LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Mourinho nun yaptığını zamanında Baros yapmıştı,hatırlayan varmi:D

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Allahtan 3-3 bitmedi maç.Yoksa Reallilerden yanmıştık :D

bazı arkadaşlar barcelona 10 yıllık klüp gibi sacma sapan yorumlar yapıyor,ya siz futbolu 10 senedir takip ediyorsunuz.ben 33 yasındayım barca nın 4 cl 1 kupa galipleri şampiyonluğunu biliyorum...lig i hatırlamıyorum kaç tane aldığını:D

Rakibin moralini bozmak istiyorsan bunları yaparsın.

Şu hareketi Lugano'ya, Emre'ye yapsalar yapan kişiyi aslan ilan ederdiniz. Hele bir de Galatasaraylı olsun. Çıldırın marşlarını söylemeye başlardık. Bırakın şu yavşaklığı.
Ya başlarım moraline. Arkasından değil yüzüne yapardı moralini bozmak için yapsaydı. Mourinho büyük TD ama ne yazık ki adam değil. Adamın gözünü çıkarmaya çalıştı lan ötesi mi var ?

"Küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle,büyük takımlar aldıkları kupalarla övünür" diyecem de bu barça da ikisi de var ne diyeceğimi bilemedim :D

Olsun Madrid'liyim.

Barcelona 'da Fener şansı var kabul etmeyen bizden değildir.

kim nederse desin barcelona'nın oynadığı futbol artık kabak tadı vermeye başladı. sıkıldım vallahi sıkıldım

Trübündeydin galiba :D Nereden biliyorsun laf attığını ? Mourinho yu tanımasak.

Spiker o ilk pozisyonda barca yedek kulubesi ile Mourinho arasinda ufak capli atisma vardi dedi.

toplam kupa sayilari 73 e 73 oldu :)

Barcalıların son zamandaki kupa takıntısı nedir anlamadım hem eşit değerdeki kupaları birbiriyle karşılaştırırsın birisinin var 9 tane Şampiyonlar Ligi diğerinin var 4 tane Real in var 31 lig şampiyonluğu Barcanın 21 tane geri kalan kupalar bu kupalarla eş değermi ? Yayla kupası diğerleri

eyvAllah kardeş...

Ben bir Fenerbahçeli olarak seviyeli yazmaya çalışıyorum ama napıyım gerizekalılar çok fazla... Bi de Barselona Balla gol attı diyorlar... Allahnızı severseniz Barselonanın 3 golünden hangisi baldı. Ama Real madridin ilk Golü çarpma ikinci golü karambolden oldu... Naparsız ağzı olan konuşuyor,biz de şükrediyoruz Allaha ki böyle akılsızları yaratarak akıllırın farkedilmesini sağlamış...

Oyuna bakarsak geçen seneye göre pozitif oynayan bir real var sadece gol yollarında sıkıntılı. Benzema yerine adam gibi forvet alırlarsa ki alacaklarını düşünüyorum artık. Lig Bizim.

Evet oyuna bakıyoruö gelişme var, geçen seneye göre 4 tane tekme daha fazla attınız.

Amerikan futbolunu bir kenara bırakıp gerçek futbola dönersek Real aynı tas aynı hamam değil beyler.Geçen sene Barca kalesine bile gelemiyordu adamlar yahu,3 pas yapamıyorlardı Barca´ya karşı.Real birşey oynamadı yhaa demek fanatiklikten başka birşey değil.Real çok organize takım olmuş.Ama forvete ihtiyaçları var,Neymar gibi yaratıcı ve bitirici bir forvete.Bu arada Messi gibi bir bitirici ömrümde görmedim.

ya sonuç fener çirkef fener balık bitti gitti işte okadar :D

hacı ne olacak bu realin hali :D

Demedi demeyin !

Bizim Selçuk İnan 'da Barcelona 'da oynayacak kapasite var , La masia 'da yetişmiş olsaydı Selçuk , Bugünkü maçta sahada olacaktı ;)

Real Madrid 9 Şampiyonlar Ligi 31 La liga

Barcelona 4 Şampiyonlar Ligi 21 La liga

öyle ezik süper kupaları , copa delreyi falan sayarak barçayı büyük gösteriyorlar :D hadi ordan

Geri
Üst Alt