LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Uzatmamak istiyorum ama son mesaj olacak sanırım bu konuda bu. :D Barcelona sempatizanları '' Franco karşıtlığı için Barçacıyım'' dediler, nasıl tutuyorsunuz Franco'nun takımını diyenler bile olmuştu geçmiş zamanlarda. Üşenmeyip araştırsam yeminle bulurum.

Ben Barça karşıtı değilim, Katalan karşıtıyım. Daha doğrusu Türk Katalanların karşıtıyım. 3-4 sayfa önce biri demişti bende tekrarlıyım. Bugün Katalanlara özgürlüüüük diye çoşan Türkler oraya gitse barınamadan 2 gün sonra tıpış tıpış ülkeye dönerler. Gerek yok yani. Barcelona taraftarı olun da Katalan olmayın. :)

Neyse, adam akıllı futbolu sabaha kadar tartışalım, hiçbir sorun yok benim açımdan.

Neyse benim de son mesajım olsun :D Evet dediklerinin hepsi yapılmıştır yalan söyleyecek değilsin. Bu dediklerine katılıyorum zaten. Türk Katalanlara ben de karşıyım. Benim demek istediğim biri çıkıp otobüsün camı kırıldı diye ''Katalan ırkı şerefsizliğini kanıtladı'' diyorsa Türkiye 'de haddi hesabı olmayan kırılan camları bilmiyor demektir. Hadi Katalanları geçtim o adam Türkleri de şerefsiz yaptı mesela. Düşünmeden söylenmiş belli ki.

Yada cam kırıldı diye Barcelona 'ya yakıştı diyorsa bu bana samimi gelmiyor. Sanki Galatasaray taraftarı hiç cam kırmadı veya kırma ihtimali yokmuş gibi.

Neyse ben de artık bu konuya yazmıyorum. Hatta bugünlük foruma yazmıyorum çünkü ders çalışmam lazım yoksa şemsiye olacak Morinyo hesabı :D

elclasico4mbps2.jpg

Ramosun cezası belli oldu mu?

Bu Khedira barzosu Real Madrid'e yakismiyor. Dünya Kupasinda da izledim, bizim Sarp'tan farki yok. Daha dogru bizim için Sarp neyse, onlari için Khedira o. Barcelona orta sahayi istedigi gibi geçti. Stuttgart'ta neler yaptigini tam olarak bilmiyorum ama orasi çok ta önemli degil.

Bu Khedira barzosu Real Madrid'e yakismiyor. Dünya Kupasinda da izledim, bizim Sarp'tan farki yok. Daha dogru bizim için Sarp neyse, onlari için Khedira o. Barcelona orta sahayi istedigi gibi geçti. Stuttgart'ta neler yaptigini tam olarak bilmiyorum ama orasi çok ta önemli degil.

Real Madrid onun bölgesine Essien'i alabilse o zaman Barca'ya kafa tutabilir.En azından lig yarışında :o

barcelona__r_fa9ba_400.jpg

Çok ergen muhabbeti dönüyor burada:)

Noldu Ronaldo noldu? :lol:

barcelona_5_r_4ef9f_400.jpg

360d22eb604aeebb75bc01ee84dd3e3b-getty-fbl-esp-real_madrid-barcelona.jpg

Keşke her gün olsa bu maç hem tadına doyum olmuyor hem Galatasaray'da yaşanan gelişmelerden biraz uzaklaşıyor insan. Dün ne güzeldi 1 günlüğüne unutmuştuk sorunları. Bugün yine hatırlattılar 2,9 milyon euro ile..

Uzun uzun sidik yarıştırılmış anlaşılan.

Eee beyler sonuç ne?Franco'nun takımını tutanlar mı daha uzağa işeyebiliyor yoksa çakma Katalanlar mı? :o

Başka derdiniz yok mu lan harbiden ? :D

Ramos 1 maç mı ceza almış,elano satıldı diye kafammı dönüyo lan yoksa:o

Geri
Üst Alt