# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray'a piyango

Oha.Böyle bir teklif olmamıştır bence.He varsa süper olur.

Canayı severim ama o parayı veriyorlarsa kesinlikle satılmalı ..

Ohooo Bank Asya'da 40 tane Cana var Lazio gitsin ordan daha ucuza bulsun ;).

Cana bu lige fazla bir ön libero zaten.Onun bu özelliğini anlamayıp hala ısrarla Emre ile Selçuk İnanla kıyaslayanlar var.:)

Cana lider bir oyuncu,iyi bir takımda da çok iş yapar.Seneye daha iyisini bulacak durumda bi başkan ve transfer komitemiz olacaksa 5-6'ya bile satılabilir kendisi.Ama o potansiyel olmadıktan sonra Cana'yı 10'a satsan da paranla kalırsın sahada yine BAM oynar

bizim gibi takımlar italyada da var demek :)

Böyle çok oyuncu ve daha iyileri varken niye acaba Cana'ya bu kadar para öneriyorlar ?

Igli Tare: "Evet, Cana'yla ilgilendiğimiz doğru"

"Evet, Cana'yla ilgilendiğimiz doğru"

Milliyet

İtalya Ligi'nin köklü kulüplerinden Lazio'da Sportif Koordinatör Igli Tare, Galatasaray'ın Arnavut oyuncusu Lorik Cana'ya talip olduklarını söyledi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Vatandaşı olan Cana'yı istediklerini belirten Tare, Arnavutluk'ta yayın yapan Panorama gazetesine yaptığı açıklamada, "Evet, Cana'yla ilgilendiğimiz doğru. Ama bu konuda detaylı bilgi vermek için doğru zamanda değiliz. Çünkü transfer için daha ilk adımları atıyoruz. Ama şunu söyleyebilirim ki Cana'nın Lazio'ya gelmesi için her yol açık. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri göreceğiz. Bu transferden oldukça umutluyuz" dedi.

Devre arasında Fransa, İtalya ve İngiltere'den cazip teklifler alan Lorik Cana kısa süre önce yaptığı açıklamada Avrupa kupalarında oynamak istediğini belirterek Galatasaray'dan ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti.

Not : haberi twitterda bülent timurlenk de yazdığı icin paylaşıyorum. Sanırım doğru Lazio 4.5 milyon Euro mü ne teklif etmiş.

Cevap: "Evet, Cana'yla ilgilendiğimiz doğru"

Hayırlı olsun. Bu satten sonra kalırsa şaşardım. Rıdvanada kapak olsun.

Cevap: Igli Tare: "Evet, Cana'yla ilgilendiğimiz doğru"

Gitmemeli.

Cevap: # Lorik Cana | Lazio

4,5 milyon cok az bir rakam.

Bu arada sportif direktör Lazio için önemli ve Arnavutluk'ın dünyada en çok tanınan isimlerinden biri: Igli Tare. Hakan Şükür'ün zamanı geldi artık. Adnan Sezginlerle, Albayraklarla, Haldunlarla olacak iş değil bu.

Böyle çok oyuncu ve daha iyileri varken niye acaba Cana'ya bu kadar para öneriyorlar ?

İtalya'ya uygun hırslı mücadeleci sert hırçın lider bizdeki performansının düşüklüğünün ana nedeni maçlarda oyunun daha çok bizim yarı sahamızda geçmesi oyuncuların çekingenliği çıkarsak gol yeriz baskısı yüzünden ve savunmanın vasatlığını bildiği için Cana çok fazla ileri gitmek istemiyor çünkü giderse arka tarafın gene skandal bir gol yiyebileceğini biliyor zaman zaman çıktığında ve çıktıktan sonra golü yediysek fatura Cana'ya kesiliyor.11 oyuncunun 8'i orta sahayı geçmiyor çoğu maçta Gaziantep kupa maçında Fenerbahçe maçındaki 2.yarıdaki futbol örnek gösterilebilir bu barizce görüldü böyle oyuncular çok fazla yoruluyor ve asıl görevlerini yapamıyorlar sahada aktif dinlenemiyorlar Cana yenilen baskıda adammı kovalasın topu kaptığımızda ilerideki 1-2 adama kısıtlı tekniğiyle topmu atsın zaten ofans gücü zayıf bir oyuncu tipik bir ön libero ama Cana'nın önüne hücüm gücü yüksek adamlar alırsanız ve topu ilerde daha fazla tutarsanız Lorik Cana savunma açısından güven verir takıma zaten maçlarda ileride ya 1 ya 2 adam var oyunda sönük kalması normal.Bence Lazio'da çok başarılı olur takım halinde hücüm takım halinde savunmayı en iyi yapan ekiplerden biri italya liginde ben kalmasını isterim ama satılacaksa eğer daha iyisi alınacaksa satılabilir.

cana gibi bi yürekli futbolcu ne surette olursa olsun satılmamalı 10 değil 20 ye bile vermem çünkü o takımın yüreğidir iyi bir takımda neler yapabileceğini herkes görecek tapıcaksınız tapıcak(gerçi ben şu an bile tapıyorum)

Bu arada sportif direktör Lazio için önemli ve Arnavutluk'ın dünyada en çok tanınan isimlerinden biri: Igli Tare. Hakan Şükür'ün zamanı geldi artık. Adnan Sezginlerle, Albayraklarla, Haldunlarla olacak iş değil bu.

Hepsini Hakan Sukur'e tercih ederim

Cana'yı 3,5'a satarız. Ben de olsam satarım. Topa çift dalıyo diye orta saha olunmaz. Bakın ben mücadele etmiyor demiyorum. Azimli değil de demiyorum. Profesyonel değil de demiyorum. Ama adam bizim ihtiyacımız olan adam değil. Bu kadar basit. Cana'ya 5,5 az bile derlerse o zaman Selçuk İnan 15 eder.

sadece yetenek para etmez renkdaş o zaman senin mantığına göre arda selçuğun 15 yaaptığı yerde 100 m euro yapar

Türk zihniyeti iste, parayi görünce kendini bile satanlar çikacaktir.. Yav kardesim hersey para mi ? Nerde istikrar, nerde sabir, nerde nerde nerde ?

Hersene futbolcu satip futbolcu almaktan bikmadiniz mi ?

Daha futbolla siyaseti bile birbirinden ayıramayıp koca Hakan Şükür'ü bir çırpıda silen çakma Galatasaraylılara inat sana katılıyorum.İdarenin profesyonel olması gerektiği kadar Türk oyuncuların motive olması açısından Hakan Şükür gibi bir abiye de ihtiyaçları var.Hatta sadece bizim değil Avrupa devlerinin bile böyle bu tip abilik yapacak,oyunculara ne için(hangi forma için) oynadıklarını hatırlatacak emektarlara ihtiyacı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt