- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
!Şimdi ümitlenebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
!Şimdi ümitlenebiliriz.
o is öyle degil iste, adama sorarlar 2 kart göstermissin bu kime sonrada kime, o kart cikiyorsa sebebide olmali, ha yanlissa düdügü asilsin böyle hata yapilmaz, zaten hakemde denmez buna!bir halt olmaz. hakem ilk sarı kartı gösterirken oyuncunun arkası dönüktü görmedi, kart gördüğünü hatırlatmak için tekrar aynı kartı gösterdim der biter.
adam son 4dakikayi uzatmadi be kavgayi sakatliklari eklemedi bile, diagne zaten hakeme yürüdü oynanmadan bitirdin dedi.Zaten leş gibi yönetti kaleci 2 dk bekleyip topa vuruyor kartı geçtim uyarmadı bile lokolu oyuncular faul yapıyor yerden kalkmıyor bir şey dediği yok, bu kart olayı da Nirvana
Oran 1 olup, diger maclarin oranlari hesaplaniyormac tekrarlanirsa kuponumuzun akibeti ???????????
o is öyle degil iste, adama sorarlar 2 kart göstermissin bu kime sonrada kime, o kart cikiyorsa sebebide olmali, ha yanlissa düdügü asilsin böyle hata yapilmaz, zaten hakemde denmez buna!
Full gorüntü var miArkadaşlar maç devam etmiyor iki kart arasında, isterse 10 kez aynı kartı gösterir o süreçte.
Kartı yazacağı anda kavga çıkıyor ve sonrasında seninkini de yazıyorum minvalinde gösteriyor.
Arada maç oynansa kesinlikle tekrar edilirdi, maç oynanmadığı için bir şey çıkmaz.
Full gorüntü var mi
orda bakilmasi lazim iste o kavgada yer almismi, aldiysa her iki pozisyonda karti almis demektir, kavgada yeri yoksa zaten birsey denmez.zaten adamın ilk sarıyı kerem'e yapılan harekete, ikinciyi oradaki itiş kakışlara çıkardığı belli. lokomotivli oyuncu da şaşırıyor zaten kenara bakıyor niye atılmadım diye.
bom bok bir hakem katılıyorum ama benim fikrim ilk gösterdiğim kart o hengamede unutulmasın diye tekrar aynı kartı hatırlattım diyecek ve konuyu uzatmayacaklar daha fazla.
Arkadaşlar maç devam etmiyor iki kart arasında, isterse 10 kez aynı kartı gösterir o süreçte.
Kartı yazacağı anda kavga çıkıyor ve sonrasında seninkini de yazıyorum minvalinde gösteriyor.
Arada maç oynansa kesinlikle tekrar edilirdi, maç oynanmadığı için bir şey çıkmaz.
Adminin adam zaten önceki pozisyon için gösteriyorsa bir sıkıntı yok ancak böyle bir uyarıda bulunmuyor. Kavgadan dolayı göstermiş gibi duruyor. Bana kavga çıktığı için yazmayı unutuyor, sonra kavgaya karışan iki isim Diagne ile 2 numaraya bundan dolayı gösteriyor gibi geldi. Barinov ise atışı kullandırmayıp topu taşıdığı için görüyor.
Gerçi eğer sarı kart için kırmızıda olduğu gibi hakem raporuna bir neden yazılıyor ise bakılır ve ortayı çıkar. Çoktan rapor teslim edildiği için değiştirme gibi bir imkanı olmaz. Bizim konuşmamız anlamsız olur.