Lokomotiv Moskova Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

taylan ve murslera sıcmazsa gol yemeyiz

Barış son konya macinda baya vasat kalmisti, ins iyi oynar.

Dogru kadro

Sadece Taylan yerine Berkan’i bir adim geri de kullanip morutan’in oynamasini isterdim

Babel ve baris tercihi dogru,biri top tutar takimin sakin kalmasini saglar,digeri ise top sürer hizli hucumlarda topu rakip yari sahaya tasir

Mohamed'in formu devam etsin diye oynatıyor ama inş. Diagne arıza çıkarmaz. Rotasyon yapınca kalitenin fazla değişmediği tek mevkii forvet. Onda da rotasyon denemiyoruz. Yanlış bence. Geri kalan kadroya bir şey demiyorum.

Morutani yedek tutacaksan 11 oyuncusu al öyle yedek yap. Sinirini bozma insanın be

Mohamed'in formu devam etsin diye oynatıyor ama inş. Diagne arıza çıkarmaz. Rotasyon yapınca kalitenin fazla değişmediği tek mevkii forvet. Onda da rotasyon denemiyoruz. Yanlış bence. Geri kalan kadroya bir şey demiyorum.
diagne pres yapmıyor pek hoca zor 11 baslatır

eveeeett morutsan bay a formayı kaptırmış gibi scoutumuzun anadan üryan takip ettiği eleman 2.ligden aldığımız cocuga forma kaptırıyo suç kimde şimdi

Halilsiz momo bence pek iş yapmaz bizim sistemde hoca yine keser momoyu bu maçtan sonra

ben çıngar çıkarmasın diye bu maçta diagne'yi oynatır diye bekliyordum. kafası atmaz umarım

Geri
Üst Alt