Lokomotiv Moskova Maçında Tam Kapasite Oynama Kararı Aldık

Hahahha ligden men etmek mi? Bunada inananlarin olması pes vallahi. Yahu bu ülkede şike yapmış ülkenin ikinci sınıf takımını küme dusuremediler. Kaldı ki koskoca Galatasarayi seyirci alıyor diye ligden çekecekler haaa!!!

%50 den fazla satış yapılmıyor. Şu an satılan biletlerin %83 ü satılmış. Yarına kadar hepsi satılır. Biletsiz kimseyi almazlar. Almasınlar da zaten Avrupa maçı bu kim olduğu belli olmayan biletsiz seyirci girer içeri taskınlık yapar cezayı yeriz UEFA dan. Yarın olacak şey Max budur. Stad in yine yarısı boş olur. Herkesle de der hani full çekecekti.

benim inanıp inanmam ile değil yasa gereği böyle bir şey olduğunu duyduğumu söyledim. Şimdi değil ilk çıktığı zamanlardan bahsediyorum.
Ilk ciktigi zamanlar cok kati kurallar aciklandi ama gercekti oyle bir uygulama/ceza yontemi yok, zaten bu futbol olayinda bu tur ceza veremezlerde.

Zaten %50 'den fazla bilet satışı önceden de yapılmıyoru, Trabzon 'u Beşiktaş 'ı Fenerbahçe 'si nasıl kılıfına uyduruyorsa biz de öyle kılıfına uyduralım. Stada gelen taraftarların hepsini içeri alın gerekirse

Hee zaten birtek bizde %50 satış yapılıyor bjk cl maçında nerdeyse fulldü tribün onlar nasıl aldı?

bunun cezasi olurmu sizce? yani 9 kasimda zaten aciyosun kapilari ne diye red ediyorsun, birde ülke puanini düsünürsek öpte basina koy galatasarayin varligi icin!!!!!

Birileri basına tehditvari açıklamalar yapmaya başlamış. Aba altından sopa gösteriyorlar.

Tamam bjk stadı %100 doldurmuş bizim maçada fazla seyirci almış okey bizde alalım dolduralım bunda sorun yok ama resmi ağızdan tffyi yasaları takmıyoruz beyan etmek mantıklımı ben anlamadım. Kulüp resmi siteden niye bunu yazar. Bunun bintürlü yolu var oyunu kuralına göre oynayalım bizde.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avrupa maçı olduğu için birde şayet kazanırsak reisin büyük bir cezaya onay vereceğini sanmam

Tamam bjk stadı %100 doldurmuş bizim maçada fazla seyirci almış okey bizde alalım dolduralım bunda sorun yok ama resmi ağızdan tffyi yasaları takmıyoruz beyan etmek mantıklımı ben anlamadım. Kulüp resmi siteden niye bunu yazar. Bunun bintürlü yolu var oyunu kuralına göre oynayalım bizde.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kuralsızlık kural olmuş bu ülkede

E2jxej9XoAASUfm.jpg

Geri
Üst Alt