LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Olayı çeşitli yönlere çekmeden galibiyeti kutlasın Barça sempatizanları,rahat bırakın,yok Galatasaray sevgisinin önüne geçmiş yok bilmem ne,insanlar kafa dağıtıyor,Galatasaray yenildiğinde uykularından oluyorlar,bırakın yahu.

Aynen öyle yapıyoruz. Kişisel olarak tanımayanlar ise birçoğumuzun Barcelona sevgisini son 3-5 yıldan ibaret sanıyorlar. Bu açıklaması zor olan. Şurda keyif alıyoruz..

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu | Ntv Sp

Bakalim Real devre arasi kac yuzbinmilyon euro para harcayacak :)

Sergen Barca'ya Madrid'e saygı duymaları gerekirdi biraz diyor.

Yahu 2 'den sonra bıraktılar. Ardından Madrid çirkefleşti kaşındılar. 4 oldu yine bıraktılar. Gerçi 65-75 arası 5 gol atsalardı o hareketleri yapmasalardı diye de düşünülebilir:)

Yemin ederim Ntvspor binasına doğru ola çıkıyorum Sergen'in ağzına s.....

Valla o bu değilde, hayatımda böyle bir tecavüz, böyle bir rezil etme, böyle bir haysiyetle oynama görmedim arkadaş. Nasıl bir futbol lan o sırf yarım saat top çevirdiler ben yoruldum paslaşmaları izlemekten. Zavallı Madridlilerde bizim gibi izliyordu Barcelonayı. :D

Barcelona'lı topçular Mourinho hırsına maç 4-0'ken bile hayvani pres yapıyorlardı. Mourinho'nun böyle duruma düşmesi ise paha biçilemez. Zevkten dört köşe oldu herkes. Antipatik Mourinho kapağı aldı. 1 kasa soda içse hazmedemez.

Hadi Mes Que Un Club resmini koydun. "Anlayamazsınız." nedir? Bunu ancak Katalan bir adamın felan söylemesini beklerim. Barcelona bir klüp değil, bir bölgeyi, Katalan halkını temsil ediyor vs. tarzında. Ama burada bu mesajı görünce çok saçma geldi.

Bana fanatizmi ifade ediyor. Bir kulüpten daha fazlasıdır benim için, denmek istiyor. Başkası (senin gibi) Katalunya'yı ifade ettiğini anlar, başkası başka anlar. Bir söz öbeği her şeyi ifade edebilir, isteyen kendini katalan olarak da kabul edebilir. Buna kimse bir şey diyemez.

Mustafa Doğan: Los Pas Manyakos !!

M.Doğan Los Pasmanyakticos mu dedi? :asd:

Hadi Mes Que Un Club resmini koydun. "Anlayamazsınız." nedir? Bunu ancak Katalan bir adamın felan söylemesini beklerim. Barcelona bir klüp değil, bir bölgeyi, Katalan halkını temsil ediyor vs. tarzında. Ama burada bu mesajı görünce çok saçma geldi.

Konuyu siyasete getirmeye çalışıyorsun ama gelmeyeceğim :) Keyfini çıkar Barcelona'nın, ileride çocuklarına anlatırsın. Ben orada Barcelona'yı başarılar için sevmediğimizi kastettim, bu yüzden anlayana. ;)

Yanlız bugün di maria ne büyük balon olduğunu ıspatladı. Aldığı her topu ezdi.

[video=youtube;DDP4rsy2auw]https://www.youtube.com/watch?v=DDP4rsy2auw[/video]

Bana fanatizmi ifade ediyor. Bir kulüpten daha fazlasıdır benim için, denmek istiyor. Başkası (senin gibi) Katalunya'yı ifade ettiğini anlar, başkası başka anlar. Bir söz öbeği her şeyi ifade edebilir, isteyen kendini katalan olarak da kabul edebilir. Buna kimse bir şey diyemez.

Sen de anlamak istediğin gibi anlıyorsun. İyi akşamlar.

Aynen öyle yapıyoruz. Kişisel olarak tanımayanlar ise birçoğumuzun Barcelona sevgisini son 3-5 yıldan ibaret sanıyorlar. Bu açıklaması zor olan. Şurda keyif alıyoruz..

Aynen öyle.. :cool:

bu maçın istatistikleri yokmu

Topa sahip olma %70 e %30 civarıdır herhalde.

Belliydi böyle olacagi.

Madriddeki macta rahat mac olcak Barca icin,cünkü onlar bir Takim ve su Pas Trafigini bozmak neredeyse Imkansiz!

Ben barcelona'yı severim hem geçmişindeki başarılarından dolayı hemde kendi yetiştirdiği futbolcularla başarılar sağlamasından dolayı sempatim vardır.Rivaldo faktörüde etkilidir bu sempatimde.Galatasaray yense bu kadar sevinmeyecek bazıları demiş bir arkadaş.emin ol ki bu durumda suçlu biz değil takımı bu hale getirenlerdedir.Biz neden başka bir takımın futbolunu izleyerek zevk alıyoruz ve onları takip ediyoruz ? Kendi tuttuğum takımın futbolundan ve sonuçların hoşnut değilim.Avrupadan istediğim takıma karşı sempati duyup destekleyebilirim.Bu kadar tartışılıp konuşulmasının nedeni de dünya çapında bir olay olduğundan dolayıdır.geçenlerde söylendi 410 milyon kişi izleyecek bu maçı diye bu bile ne kadar büyük bir maç olduğunu belirtmeye yeten bir rakam.bu yüzden olayı Galatasaray'a seçmek biraz saçmadır.elbette maçtan bahsedilmesi biraz tuhaf ama insanların sempati duyduğu takımı desteklemesi de son derece normal.sonuçta burda insanlar düşüncelerini paylaşıyorlar ve bazı konularda tartışıyorlar.futbolun güzelliği de burda zaten.şurda yapılan düzeyli tartışmaları ne zaman fenerbahçeli yada beşiktaş'lılarla yapıyoruz onlarla oynadığımız maçlarda.birde öyle düşünmek lazım.

50_VWEP9_580x410.jpg

Topa sahip olma %70 e %30 civarıdır herhalde.

O civarda bitti evet. Yıllardan beri Barca'yı tutarım ama 6-2'lik maç dahil böyle bir maç hatırlamıyorum.

Sıradan bir takım gibiydi Madrid. Zidane'dan sonra zaten takım hüviyetlerini kaybetmişlerdi, Mourinho ile kıpırdandılar ama bakalım bundan sonra nasıl devam edecekler.

Geri
Üst Alt