- 17 Eylül 2009
- 15.237
- 1.039
- 1.618
Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu
Çocuksu olan ne? Senin yaptığın yorum çok mu "adamsı"? Sen kendi ağzınla kalkmış "Ronaldo'nun attigi gollerin cogunu baska futbolcularda yapabilir. " gibi saçma sapan, absürt bir laf söyleyince çocuksu olmuyor da ben, sana "örnek göster" deyince çocuksu oluyor öyle mi? Daha neyi savunduğunun farkında değilsin ki, tartışmaya değmez.
Cok cocuksu sorular bunlar. Ronaldo'nun standard gollerini izlemektense Messi'nin 4,5 kisiyi calimlayip, YERE DUSMEMEYI GAYRET EDIP attigi golleri izlemeyi tercih ederim.
Çocuksu olan ne? Senin yaptığın yorum çok mu "adamsı"? Sen kendi ağzınla kalkmış "Ronaldo'nun attigi gollerin cogunu baska futbolcularda yapabilir. " gibi saçma sapan, absürt bir laf söyleyince çocuksu olmuyor da ben, sana "örnek göster" deyince çocuksu oluyor öyle mi? Daha neyi savunduğunun farkında değilsin ki, tartışmaya değmez.
Yahu karşılıklı tartışalım, kimin savunduğu şey öne çıkarsa o haklı olur. Niye söz geçirmeye çalışayım sana? Sen zaten sözü geçirmişsin kendine, öyle takılıp kalmış, sana artık ne desek boş. En azından biraz bir şeyler öğrenirsin diye ümit etmiştim, boşunaymış.