LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona - R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico |22.00 | Ntv Spor

Dün bir mallık edip Galatasaraya oynadım. Zararı çıkarmak için Barcaya 50 atıcam gibi görünüyor :)

Higuain yokmuş bu arada.

Valla açıkçası Fenerbahçe Galatasaray maçına sıfır oynamıştım. İyi oldu :)

Dün de herkes Galatasaraya oynadı ben Beşiktaş'a oynadım. O da iyi oldu.

Bugün de Real'e oynadım. Herkes gider mersine ben giderim tersine olayı bana kazandırıyor gibi. Bu akşam göreceğiz bakalım. Bu da tutarsa derbilerde aynı mantalite ile devam etmeyi düşünüyorum :)

Valla açıkçası Fenerbahçe Galatasaray maçına sıfır oynamıştım. İyi oldu :)

Dün de herkes Galatasaraya oynadı ben Beşiktaş'a oynadım. O da iyi oldu.

Bugün de Real'e oynadım. Herkes gider mersine ben giderim tersine olayı bana kazandırıyor gibi. Bu akşam göreceğiz bakalım. Bu da tutarsa derbilerde aynı mantalite ile devam etmeyi düşünüyorum :)

Senin durum iyi aslında. Takım yenerse sevinirsin yenemezse para kazanırsın :)

yok Ozan, Barca tiki taka yapar gene, Real'in elinden izlemekten baska birsey gelmez.

aslinda sorun Real degil, sorun Barca'da, cok iyiler.

Morinho'nun olduğu yerde, her türlü sürprize prim tanımak lazım Barış :)

Dün bir mallık edip Galatasaraya oynadım. Zararı çıkarmak için Barcaya 50 atıcam gibi görünüyor :)

Higuain yokmuş bu arada.

50 iyidir, iyi.

Higuain olsaydi senin icin daha iyi olurdu ama, Güiza nummber 2 kendisi ))))

Üst, alt falan filan bilmiyorum ama maci Barca kazanir, bunu bilir bunu yazarim.

Bende diyorum ki; Moda değişkendir, sürekli gelişir ama gelenek her zaman geride kalmaya devam eder. ;)

Moda, hep değişir evet. Ancak bu geleneklerin geride kalacağı anlamına gelmez. Gelenek de elbet geçmişte moda olmuştur. Gelenek moda halindeyken çok tutulduğu için gelenek haline gelmiştir zaten.

Moda, hep değişir evet. Ancak bu geleneklerin geride kalacağı anlamına gelmez. Gelenek de elbet geçmişte moda olmuştur. Gelenek moda halindeyken çok tutulduğu için gelenek haline gelmiştir zaten.

Evet Adem, cevabini bekliyoruz.

Banane arkadaş Allahın İspanyolları için stres mi yapacağım?

İddaa falan da oynamadım 3 ihtimalli maç yani.Güzel futbol,bol gol olur umarım.Ama Real tarafındayım bugün ancak Real yenilse falan üzülmem.

Banane arkadaş Allahın İspanyolları için stres mi yapacağım?

İddaa falan da oynamadım 3 ihtimalli maç yani.Güzel futbol,bol gol olur umarım.Ama Real tarafındayım bugün ancak Real yenilse falan üzülmem.

Real Madrid'i severim. Umarım onlar kazanır. Ama öncelikle 2-3 gol aralığında kalmasını diliyorum. :)

çoh iyi oldu. çoh da güzel iyi oldu tamamı. şimdi meselam gelenek olayını çok karıştırdılar. ha aralarında bi fuarg kaldı. o fuargınan çok güzel oldu. meselam herkesin geleneğine kimse karışamaz .ha nasıl karışamaz. messi bu şekıl geynirim. ronaldo şu şekıl geynir. sabri şekıl geynir. ha hiç kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. özgulüğü bidir. ha moda, kurban olmadığımın cemil ipekçisinden gelebilir amma lakin ki öyle değildir. yani yorumlamam bu kadar. hadi hayırlı işler.

çoh iyi oldu. çoh da güzel iyi oldu tamamı. şimdi meselam gelenek olayını çok karıştırdılar. ha aralarında bi fuarg kaldı. o fuargınan çok güzel oldu. meselam herkesin geleneğine kimse karışamaz .ha nasıl karışamaz. messi bu şekıl geynirim. ronaldo şu şekıl geynir. sabri şekıl geynir. ha hiç kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. özgulüğü bidir. ha moda, kurban olmadığımın cemil ipekçisinden gelebilir amma lakin ki öyle değildir. yani yorumlamam bu kadar. hadi hayırlı işler.

:asd:

al sana da 8.9 puan ))))

Mourinho reyis yine işaret parmağı ile koşacak saha sola...

Yeneceğiz...

Gençler Bursa H0, Barça H0 10 misli 150 lira :)

2-1 :p

Messi,Messi - Marcelo

Daha derdini anlatmayı öğrenemedin sanırım ? :o

Geri
Üst Alt