LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | İkinci Yarı | Kanal D

jose'nin şerefsizliğine bakın, bugün madrid'den tiksindim. fenerbahçe gibilerdi.

aynen çok pislik takımmış. Artık Baca ya yenilmeye tahammul edemiyorlar. Bizde feneri böyle çıldırta çıldırta yeneceğimiz günleri görseydik :D

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

artık kimse bizim derbiye hep kavga çıkıyo ne biçim derbi demesin

alın lan işte en baba derbi geçen sene 5 kere izledik bu da 6. hepsinde tekmeler çift dalmalar küfürler dirsekler yumruklar

havada uçuşuyo yalandan kendini atmalar

son kavga çıkmadan önce adım gibi emindim kavga çıkacağından ve yanımdakilere demiştim

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Ya konuyla çok alakasız belki ama Pinto sevinince gülesim geliyor. :D Bu tip kupalarda yedek kaleciler sevinince acıyorum. :D

jose'nin şu hareketi hasan şaş'a yaptığını ve hasan'ın tepkisini düşündüm şimdi :D

Emre B. + Lugano + bir tane katil = pepe

Barca sürekli tahrik etti ee Real Madridliler de ağır abi kodumu oturttu tabi.

herkes reale b.k atıyo.Dani alvesin adrianonun kendilerini yere atmalarını kimse görmüyor.Çirkefin allahı barçadır.Real barçaya gerekeni yapmıştır.

allah aşkına 20. dakikadan beri sürekli sakatlamaya oynayan bir takımdan bahsediyorsunuz(real). Ve ayrıca babam bile olsa şu hareketleri yapan insandan tiskinirim(mourinho)

Real top oynadı barça bala goller attı hala cırkef dıyosunuz cırkeflıgın kralını barça yapmıştır

artık kimse bizim derbiye hep kavga çıkıyo ne biçim derbi demesin

alın lan işte en baba derbi geçen sene 5 kere izledik bu da 6. hepsinde tekmeler çift dalmalar küfürler dirsekler yumruklar

havada uçuşuyo yalandan kendini atmalar

son kavga çıkmadan önce adım gibi emindim kavga çıkacağından ve yanımdakilere demiştim

derbinin rengidir bu tür şeyler benim hoşuma gidiyor :)

Barcelona'dan nefret ettiğim kadar fenerden nefret etmem.

Bir futbol karşılaşması dünyaya herhalde bundan daha iyi pazarlanamazdı.

herkes reale b.k atıyo.Dani alvesin adrianonun kendilerini yere atmalarını kimse görmüyor.Çirkefin allahı barçadır.Real barçaya gerekeni yapmıştır.

haklısın kardeş hakem de takdir haklarını hep barcadan yana kullanıyor ilk maçta galip gelseydi real almıştı kupayı

Kavga tamam da Marcelo'nun yaptığı insanlığa sığmaz

Cirkef diyorsunuz bide bize, cirkefin krali sizsiniz be, her harekete yere yatip kalkmiyorsunuz.

Real bugün tek kale oynadi, ikinci yarida özellikle.

Messi uzaylisi olmasa ne yapacaktiniz merak ediyorum.

Bu da yeni çıktı. Her sene bahane :D

Adriona girdikten sonra resmen dayak yedi..Ne atmasından bahsediyorsun..Her takımda kendisini atan bir kaç tane adam vardır..Barcelonadada var böyle adamlar..Ama real madrit o kadar rezil ki bunlarda biraz abartıyorlar...

Yahu hayır siz bu pepenin,marcelonun yaptıklarını falan normal mi karşılıyorsunuz..yamişim reali,barcayı yahu..Adamlar birbirine acımasızca tekme atıyor..Bu pepe denen şerefsiz futboldan men edilmeli..

Gerçekten tiksindim Madrid"den.Derhal maçımız iptal edilmeli.kulübü mail yağmuruna tutalım.Mustafa Sarrpı üstlerine salarsak Ne Mesut ne Pepe ne Mou kalır.Kan çıkar orada

Abartmasak hemen... El clasico bu, boru degil. Fener Galatasaray maclarinda aynisi oluyor.

ÇARESİZLİK'ten ne yapacaklarını şaşırdılar :asd:

AHAHAHAHAHAHA

[video=youtube;tU6VpptQOTk]https://www.youtube.com/watch?v=tU6VpptQOTk[/video]

Hic yakistiramadim. Burda Galatasaryli, galatasarli ilen tartisirken boyle mesajlar...

Real bugün oyun olarak,pozisyon olarak Barçayı harcamıştır..

Barçadaki uzaylı fırlama olmasa barça maçı zaten kaybedecekti.

Forza Real!!

Barcelona'da Fenerbahce bali var resmen.

Top falan oynadiklari yok adamlarin, tüm mac boyunca defans yapip, iki topla gol attilar.

Geri
Üst Alt