# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana | Lazio

Umarım iyi bir paraya satarız. Cana takımda oldukça o mevkiye daha iyi bir adam alınmayacak. Böyle düşünüyorum da aklıma şu da gelmiyor değil. Bu takımda hangi oyuncu gerçek performansında ki. Hiç biri. Belki takım düzelince Cana'nın performansı da artacaktır. Bu konuda kafam karışık aslında. Gelecek teklife göre ben de düşüncemi netleştireceğim.

fsc de sunderland man city maci var

city 2-0 onde

yorumcu

cana gibi bir adami satip yerini dolduramazsanolacagi budur

you cannot expect much when you lose your best defending midfielder and cannot replace him, especially in a high caliber game like this

canadan bahsediyor olabilirmi:)

sunderlandin en iyi ön liberosu olmak o kadar da övünülecek birşey olmasa gerek .Real madridin 3. ön liberosunu tercih ederim şahsen .

Kesinlikle büyük takımın 11 oyuncusu değil

sunderlandin en iyi ön liberosu olmak o kadar da övünülecek birşey olmasa gerek .Real madridin 3. ön liberosunu tercih ederim şahsen .

offf mukemmel mesaj:)

sunderlandin su maclardaki on liberoleri kim biliyormusun:)

arastirinca rezil olma ama yaz buraya kim oynamis on liberoda:)

R.madridin 3. ön liberosunu tercih eden arkadaş; canımsın (!)

Sunderlandin en iyi önliberosu olmak küçümsenilecek bir şey değil.Ama sorun bizde o performansının yüzde 1 ile falan oynaması

offf mukemmel mesaj:)

sunderlandin su maclardaki on liberoleri kim biliyormusun:)

arastirinca rezil olma ama yaz buraya kim oynamis on liberoda:)

lee cattermole ve cristian riveros kadrodaki ön liberoları . Tüm dünya devleri peşinde ama sanırım uzaylılar kapacak ikisini de bir gece ansızın .

Sunderlandin en iyi önliberosu olmak küçümsenilecek bir şey değil.Ama sorun bizde o performansının yüzde 1 ile falan oynaması

Mesele zaten sunderlandin en iyi ön liberosu olması değil . Mesele Canayı beğenenlerin övmek için komik sebepler bulması . Sunderland premier ligde orta sıra takımı değil mi (12.) orada en iyi ön libero olsa nolur . Rakibe sert girdiği için bile sevenler var . Barış yapınca kasaplık oluyo , cana yapınca hırs oluyo mağlubiyete isyan oluyo . Bu adamın tekniği zayıf , pasları kötü , skora katkısı az , oyunu yönlendirmesi oyun kurması yok , bu adam niye özel peki . Mücadele eden pres yapan , hırslı oynayan dünyada bir tek cana mı var. Zaten tekniği olmayan oyun kuramayan , skor katkısı yapamayan ,hücumda toplamada sıfır çarpmada bir olan bir adam mücadele etmek savaşmak zorunda

o macta defansif ikili kimdi ac bak

biri cateermole

digeri?

ipucu vereyimmi?

mantar

muntari ön libero değil çift yönlü orta saha . Maçlarda ön libero görevini cattermole yapıyor( mesela emre muntariyse selçuk cattermole oluyor) . Karşılaştıracaksan ancak cana ile cattermole u karşılaştırabilirsin ki kendisi vasat bir topçudur .

Mesele zaten sunderlandin en iyi ön liberosu olması değil . Mesele Canayı beğenenlerin övmek için komik sebepler bulması . Sunderland premier ligde orta sıra takımı değil mi (12.) orada en iyi ön libero olsa nolur . Rakibe sert girdiği için bile sevenler var . Barış yapınca kasaplık oluyo , cana yapınca hırs oluyo mağlubiyete isyan oluyo . Bu adamın tekniği zayıf , pasları kötü , skora katkısı az , oyunu yönlendirmesi oyun kurması yok , bu adam niye özel peki . Mücadele eden pres yapan , hırslı oynayan dünyada bir tek cana mı var. Zaten tekniği olmayan oyun kuramayan , skor katkısı yapamayan ,hücumda toplamada sıfır çarpmada bir olan bir adam mücadele etmek savaşmak zorunda

bide bu adamın defansif zayıf yönlerini yaz yahuu hücum oyuncusumu bu hücum eksikliklerini sayıyorsun takım gol atamıyorsa git suçu forvette kanatta ara önliberodan ne istiyorsun. cana konusunda kararsızım ama biraz ilginç bir eleştirme yapımşsın.

önliberonun pasları iyi olsun hırçın adam kaçırmasın yeter başka bişey istemem. golü atacak asisti yapacak başka adamlar var.

muntari ön libero değil çift yönlü orta saha . Maçlarda ön libero görevini cattermole yapıyor( mesela emre muntariyse selçuk cattermole oluyor) . Karşılaştıracaksan ancak cana ile cattermole u karşılaştırabilirsin ki kendisi vasat bir topçudur .

mensah diyorki steve bruce a

keske muntariyi defensive midfielder olarak oynatmasak diyor

ayrica benim seyrettigim iki mactada cattermolenin onunde falan oynamadi

donusumlu olarak yapiyorlar o isi

yani ikiside defensive midfielder

ve o ikisi varken hergun ingiltere ligini seyreden adamlar cananin yerinin dolmadigini soyluyorlar canli yayindan

sizde burada pas atamiyor sunu yapamiyor diyin

mactaki tek ara pasi ondan

her sutu bir sekilde kaleyi tutuyor

rakip ortadan gelemiyor

balta ve serkan olamasa kaleyede gelemeyecekler

mensah diyorki steve bruce a

keske muntariyi defensive midfielder olarak oynatmasak diyor

ayrica benim seyrettigim iki mactada cattermolenin onunde falan oynamadi

donusumlu olarak yapiyorlar o isi

yani ikiside defensive midfielder

ve o ikisi varken hergun ingiltere ligini seyreden adamlar cananin yerinin dolmadigini soyluyorlar canli yayindan

sizde burada pas atamiyor sunu yapamiyor diyin

mactaki tek ara pasi ondan

her sutu bir sekilde kaleyi tutuyor

rakip ortadan gelemiyor

balta ve serkan olamasa kaleyede gelemeyecekler

Muntariyi dmc oynatması onun o mevkinin oyuncusu olduğu anlamına gelmez. Muntari ön libero değildir çift yönlü orta saha oyuncusudur . Nasıl ki hagi canayı stoper oynattığında cana aslen stoper olmuyorsa muntari de öyledir. Bir oyuncuyu mevkisinde oynatmadığınızda ondan verim almanız zorlaşır . Muntarinin cananın yaptığını yapamaması canayı iyi yapmaz , muntarinin o rol ,o pozisyon için yetersiz olduğu anlamına gelir . Ön libero olmayan muntari haliyle özellikle pozisyon alma stoperlerin önünde bulunma konusunda sıkıntı yaşar ve ön liberonun eksikliği hissedilir ( kendisi bir ön liberoda olması gereken fundementala sahip değildir ) . Sen canayı stoper oynatırsan serveti gökhan zanı ararsın , stancuyu solbek yaparsan hakan baltayı dahi ararsın . Bu bir kriter değil . Sunderland üst düzey bir premier lig takımı değildir , vasat bir takımda en iyi ön libero olmak , yokluğu hissedilmek de abartılacak bir konu değildir . Galatasaray taraftarı bunla avunmamalıdır.

Gelelim pas atma konusuna . Cana genel olarak pasları kötü bir oyuncu , tıpkı sabrinin şutları gibi . Arada hedefi bulan birkaç pas tabi ki olacak . Deniz barışın da avrupa maçlarında 40 metreden asistleri var karşı karşıya bırakan veya sabrinin uzaktan golleri . Bunlar kıstas değil . Cananın defansif yönü kuvvetli ona lafım yok lakin standart bir ön liberonun zaten öyle olması gerekir. Bu özelliğinin üzerine ofansif yönü de iyiyse üst düzey bir ön libero olur aksi takdirde vasat bir oyuncu olarak kalır. Cana da bu nedenle vasat bir oyuncudur . Takımın genel durumuna göre bu tarz oyuncu da iş görebilir , cana asla faydasız oyuncu değildir . Lakin herşeyin herkesin yaptığının bir değeri vardır . Cana da bu forumda gördüğüm en overrated oyuncudur .

Seneye Sunderland deki Cattermole yi alırsak..Hem Cana ile iyi bir ikili..Hemde Geçit vermezler..

Muntariyi dmc oynatması onun o mevkinin oyuncusu olduğu anlamına gelmez. Muntari ön libero değildir çift yönlü orta saha oyuncusudur . Nasıl ki hagi canayı stoper oynattığında cana aslen stoper olmuyorsa muntari de öyledir. Bir oyuncuyu mevkisinde oynatmadığınızda ondan verim almanız zorlaşır . Muntarinin cananın yaptığını yapamaması canayı iyi yapmaz , muntarinin o rol ,o pozisyon için yetersiz olduğu anlamına gelir . Ön libero olmayan muntari haliyle özellikle pozisyon alma stoperlerin önünde bulunma konusunda sıkıntı yaşar ve ön liberonun eksikliği hissedilir ( kendisi bir ön liberoda olması gereken fundementala sahip değildir ) . Sen canayı stoper oynatırsan serveti gökhan zanı ararsın , stancuyu solbek yaparsan hakan baltayı dahi ararsın . Bu bir kriter değil . Sunderland üst düzey bir premier lig takımı değildir , vasat bir takımda en iyi ön libero olmak , yokluğu hissedilmek de abartılacak bir konu değildir . Galatasaray taraftarı bunla avunmamalıdır.

Gelelim pas atma konusuna . Cana genel olarak pasları kötü bir oyuncu , tıpkı sabrinin şutları gibi . Arada hedefi bulan birkaç pas tabi ki olacak . Deniz barışın da avrupa maçlarında 40 metreden asistleri var karşı karşıya bırakan veya sabrinin uzaktan golleri . Bunlar kıstas değil . Cananın defansif yönü kuvvetli ona lafım yok lakin standart bir ön liberonun zaten öyle olması gerekir. Bu özelliğinin üzerine ofansif yönü de iyiyse üst düzey bir ön libero olur aksi takdirde vasat bir oyuncu olarak kalır. Cana da bu nedenle vasat bir oyuncudur . Takımın genel durumuna göre bu tarz oyuncu da iş görebilir , cana asla faydasız oyuncu değildir . Lakin herşeyin herkesin yaptığının bir değeri vardır . Cana da bu forumda gördüğüm en overrated oyuncudur .

kivirmayalim

ben sana adam on libero oynuyor dedim

oynamiyor dedin

simdi gelmis yeri orasi degil diyorsun

bende biliyorum yeri orasi degil

adamlar iki on libero ile oynuyorlar

defanstan toplari cattermole degil muntari cikariyor

ben ise senin nedemek istedigini hic anlamadim

benim soyledigim ortada

adamlar bu on liberolar cananin yerini dolduramiyor diyor dedim

anlattikca anlattin

yok epldeki ust duzey takimlardan on libero alalim bundan sonra haklisin

yok epldeki ust duzey takimlardan on libero alalim bundan sonra haklisin

Takımın üst düzey olması önemli değil oyuncu üst düzey olsun yeterlidir . Dediğimi hala anlamıyorsun , vasat bir takımın en iyi ön liberosu olmak iyi olmak için yeterli bir kriter değildir . Şu an gsnin en iyi stoperi solbeki sağ beki olmak nasıl ki oyuncuyu iyi yapmıyorsa bu kriter de onu iyi yapmaz . Cananın hangi özellikleri iyi sorusunun cevabı zaten onun tek yönlü bir oyuncu olduğunu anlatır

Ben Cana'yi hic begenmiyorum gecmiste nerde oynadigi beni ilgilendirmez bir alici cikarsa derhal satilsin bence.

Cana burada çok mutlu, savaşıyor, canını ortaya koyuyor. keşke durumumuz daha iyi olsa da, gitmek istiyor musun diye sorabilsek, sonuçta o da bir profesyonel ve Lazio da ünlü bir takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt