LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

E tamam n'olmuş? Barça kötü, ıyy demiyor hiçkimse. Barça'da puan kaybedebilir dediler. Kaldı ki çok normal bir şey bu. Ama siz gelip tarih olarak dünyanın en büyük kulübünü hiçe sayarsanız orda durun. Yok eğer tarihe bakmam diyorsan Galatasaray > Fenerbahçe gibi bir işe girişme sakın.

Harbiden zorla Madrid'li oldum. Şuan Katalanlardan da nefret ediyorum. Yaşa Franco!

Eee tamam n'olmuş hakkatten ?

Sen bi dışarı çık hava al kardeş.

Los Galacticos 1 dönemi olsaydı adım gibi eminim bu Barca aşıklarının %60´ı Real tarafında olurdu ve bu seferde Madrid´den soğuyor olurduk .Casillas´ın söylediği gibi , geçici modalar .

Açıkçası ben Rivaldo'lu dönemden beri Barcelona'ya sempati duyan biriyim. Real'in iyi döneminde Real'in maçlarını da izlerdim, özellikle Zidane'ye hayrandım ama Real'i desteklemezdim.

Belli olmaz kimin ne kadar puan kaybedeceği. Fener de hindi bindiriyordu puan kaybetmeyiz, şampiyonuz diye ama gördük, ummadık taş baş yardı.

Ayrıca o sezon benim hatırladığım kadarıyla fener ligin tozunu ata ata gelmişti son haftalara, kötü futbol oynamıyorlardı. Tabii Barça ile kıyaslanamaz oynadıkları futbol ama Orhanlı-Cihanlı takımımızın futbolu da şuanki Real ile karşılaştırılamaz.

Karşılaştırmayı ben yapmıyorum. Neyse fazla uzadı bu tartışma, gereksiz bir moda dönmeye başladı; bitirelim.

Barcelona'yı çok severdim. Harbiden çok ama çok severdim. Ama şu belli bir tarihten sonra artan Barça hayranlığı yüzünden o kadar soğudum ki. Herkes Barça'yı Galatasaray'dan üstün tutar oldu. Burada kimin harbiden çocukluktan beri Barça sempatizanı olup olmadığını anlayabiliyoruz. Millet gelip Katalan gibi savunuyor, o bildiğin koyuyor bana yahu. Dünyanın en iyi takımını izliyoruz sadece. O yani. Xavi gitse, yerine Fabregas gelse yine sırıtır o takım, öyle bir hal aldı Barcelona. İzlerken yoruluyoruz falan da Galatasaray'ı savunun azıcık sitemim buna benim.

Herkes tutturmuş 41071241 senedir Barçalı gibi, Franco'nun azılı düşmanı gibi Barcelonayı. Bu yüzden soğudum aga ben Barcelona'da. Ya forumlarda falan takılmayacağım ya da şu yazılanları görmemezlikten geleceğim.

Yok Madridliler foruma girmemişmiş. Aga Barçalıyken sinir yüzünden Madridli oldum, sormayın gece uyuyamadım bile üzüntümden. Nasıl olur 5 yeriz. Yarın işe falan nasıl giderim yeminle onu merak ediyorum.

Dışarı çıkın, hava alın, kendinize gelin, Katalan olmadığınızı, herşeyin bir spor olduğunu ve Barça'nın dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımlarından biri olduğunu düşünün. Sadece düşünün yani. Asıl amacınız Barça olmasın yine. Veya olsun siz bilirsiniz ama gelip bir Katalandan daha fazla savunmayın takımı.

Ben de severim Barça'yı,hayranım oynadıkları oyuna...Ama herşeyin bir sınırı var ifade ettiğin gibi...

Sanırım bu durum kişilerin yüksek ego ihtiyacından ileri geliyor. Özellikle şu anki genç nesilin yenilmeye,sabretmeye tahammülü yok ve Barcelona şu anki durumuyla bu tip düşünenlerin derdine derman.

Galatasaraylılıktan utanabilme durumunda olan yeni nesil taraftar profilinin olduğu bir zamanda çok yadırgamamak lazım. Normal karşılıyorum artık. İyi ki 14 sene şampiyon olamadığımız zamana denk gelmemişler çünkü muhtemelen farklı bir taraftar forumunda yazarlardı. :)

E tamam n'olmuş? Barça kötü, ıyy demiyor hiçkimse. Barça'da puan kaybedebilir dediler. Kaldı ki çok normal bir şey bu. Ama siz gelip tarih olarak dünyanın en büyük kulübünü hiçe sayarsanız orda durun. Yok eğer tarihe bakmam diyorsan Galatasaray > Fenerbahçe gibi bir işe girişme sakın.

Harbiden zorla Madrid'li oldum. Şuan Katalanlardan da nefret ediyorum. Yaşa Franco!

ee nolmuş anlamadım aga:o,barca futbolun gelebileceği en uç noktayı gösteriyo herkese,hayran olacağız tabi normal,yani aşırı hayran olmakta normal dediğim gibi futbolun uç noktası çünkü.

İsim vermeyeceğim. Futboldan zerre anlamayan, 15 yaşında elemanlar gelip Viva Barça, Yaşa Messi, Apaçi Ronaldo diyor. Bunu kimse açıklayamaz bana. Katalanlar kimdir desek forumda okuduğu kadar cevap verir, araştırma gereği bile duymaz. Ronaldo'yu hiçe sayıp apaçi yapan kişi, Ronaldo ManU'da Chelsea'yi bitirerken, İngiltere gibi dünyanın bence en kaliteli liginin tozunu attırırken ilkokul sıralarında sürünüyordu.

Sitemim buna ''gençler'' benim. Yoksa Adem'di, Ömer'di size lafım yok. Hatta bence harbiden abartıyorsunuz ama saygılıyız yani. Size en azından öyleyim. Mamy'i severim onu da anlarım ben. Ama Mes Que Un Club yazıp ''anlayamazsınız'' demesini hiç anlamam. :D

Gün geçtikçe nefretim daha da artacak. Çünkü çok abartlıyor.

Güzel futbol savunulur, parayla olmuyor bu işler gençler.

Güzel futbolu konuşsunlar o zaman. Ne zaman görsem yaşa Katalunya, Katalunya işte böyle bir yer, Katalanların gururu, özgürlük savaşçıları, futbol klübünden daha ötesi gibi aşırıya kaçan, gereksiz ifadeler görüyorum. Bir üye olmasa diğer üye mutlaka yazıyor bunları.

Real'e inatla Royal yazmak, Francocular sizi, Barcelona'yı anlayamazsınız vs. ifadeler. Bu nedir ya? Fenerli-Beşiktaşlı üyeler böyle mesaj atmıyor.

Burada Barça-Real yüzünden millet kavga edecek neredeyse.

Boşuna tartışıyosunuz ben de pek anlamam aşırı Barça ya da Real fanatikliğini, ama herkesin kendi biliceği iş.

Şu maçtan sonra şunu anladım yalnız ne fb ne bjk ne Gs, en çok Barça taraftarı var bu ülkede. :)

(Dünden beri ufacık hatunundan tut eşşek kadar adam bile Barça diyordu)

Barcelona sadece Real Madrid'e değil, Dünyadaki tüm takımlara, futbulun nasıl oynanacağının dersini vermiştir. Sergilediği oyunu, futbol okullarında ve kulüplerde eğitim amaçlı izlettirilecektir. Tüm futbol severleri fotbol'a doyuran Barcelona futbol takımı oyuncularını ve teknik heyetini yürekten kutluyor, hepsi önünde şapka çıkartıyorum..

Barcelonalılar zorla karşı bir cephe yaratmaya çalışıyor. Tamam, öyle istiyorsanız biz de Realli oluruz. Az takım mı? 9 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu var, Zidane reisin takımı. Hadi sidik yarıştıralım şimdi.

:)

Boşuna tartışıyosunuz ben de pek anlamam aşırı Barça ya da Real fanatikliğini, ama herkesin kendi biliceği iş.

Şu maçtan sonra şunu anladım yalnız ne fb ne bjk ne Gs, en çok Barça taraftarı var bu ülkede. :)

(Dünden beri ufacık hatunundan tut eşşek kadar adam bile Barça diyordu)

Casillas: ''Barcelona modadır, moda da gelip geçicidir.''

Güzel futbolu konuşsunlar o zaman. Ne zaman görsem yaşa Katalunya, Katalunya işte böyle bir yer, Katalanların gururu, özgürlük savaşçıları, futbol klübünden daha ötesi gibi aşırıya kaçan, gereksiz ifadeler görüyorum. Bir üye olmasa diğer üye mutlaka yazıyor bunları.

Real'e inatla Royal yazmak, Francocular sizi, Barcelona'yı anlayamazsınız vs. ifadeler. Bu nedir ya? Fenerli-Beşiktaşlı üyeler böyle mesaj atmıyor.

Burada Barça-Real yüzünden millet kavga edecek neredeyse.

Royal'i bende yazarım ama buradaki Real'i destekleyen arkadaşlara tatlı bir şakalaşma manasıyla yazarım. Başka bir amacım olmadı, olamazda... Franco ve Katalunya meselesini de olduğu gibi, objektif biçimde defalarca anlattım, bu konuda kimin haklı kimin haksız olduğunu önemsemiyorum. Ben futbola bakıyorum, sempati duyduğum bir takımın son günlerde yüzümü güldürmesi, mutlu etmesi ve mutluluğu buraya taşımamdan rahatsız olan varsa yazılarımı okumaz, cevaplamaz olur ve biter.

İkincisi isteyen istediği takımı, istediği şekilde destekler. Mesela bir arkadaş yazmış ben Barcelona'yı Galatasaray'dan daha çok severim demiş, saygı duyarım. Ama ben öyle değilim, Barcelona yenildiği zaman 1 dakika düşünüp üzülmem ama Galatasaray kaybettiği zaman görüyorsunuz, hepimizde bir can sıkıntısı oluşuyor. Hatta bu abartının başlıca sebebi de belki de Galatasaray olabilir, napalım yani? Karamsarlıktan bıkmadınız mı siz hala? Maçlara ve transfer zamanına kadar bir şekilde vakit geçiriyoruz burada ama Galatasaray ile ilgili bu sene için umudu olan yok, doğal olarak biz de başka yönlere kayıyoruz.

Hayatımda izlediğim en iyi futboldu sanırsam, ben böyle bi ezme görmedim. Sene başından beri diyordum ben Real'in attığı farklar sistemden falan değil yetenekli bir kaç futbolcusunun aynı anda parlaması sayesinde. Dün de fena patladılar..

Barcelonalılar zorla karşı bir cephe yaratmaya çalışıyor. Tamam, öyle istiyorsanız biz de Realli oluruz. Az takım mı? 9 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu var, Zidane reisin takımı. Hadi sidik yarıştıralım şimdi.

:)

Aynen. Bundan sonra herşeye bir resimle cevap vereceğim. :D

FC Barcelona 5-0 Real Madrid - **EL Clasico** | ALL GOALS ::

Xavi'ye bakın Guardiola'ya ne yapıyor :asd:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Durun bari ben biraz Real maçlarının tekrarlarını seyredeyim de bilgileneyim Real hakkında,ben hiç birşey bilmiyorum zira herşeyi başkaları biliyor.

:D

Katalunya, Viva El Barca falan kimler yazdı bilmiyorum ama Barcelona 'nın dünyanın en iyi top oynayan takımı olduğunu ve bunu Real Madrid sempatizanlarına karşı konuşmak son derece normal. Normal olmayan son 3-4 senedir herşey bu kadar barizken hala Real Madrid şöyle böyle demek. Katalan gibi yazanları bilmiyorum da diğer Real Madrid fanatikleri de bence Katalan gibi yazanlardan farksız. Çünkü herşey çok bariz.

Katalunya, Viva El Barca falan kimler yazdı bilmiyorum ama Barcelona 'nın dünyanın en iyi top oynayan takımı olduğunu ve bunu Real Madrid sempatizanlarına karşı konuşmak son derece normal. Normal olmayan son 3-4 senedir herşey bu kadar barizken hala Real Madrid şöyle böyle demek. Katalan gibi yazanları bilmiyorum da diğer Real Madrid fanatikleri de bence Katalan gibi yazanlardan farksız. Çünkü herşey çok bariz.

Yahu futbola laf atmıyor kimse. Gelip Franco uşakları diyen, Viva Barça diyen tipler mevcut. Oldukça fazla hatta. Katalan gibi hareket etmeye gerek yok. Futboluna kimse laf atamaz zaten. Gelip çocuk çocuk hareketler yapıyorlar yahu.

Ahmet bu arada cevap yazamadım aynı şeyden mi bahsediyoruz emin değilim:asd:

Nereye veremez yahu:) Defansta bir tane adam kalmış, David Villa koşuyor... Verdiğim örnek de net Alonso-Busquets gibi. Neyse tartışmak yersiz...

Görüşümü belirtiyorum, takımlar arasında bu derece fark varken ben kıyaslamam. Yakın olsalar neyse.

YouTube - Barcelona vs Real Madrid HIGHLIGHTS 4-0 David Villa Goal 29 November 2010

Yahu futbola laf atmıyor kimse. Gelip Franco uşakları diyen, Viva Barça diyen tipler mevcut. Oldukça fazla hatta. Katalan gibi hareket etmeye gerek yok. Futboluna kimse laf atamaz zaten. Gelip çocuk çocuk hareketler yapıyorlar yahu.

İşte o ''Katalanlar'' gibi Real Madrid 'in daha iyi oynadığını, parçalayacağını söyleyen falan vardı. Onlar da ''Katalan''. Bir taraf çok iyi olduğu için ''Katalan'' olmuş, diğer taraf damarındaki muhalefet yüzünden ''Katalan'' olmuş. Senin için demiyorum ama bazı Real destekçileri de ''Bunlar Katalan sanki'' diye boşuna çırpınıyorlar. İki taraf da farksız.

Geri
Üst Alt