LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 2-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 1.Yarı | Ntv Spor

Ulan yok böyle takım,rüya gibi oynuyorlar anasını satayım

Cevap: LL H:13 | Barcelona 2-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 1.Yarı | Ntv Spor

barçanın her atak tehlikeli oluyor.

Reklam Panolarında Türk Hava Yollar çıktı.Ne güzel.

Real Madrid'in Essien,Fabregas, Thiago Silva üçlüsünü transfer etmeden Barcelona karşısında işi zor :D

maci seyrettigim kanal kirmizi nokta koydu ekranin sag ust koseye :asd:

Daha Messi sahneye çıkmadı :o

Öyle görünüyorki maçı izleyemeyecez.

Real'de de tat yok zaten ama unutmayın arkadaşlar son gülen iyi güler heleki karşınızda Mourinho gibi bir kurt var ise hiç hafife almamak lazım.

İyi seyirler.

Barca bütün dünya'ya futbol nasıl oynanır'ı madrid'e tecavüz ederek gösteriyor... 50,60 pas yaparak gol attılar arkadaş :) :)

Cevap: LL H:13 | Barcelona 1-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 1.Yarı | Ntv Spor

C.Ronaldo'yu maymun ettiler az önce 3 pas ile :) ahahahaha

Öyle görünüyorki maçı izleyemeyecez.

Real'de de tat yok zaten ama unutmayın arkadaşlar son gülen iyi güler heleki karşınızda Mourinho gibi bir kurt var ise hiç hafife almamak lazım.

İyi seyirler.

Abartılacak bir adam değil. İşini iyi yapan biri hepsi o. Tanrı ilan edilecek bu yakında ondan korkuyorum. Adam gibi sistemi dahi yok bu hocanın bilmiyorum gerçekten nedir bu kadar fark yaratan sizde. Ama şu var iyi bir hoca evet.

Real Madrid'in Essien,Fabregas, Thiago Silva üçlüsünü transfer etmeden Barcelona karşısında işi zor :D

3ü de gelse birşey yapamazlar. Mesele isimlerden öte sistem-pas alışkanlığı ve pres.

Messi atamaz kiiiiiiiiiiiiiiiiii :D hihihi :D

Barca çok pis paslaşıyor Madridli futbolcular sahada ağlarlarsa şaşırmam.

mourinhoyu gördünüz mü, moruk gibi bakiyor da ))))))

ayıptır lan bu ne.peste bu kadar rahat pas yapıp gol atamıyoruz anasını satayım.abarttı barcelona:) 1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun.mourinho'yu görmek eğlendiriyo beni.busquets de süper hareketler yapıyo madrid'lilere :)

Abartılacak bir adam değil. İşini iyi yapan biri hepsi o. Tanrı ilan edilecek bu yakında ondan korkuyorum. Adam gibi sistemi dahi yok bu hocanın bilmiyorum gerçekten nedir bu kadar fark yaratan sizde. Ama şu var iyi bir hoca evet.

Adam gibi sistemi olmadan iyi hoca nasıl olunuyor? Sistemini anlamayacak ne var?

Ayrıca; Evet, o bir tanrı. Futbolun tanrısı.

Geri
Üst Alt