LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona - R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico |22.00 | Ntv Spor

Mourinhonun Barca karnesini biri bulursa eğer bakmak lazıma ama bildiğim kadarıyla son 6 maçında Chelsea ve İnter ile Barcaya 1 defa yenildi sadece. 2 defa eledi zaten. Geçen seneki maçlarıda hatırlıyorum. Fırtına gibi esen Barca İnter maçlarında pozisyon bulamamıştı. Bu maçtada oyunun kilitleneceğine eminim. Hiçte beklediğimiz gibi zevkli bir maç olmayacak. Daha çok stresli bir maç olur. Çok fazla gol görüceğimizi sanmıyorum. Barca Messiye bağlı zaten. Onu tutarlarsa hücumda çok zorlanırlar ama işe Messiyi turabilirlerse tabi :)

Mourinho reis yine yapacak biseyler

Moda, hep değişir evet. Ancak bu geleneklerin geride kalacağı anlamına gelmez. Gelenek de elbet geçmişte moda olmuştur. Gelenek moda halindeyken çok tutulduğu için gelenek haline gelmiştir zaten.

Moda şimdiki zamanın geleneğidir, bu yüzden sürekli değişir ve güçlenerek katlanır. Bir yere takılıp, kalmaktansa modaya uyup, sürekli güçlenmek en doğrusudur.

Messi reis var , sıkıntı yok.

Yemin ederim dunku derbi hic ama hic heyecan yapmadi bende. Hatta macin ikinci yarisini izlemedim bile.

Artik elin maclarini heyecanla bekler olduk. :o

Neyse, bu maci cok merak ediyorum gercekten. Bi yanda Mourinho'lu Real, diger tarafta mukemmel futbol oynayan Barca.

Moda şimdiki zamanın geleneğidir, bu yüzden sürekli değişir ve güçlenerek katlanır. Bir yere takılıp, kalmaktansa modaya uyup, sürekli güçlenmek en doğrusudur.

Moda gelenek değildir. Seninde dediğin gibi, güçlenerek katlanırsa gelenek olur zaten. Toplumsal yapıdan anlatacak olursak, gelenekler toplumun kültürünü oluşturan kalıplardır. Dolayısıyla gelenekler bozulduğunda toplumlar bozulmaya yüz tutarlar. Gelenekler kolay kolay bozulmadığından toplumlar ayakta kalırlar zaten. Gelenekleri bozulmuş toplumlar, yıkılmaya mahkumdurlar. Buna örnek olarak bu akşam olacak. Real Madrid yenerse Barcelona ergenler artacak, Real yenerse herkes birden Real Madridli olacak.

[video=youtube;LYvhUq2QE2Q]https://www.youtube.com/watch?v=LYvhUq2QE2Q[/video]

Moda gelenek değildir. Seninde dediğin gibi, güçlenerek katlanırsa gelenek olur zaten. Toplumsal yapıdan anlatacak olursak, gelenekler toplumun kültürünü oluşturan kalıplardır. Dolayısıyla gelenekler bozulduğunda toplumlar bozulmaya yüz tutarlar. Gelenekler kolay kolay bozulmadığından toplumlar ayakta kalırlar zaten. Gelenekleri bozulmuş toplumlar, yıkılmaya mahkumdurlar. Buna örnek olarak bu akşam olacak. Real Madrid yenerse Barcelona ergenler artacak, Real yenerse herkes birden Real Madridli olacak.

Barcelona'nın ergenleri artacaksa aman Real kazansın o zaman. :D Geçen sene az illallah ettirmedi bize...

Mourinho reyis yine işaret parmağı ile koşacak saha sola...

Yeneceğiz...

article-1269700-095921BC000005DC-116_468x362.jpg

Mourinho bu şovunu yapar bir şekilde :)

Barca'ya %10 şans veriyorum.Mourinho affetmez.

Mourinho avatarları çöpe gitsin yeterli olur benim için. :)

Bu maçı izleyerek stres atacağım. Gözüm futbol görsün.

Geri
Üst Alt