LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

Arkadaslar biri bana Ronaldo'nun El Clasicoda ne yaptigini yazsin'da goreyim -Copa de la rey :o-

Ronaldo cok iyi futbolcu evet hatta dunyanin en iyilerinden ama El Clasicoda adam ortada yok be.

Arkadaslar biri bana Ronaldo'nun El Clasicoda ne yaptigini yazsin'da goreyim -Copa de la rey :o-

Ronaldo cok iyi futbolcu evet hatta dunyanin en iyilerinden ama El Clasicoda adam ortada yok be.

Özet geçelim,

Şimdi şu 1;

[video=youtube;uHU4IBiA-vA]https://www.youtube.com/watch?v=uHU4IBiA-vA&feature=player_embedded[/video]

Şu 2;

[video=youtube;PPEVYsKPgWA]https://www.youtube.com/watch?v=PPEVYsKPgWA[/video]

Şu da 3;

e2af642c.jpg

-Copa de la rey :o- hahaha diye kendini kandıracaksan da; madem o kadar önemsiz bu niye ağlıyor;

2e3d90a6.jpg

Ozetmi gecelim ? Buyrun surdan ;

[video=youtube;80XS9olDob0]https://www.youtube.com/watch?v=80XS9olDob0[/video]

barcelona_vs_real_madrid_la_liga_2010_2011_jornada  _13-20101130-015-bola.net.jpg

[video=youtube;XDacuKh41rg]https://www.youtube.com/watch?v=XDacuKh41rg[/video]

Yok lan herif dalga gecti ikinci golde. Bu gol icin dalga gecilecek video yapilmisti nineler ve koyunlarla bulamadim :D

kim SL'de finale cikti ? Messi. Ronaldo nerde ? elendi bu kadar basit. El Clasicoda kendini gostersin bakayim El Clasico karsilasmalarinda Messi 3 Ronaldo 1 gol atti bu maclarda Messi asist yapti. Puyol Subat-Mart ayindan beri sahalarda yoktu gecit vermedi yav kendisine :).

Ronaldo ve Messi bile bikmistir bu konudan, birakin artik cok uzadi.

@ Mahmut; algılama sorunun var sanırım. Ben ''Messi şundan iyi, Ronaldo bundan iyi yhaaa'' fln demiyorum. Sen ''Ronaldo Barcelona maçlarında ne yaptı yhaaaxD'' dedin, bende cevabını verdim. Gereksiz bir video fln eklemişsin oraya yani. Banane isterse Messi veya Ronaldo saatte 300 km saate ulaşsın.

Kimin daha iyi oldugu gol atmasi ile ilgili degil. Kimin daha ozel bir futbolcu oldugu ile ilgili. Messi imkansizi basarabilen bir futbolcu.

Messi hangi imkansızı başarmış? Uçtu falan da sahada biz mi görmedik?

Uçtu uçtu kuş uçtu, yandı yürek Messi'ciler tutuştu.

Kendini ne zannediyorsun ? Forumun agasi mi?

Verecek cevabın olmayınca, olayı kişisele neden döküyorsun? Messi uçtu mu, uçmadı mı? Soru bu. Neden olayı forum ağalığına getirdin?

Kendini ne zannediyorsun ? Forumun agasi mi?

Al işte, sen "imkansızı başardı" dedin. Ben de "imkansız olarak neyi başardı?" dedim. Şimdi, kozlarımızı ortaya koyalım ve kazanan "agalığını" ilân etsin. Sorun şu, Messi'nin başardığı şeyleri sayarsın, ben de onları normal bir insanın başarıp başaramayacağını sana kanıtlamaya çalışırım. Eğer kanıtlarsam aga benim, kanıtlayamazsam sensin. Yok, "buna cesaretim yok, Messi şöyle böyle" gibi aynı düz savunma mekanizmasını göstereceksen boşuna yorma beni.

Verecek cevabın olmayınca, olayı kişisele neden döküyorsun? Messi uçtu mu, uçmadı mı? Soru bu. Neden olayı forum ağalığına getirdin?

Sana ne ? Messi ucar ucmaz ben dedim imkansizi basariyor. Imkansiz ile ucmanin ne alakasi var. Ronaldo'nun attigi gollerin cogunu baska futbolcularda yapabilir. Ama Messi'nin yaptiklarini cogu futbolcu yapamaz. Arada ki fark bu.

Sana ne ? Messi ucar ucmaz ben dedim imkansizi basariyor. Imkansiz ile ucmanin ne alakasi var. Ronaldo'nun attigi gollerin cogunu baska futbolcularda yapabilir. Ama Messi'nin yaptiklarini cogu futbolcu yapaz. Arada ki fark bu.

Örnek gösterebilir misin? Messi'nin attığı imkânsız gollerden birisini mesela.

Al işte, sen "imkansızı başardı" dedin. Ben de "imkansız olarak neyi başardı?" dedim. Şimdi, kozlarımızı ortaya koyalım ve kazanan "agalığını" ilân etsin. Sorun şu, Messi'nin başardığı şeyleri sayarsın, ben de onları normal bir insanın başarıp başaramayacağını sana kanıtlamaya çalışırım. Eğer kanıtlarsam aga benim, kanıtlayamazsam sensin. Yok, "buna cesaretim yok, Messi şöyle böyle" gibi aynı düz savunma mekanizmasını göstereceksen boşuna yorma beni.

Bu forumda bazilari gibi populer, aga olmaya ihtiyacim yok. Sadece goruslerimi yaziyorum.

Örnek gösterebilir misin? Messi'nin attığı imkânsız gollerden birisini mesela.

Cok cocuksu sorular bunlar. Ronaldo'nun standard gollerini izlemektense Messi'nin 4,5 kisiyi calimlayip, YERE DUSMEMEYI GAYRET EDIP attigi golleri izlemeyi tercih ederim.

Bu forumda bazilari gibi populer, aga olmaya ihtiyacim yok. Sadece goruslerimi yaziyorum.

Ben de görüşümü yazdım, sen bana "aga" dedin. Madem bir görüş var ve buna karşıt bir görüşü de ben savunuyorum, bana "aga" yakıştırması yapamazsın. Ha, ben senin görüşünle dalga geçersem ayrı ama dalga da geçmedim. Sen bana inatla aynı şeyi savunuyorsun, ben de inatla aynı şeyi soruyorum. Soruma cevap veremiyorsan bana "ARTİSTLİK" yapma. Görüşünü yaz, ben de görüşümü yazayım. Boş beleş atmayla olmuyor, imkânsızmış, ben sana ne imkânsızlar gösteririm aklın hayalin durur.

Yok frikikten gol atmis, yok kafa golu atmis, yok uzaktan sut atmis, yok ceza sahasinin icinde karambolde atmis. Boyle gollerin zevkinin icine edeyim.

Geri
Üst Alt