LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

arkadas bu neydı boyle ya bızımkılerde oynuyor mac ızlıyorum dıyorum vay beee :!!

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

neyse ben kaçar Real e sempati duyan arkadaşlara soğuk sade soda tavsiye ederim bu saatte hazımsızlık olabilir , en büyük GALATASARAY ulan...

unutmayın halen bütün istatistiklerde Real önde :) El Classico galibiyet sayısında bile

Real Madrıd 'in Barcelona 'ya kafa tutması için ; Eski Kaka 'nın geri gelmesi ve Shevcenko tipinde bir forvet alması lazım en az Shevcenko 'nun formda olduğu yıllardaki seviyesinde bir forvet lazım , Aguero olabilirdi

Renkdaşlar bence Real iyi oynadı ama Barcelona Messi farkıyla kazandı,birbirimizi kırmayalım lütfen,saygı sevgi çerçevesinde tartışalım,saygılar.

real athletico maçında kavga çıkarsa arda döver :sopa: :lol:

Real Madrıd 'in Barcelona 'ya kafa tutması için ; Eski Kaka 'nın geri gelmesi ve Shevcenko tipinde bir forvet alması lazım en az Shevcenko 'nun formda olduğu yıllardaki seviyesinde bir forvet lazım , Aguero olabilirdi

Ibrahimovic.

Renkdaş ben taraf tutmuyorum objektif olarak baktığımda bunu gördüm görmesem tamam.

özelden franconun wiki sayfasını gönderdin mi göndermedin mi

taraf tutmuyorum diyor

ayıp bilader iki yüzlülüğün bu kadarı..........

Hayri genelde ciddi takılan renkdaşlarımızdandır.

15 yaşındaki gençler son 5 senedir futbol izlediği için sadece Barcelona'yı biliyor :lol:

[video=youtube;muyl9k6XY38]https://www.youtube.com/watch?v=muyl9k6XY38[/video]

15. saniyeye dikkat.

Kimse real e real demez Zidane, Beckham, Figo, Raul, Nistelrooy efsaneleri olmadıkça. Zamanında fazla .. geçtiler şimdi sıra onlarda :)

özelden franconun wiki sayfasını gönderdin mi göndermedin mi

taraf tutmuyorum diyor

ayıp bilader iki yüzlülüğün bu kadarı..........

Renkdaş Franco bu maçta oynamadı sen beni başkasıyla karıştırdın galiba cehaletini kendine sakla desem saygısızlık yapmış olur muyum? :)

Renkdaş Franco bu maçta oynamadı sen beni başkasıyla karıştırdın galiba cehaletini kendine sakla desem saygısızlık yapmış olur muyum? :)

tipik realli cevabı prim vermiyorum sana kardeş mağlubiyetinle oturrrrr ;);)

Jose Mourinho nun Barca ya hep şansı tutuyodu o devirde bitti artık ona üzüldüm :( Chelsea ve Inter de iken az tokatlamadı Barca yı

Geri
Üst Alt