.

mourinho işini bilir..

barça farklı alır diye düşünüyorum morinho intikamını alamıcak sanırsam

Gay denmesini abartmayacak ve sinirlenmeyecek kadar sakin arkadaşlar varmış aramızda. Modernlik midir nedir bu yahu?

Yeni bir Messi resitali olacak.

Barça bir futbol takımının çok ötesindedir. Aynı zamanda bir kültürdür, bir semboldür. Franco faşizmine karşı direnişin en önemli merkezidir. Dilleri yasaklanan, bayrakları yakılan bir halkın tek kendi dillerini konuştuğu yerdir Barça stadı. Katil Franco sloganlarının her maçta yankılandığı bir yerdir Barça'nın mabedi. Öyleki başkanları Josep Sunyol bile Franco'nun emri ile öldürülmüştür. Franco zamanında Barça-Madrit maçları bir nevi de politik savaştır, futbolun çok ötesindedir bu mücadele. Binlerce masum insanın Franco zamanında öldürülürken buna karşı en büyük direnişin sembolüdür Barça.

Futbol takımının çok ötesindedir. Ordusu olmayan insanların Franco rejimine karşı silahsız bir ordusudur Barça. Her şeyi ile baskı altına alınan, en ufak bir hareketleri sonucunda cezalandırılan, faşizmin baskısını hayatın her alanında hisseden Katalanların hatta diğer çoğu İspanyolların da bir çığlığıdır Barça, Franco rejimine, faşizme karşı, bir umutun simgesidir Barça.

3-0 kazandıkları bir maçın ardından Franco'nun askerleri tarafından tehdit edilen bir takımdır Barça.

Bir kültürdür Barça. Johann Cruyff'un Barça'yı seçme sebebi de budur. Madrit ne kadar fazla para vermesine karşın Franco'nun faşist takımında oynamam diyerek Barça'yı seçmiştir. Ki aynı Cruyff Arjantin'de diktatörlük rejiminden dolayı gene Arjantin'deki dünya kupasına katılmamıştır.

İspanya'ya demokrasinin geldiği gün Barça'nın 5-0 Madrit'i yendiği maçtır Katalanlara göre.

Futbol oyununun Katalancasıdır Barça.

Tarihine saygı duyuyorum Barça'nın. O yüzden de

Viva Barça.

Forever Barça.

çok fena bir olacak:D sabırsızlıkla bekliyoruz

Geri
Üst Alt