LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

Cok cocuksu sorular bunlar. Ronaldo'nun standard gollerini izlemektense Messi'nin 4,5 kisiyi calimlayip, YERE DUSMEMEYI GAYRET EDIP attigi golleri izlemeyi tercih ederim.

Çocuksu olan ne? Senin yaptığın yorum çok mu "adamsı"? Sen kendi ağzınla kalkmış "Ronaldo'nun attigi gollerin cogunu baska futbolcularda yapabilir. " gibi saçma sapan, absürt bir laf söyleyince çocuksu olmuyor da ben, sana "örnek göster" deyince çocuksu oluyor öyle mi? Daha neyi savunduğunun farkında değilsin ki, tartışmaya değmez.

Yok frikikten gol atmis, yok kafa golu atmis, yok uzaktan sut atmis, yok ceza sahasinin icinde karambolde atmis. Boyle gollerin zevkinin icine edeyim.

Bu saydıklarının hiçbirini Messi yapamıyor diye kıskanıyorsun bence.

Ben de görüşümü yazdım, sen bana "aga" dedin. Madem bir görüş var ve buna karşıt bir görüşü de ben savunuyorum, bana "aga" yakıştırması yapamazsın. Ha, ben senin görüşünle dalga geçersem ayrı ama dalga da geçmedim. Sen bana inatla aynı şeyi savunuyorsun, ben de inatla aynı şeyi soruyorum. Soruma cevap veremiyorsan bana "ARTİSTLİK" yapma. Görüşünü yaz, ben de görüşümü yazayım. Boş beleş atmayla olmuyor, imkânsızmış, ben sana ne imkânsızlar gösteririm aklın hayalin durur.

Yok ya dalga gecmedin he? Artistlik yapan sensin zaten. Iste tam tarif ettigim gibi populer olmayi calisan, forumda soz gecirmeye calisan bir yapin var.

Yok ya dalga gecmedin he? Artistlik yapan sensin zaten. Iste tam tarif ettigim gibi populer olmayi calisan, forumda soz gecirmeye calisan bir yapin var.

Allah Allah arkadaş.:asd: Yahu karşılıklı tartışalım, kimin savunduğu şey öne çıkarsa o haklı olur. Niye söz geçirmeye çalışayım sana? Sen zaten sözü geçirmişsin kendine, öyle takılıp kalmış, sana artık ne desek boş. En azından biraz bir şeyler öğrenirsin diye ümit etmiştim, boşunaymış.

Bu saydıklarının hiçbirini Messi yapamıyor diye kıskanıyorsun bence.

Niye kiskanacagim beni hic ilgilendirmiyor. Ben Messi'yi baska futbolcularin yapamadiklari hareketleri yaptigi icin begeniyorum. Bu dunyada'da tek ben degilim boyle dusunen. Gelecek sene goreceksin Messi yine dunyan'nin en iyi futbolcusu secilecek. Ronaldo ise Real Madrid sempatizanlarinin en iyi futbolcusu olarak kalacak.

Çok şükür ikisine de sempatizan değilim, ne takımlara ne futbolculara. Objektif bakabiliyorum böylece. İmkânsızı başarmak falan boş laflar, adamı ilâh yapmaya gerek yok.

Allah Allah arkadaş.:asd: Yahu karşılıklı tartışalım, kimin savunduğu şey öne çıkarsa o haklı olur. Niye söz geçirmeye çalışayım sana? Sen zaten sözü geçirmişsin kendine, öyle takılıp kalmış, sana artık ne desek boş. En azından biraz bir şeyler öğrenirsin diye ümit etmiştim, boşunaymış.

En buyuk sorun ne biliyormusun senin gibilerinin Barcelona cekememezliligi. Olay bundan ibaret senin gibileri ile objektif tartismak imkansiz.

Objektif olan sen misin yani?:asd: Ronaldo'yu sok yerin dibine, rakip çünkü, Messi'yi çıkar göklere, herif uçuyor ya zaten, göklerdedir normal olarak. Hey Allah'ım...

Çok şükür ikisine de sempatizan değilim, ne takımlara ne futbolculara. Objektif bakabiliyorum böylece. İmkânsızı başarmak falan boş laflar, adamı ilâh yapmaya gerek yok.

Al dikkatle izle bu Messi'nin yaptiklarinin belki 10'da 1'i

[video=youtube;M5fueaf1o5g]https://www.youtube.com/watch?v=M5fueaf1o5g[/video]

Objektif olan sen misin yani?:asd: Ronaldo'yu sok yerin dibine, rakip çünkü, Messi'yi çıkar göklere, herif uçuyor ya zaten, göklerdedir normal olarak. Hey Allah'ım...

Ronaldo'nun kotu futbolcu oldugunu hic soylemedim. Butun mesajlarimi arastir istersen. Ama sen hic Messi adina olumlu konustun mu?

Ronaldo'nun kotu futbolcu oldugunu hic soylemedim. Butun mesajlarimi arastir istersen. Ama sen hic Messi adina olumlu konustun mu?

Messi benim gözümde "bir"dir. Ronaldo da ayrı bir "bir"dir. Ama senin gözünde sadece Messi en iyi, benim farkım da bu işte. Kaldı ki Ronaldo'nun gollerini herkes atar demek onu sıradanlaştırır. Kötü demediysen bile "sıradan" dedin.

Çocuksu olan ne? Senin yaptığın yorum çok mu "adamsı"? Sen kendi ağzınla kalkmış "Ronaldo'nun attigi gollerin cogunu baska futbolcularda yapabilir. " gibi saçma sapan, absürt bir laf söyleyince çocuksu olmuyor da ben, sana "örnek göster" deyince çocuksu oluyor öyle mi? Daha neyi savunduğunun farkında değilsin ki, tartışmaya değmez.

Once buna cevap vereyim unutmusum. Ronaldo'nun attigi gollerin cogunu baska futbolcularda atar lafini absurt buluyorsan. Sen daha absurt kelimesinin ne anlama gelmedigini bilmiyorsun. Evet Ronaldo'nun gollerini bir suru baska futbolcuda ATABILIR. Ama Messi gibi top surup, dusmemek icin gayret eden, ve top ile cok hizli bir sekilde hem ilerleyip hem cok hizli dusununen baska bir oyuncu yok. Ben gayet neyi savundugumu biliyorum. Ama senin ne amacla bana Messi uctumu dedigini anlayamadim.

Futbol'u ile imkansizi basariyor demek istedim Messi icin orada, sanki baska bir forumdayizda sen bunu direk baska yerlere getiriyorsun.

Al dikkatle izle bu Messi'nin yaptiklarinin belki 10'da 1'i

[video=youtube;M5fueaf1o5g]https://www.youtube.com/watch?v=M5fueaf1o5g[/video]

[video=youtube;qp6WvebFad4]https://www.youtube.com/watch?v=qp6WvebFad4[/video]

Buyur çok bilen objektif insan. Ronaldo "herkesin" atabildiği golleri atmıyor sadece ya da herkes gibi bir futbolcu değil. Gerçi senin "impossible"ın benimkinden uzun oldu, 5 dakikalık seninki, bendeki 3 dakikalık, kaybettim galiba.:(

Her neyse, gerek yok böyle anlamsız videolaşmaya, Messi ilâh değil, Ronaldo da bahsettiğin gibi Messi'den aşağı kalır bir adam değil.

@ Mahmut; algılama sorunun var sanırım. Ben ''Messi şundan iyi, Ronaldo bundan iyi yhaaa'' fln demiyorum. Sen ''Ronaldo Barcelona maçlarında ne yaptı yhaaaxD'' dedin, bende cevabını verdim. Gereksiz bir video fln eklemişsin oraya yani. Banane isterse Messi veya Ronaldo saatte 300 km saate ulaşsın.

He cok gereksiz bir video o defansi delip attigi gol :( tamam Sercan sen haklisin kabul edilmistir...

Messi benim gözümde "bir"dir. Ronaldo da ayrı bir "bir"dir. Ama senin gözünde sadece Messi en iyi, benim farkım da bu işte. Kaldı ki Ronaldo'nun gollerini herkes atar demek onu sıradanlaştırır. Kötü demediysen bile "sıradan" dedin.

Siradanlastirmiyor, anlamakta gucluk mu cekiyorsun? Sen ne demek istedigimi anlamamassin. Diyelim Ronaldo serbest atistan atiyor degil mi gollerinin cogunu? Ronaldo'dan daha iyi serbest aticilar var. Ronaldo uzaktan sut cekerek gol atiyor degil mi? Gerrard'da uzaktan mukemmel goller atabiliyor. Ronaldo cok iyi kafaya cikiyor degil mi? Drogba'da cok iyi kafaya cikiyor. Ama bunlarin hic biri Ronaldo'nun kotu futbolcu oldugu anlamina gelmiyor, cunku her cesit atiyor golleri.

Ama Messi'nin yaptigini kimse yapamiyor. Onun gibi top surusu bu kadar ayricalikli olan yok.

[video=youtube;qp6WvebFad4]https://www.youtube.com/watch?v=qp6WvebFad4[/video]

Buyur çok bilen objektif insan. Ronaldo "herkesin" atabildiği golleri atmıyor sadece ya da herkes gibi bir futbolcu değil. Gerçi senin "impossible"ın benimkinden uzun oldu, 5 dakikalık seninki, bendeki 3 dakikalık, kaybettim galiba.:(

Her neyse, gerek yok böyle anlamsız videolaşmaya, Messi ilâh değil, Ronaldo da bahsettiğin gibi Messi'den aşağı kalır bir adam değil.

Messi'nin ilah oldugunu soyleyen yok. Bu tartismayi sen cikardin ben degil. Ben sadece Messi'nin futbolda imkansiz seyler yaptigini soyluyorum ve bundan hoslaniyorum, benim icin ayri bir zevk onu izlemek.

Ronaldo da Messi de ayrı ayrı çok yetenekli futbolcular. Bende Arda gibi düşünüyorum. "Ronaldo bana göre dünya'nın en iyi oyuncusu Messi ise bu dünyadan değil." Ayrıca Messi'nin imkansız şeyler yaptığını düşünüyorum.

Misal şöyle bir golü futbol tarihinde atabilmiş 3 futbolcu var. Messi Maradona Oktay Derelioğlu :D

[video=youtube;Zrao0ROwpAM]https://www.youtube.com/watch?v=Zrao0ROwpAM[/video]

Getafe'ye Attığı golü...

Maradona çeyrek asır önce İngiltere'ye attı...

Yani neymiş...

Messinin golü yeni değilmiş...

Gelip burada Ronaldo napmış El Clasico'da derseniz...

Bizde kalkar o Messi Dünya Kupasında ne yapmış deriz yani...:)

Getafe'ye Attığı golü...

Maradona çeyrek asır önce İngiltere'ye attı...

Yani neymiş...

Messinin golü yeni değilmiş...

Gelip burada Ronaldo napmış El Clasico'da derseniz...

Bizde kalkar o Messi Dünya Kupasında ne yapmış deriz yani...:)

Alemdar abi Ronaldo Dünya Kupasında Messi'den iyi mi oynadı allah aşkına ? Ronaldo hiç bir büyük maçta ortalıkta yok. Ağırlığını falan koymuyor, NET.

Yine Ronaldo-Messi tartışmasına dönmüş konu..

Geri
Üst Alt