LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Spiker o ilk pozisyonda barca yedek kulubesi ile Mourinho arasinda ufak capli atisma vardi dedi.

Tamam. Niye suçu barca yardımcılarına atıyorsun o zaman ? Nereden biliyorsun, barca yardımcılarının ilk laf attığını ?

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

bu anketteki barcelona oyları neden maç bittikten sonra artmaya başladı o.O

Ya başlarım moraline. Arkasından değil yüzüne yapardı moralini bozmak için yapsaydı. Mourinho büyük TD ama ne yazık ki adam değil. Adamın gözünü çıkarmaya çalıştı lan ötesi mi var ?

Türk milleti abartmayı sever. neyse yavşaklığa devam. iyi geceler.

Real Madrid 9 Şampiyonlar Ligi 31 La liga

Barcelona 4 Şampiyonlar Ligi 21 La liga

öyle ezik süper kupaları , copa delreyi falan sayarak barçayı büyük gösteriyorlar :D hadi ordan

5 sene sonra samp ligi sayisi, 10 sene sonra da la liga sampiyonluk sayisi esitlenir, merak etme;)

bi an kendini ispanyol forumlarında sandım titredim ve kendime geldim, beyler hayırdır ? :)

o değil de her Barcelona yenilgisinde Florentino Perez'in suratını görmek paha biçilemez :asd:

hey allahım elin ispanyol takımları için kavga mı ediyonuz bea :D

sallayın macın zevkini çıkarın :D

Barça büyük takım ama taraftarları o büyüklüğe ayak uyduramamış barçaya bakınca tıpa tıp malum takımı görüyorum. 2 takım bu kadar mı benzer yaa :D

Ben UEFA diyorum malum takım yayla kupasındaaaa finaaal oynadııık diye şarkı söylüyo. Abi yayla ile uefa bir mi. Hagi diyorum haa iyi ama bi alex etmez diyo. ama bunu ciddi olarak demesi gerçekten gülünç bir durum :D

süper kupaların , kral kupasının takımı Barcelona :lol:

üst üste 5 defa şampiyonlar ligi , 10 defa la liga al da gel :D öyle kıyaslayın Barcayla Reali :D

Kavga videolarını bulan bu mesajımı like etsin real barça kavganızın arasında kalmiyim adiyos

Barcali degilim sempati olarak Valencialiyim zaten burda yasiyorum buda gayet normal.

Ama anti Madridliyim arkadas koysunda kim koyarsa koysun hesabindayim.Kupa merakida degil sen kendini iyi kaptirmissin takinti demissin kendin madridin kupalrinin esit olmadigini yazmisin,git uyu birader

Barcalıların son zamandaki kupa takıntısı nedir anlamadım hem eşit değerdeki kupaları birbiriyle karşılaştırırsın birisinin var 9 tane Şampiyonlar Ligi diğerinin var 4 tane Real in var 31 lig şampiyonluğu Barcanın 21 tane geri kalan kupalar bu kupalarla eş değermi ? Yayla kupası diğerleri

Pepenin 3 4 tane yumruk attığı video var mı beyler ?

oluuuuum madrid maçında melo-selçuk-baroş'u oynatmayalım gerekirse keitayı bile oynatmayalım azıcık hırs yapınca karate'ye başlıyorlar bizim çocukları sakatlarlar falan aman diyeyim...

Kavganın videosu:

[video=youtube;UNajyNeem3w]https://www.youtube.com/watch?v=UNajyNeem3w&feature=channel_video_title[/video]

Geri
Üst Alt