LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Sergen: magorinyo da diyor ki.

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Bir Real Madrid fanı olarak tebrik ediyorum ben Barcelona'yı. Çok iyi oynadılar, kazandılar. Dalga felan da geçebilirsiniz futbolda var zaten bunlar.

sergen yalçın maarınyo mu dedi bana mı öyle geldi

Bu arada futbolun tanrısını falan konuşanlar için futbolun gerçek tanrısı ve oğlu !

messi-with-maradona--large-msg-118462875354.jpg

sallayın olm ya ne barça ne real bakın işinize sistem adamı messiyi gene allah yaptınız :D xavi iniestanın önüne güizayı koy oda şov yapar :D neyse

Galatasaray yense bu kadar sevinmeyecek bazı arkadaşlar.

Öyle bir duruma gelmiş ki Barcelona sevgisi Galatasaray'ın önüne geçmiş.

Kimin neye ne kadar sevinip üzeleceğinin istatistiğini mi tutacağız. Galatasaray'la ilgisi nedir.?

İki takımın arasındaki fark iki ayrı dünya gibi. En önemlisi biri futbol oynuyor ve futbolun güzelliğini, zevkini sunuyor. Galatasaray'ı karıştırmanın anlamı yok.

@Yunus Emre Aslan

İşte budur. Barcelona bir felsefe, bir mentalitedir. Bir kulüpten ötesidir. Mourinho'nun Real Madrid'i şampiyon yapması benim açımdan emin ol hiçbir şeyi değiştirmez. Biz güzel futbolun takipçileriyiz. ;)

Aynen öyle..

Bugün Nou Camptaki taraftar Barca nın futbolu sayesinde zevkten dörtköşe olmuştur.

Ben seviniyorum. Total futbolun, para ile oluşturulmaya çalışılan futbolu ezdiği için.

Galatasaray tarafına çekmeye çalışmayın olayı. Bu akşam beni futbola doyuran Barcaya teşekkür ederim.

Olayın özeti bu kardeşim.. Total futbolun, Kapitalizme, Paraya karşı en büyük mücadelesidir Barça.. Hepsi hepsi bu..

Bu Sergen cok rahat adam ya. Oturusu bile bir baska. Sanki kahvede mac tartisiyor. :asd:

Sözü söyleyenin neyi ima ettiği önemli değil, nasıl anladığın önemli. Muhammet orada neyi anlatmak istemiş, anlayamamışsan o senin sorunun.

Hadi Mes Que Un Club resmini koydun. "Anlayamazsınız." nedir? Bunu ancak Katalan bir adamın felan söylemesini beklerim. Barcelona bir klüp değil, bir bölgeyi, Katalan halkını temsil ediyor vs. tarzında. Ama burada bu mesajı görünce çok saçma geldi.

Sergen Barca'ya Madrid'e saygı duymaları gerekirdi biraz diyor.

Maçtan önce Sergen ne demiş :asd: Twitter

Sergen, Mavrinyo diyor. :asd:

Sergen ; Suçlu Barcadır. :D Sergen öğlen favori Real madrid diyordu.

Geçen hafta 5 attıkları maçta Real Madrid'in bireysel yetenekten öteye gidemediğini söyledim. Ronaldo, Higuain boş beleş goller atıyordu, takımda organizasyon yok. Mourinho maç sonu bunları söyledi zaten. Akıllanmaya başladı gibi ha :)

Geri
Üst Alt