# Lorik Cana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana

Baya iyi olur arkadaşlar, saat 13:00 geel..

Fazla izleme şansım olmadığı için benim için belirsiz bir adam herkes bu kadar çok beğendiyse vardır bir bildiği... Şöyle meşhur ön liberolardan kime benziyor... Gattuso'nun bir alt modeli falan mı?

İnşallah gelir bu adam tam istediğim oyuncu tipi

Fazla izleme şansım olmadığı için benim için belirsiz bir adam herkes bu kadar çok beğendiyse vardır bir bildiği... Şöyle meşhur ön liberolardan kime benziyor... Gattuso'nun bir alt modeli falan mı?

Lider, hırslı, sert, piskopat, ön liberoya göre teknik... Ne ararsan var bu adamda.

Gelirse eğer tribünlerin bu adama tapacağına eminim, inşallah yanlış anons değildir.

Üstteki mesajımdada belirttim Van Bommel´e çok benzetiyorum . Hırs , zeka ,alan daraltma her yönden Mark Van Bommel´e çok benziyor gerçekten .

Tam istediğim adam tipi ozaman :) geldiyse hayırlı olsun :):)

Tahminim şöyle ki.

Pino'yu kendi bütçemizle veya sponsorlar ile alacağız. Keita'nın gelişinden daha ucuz olacağı kesin. Ben 3-4 bilemedin 5 M. Dolar diyorum oda dediğim gibi Taksit + sponsor vs.

Ancak Lorik Cana'nın takımı Sunderland'ın taksit kabul etmemesi gibi sebeplerden dolayı bence 7-8 M. Dolar gibi bir parayı peşin istediği için acil sıcak para gerekti.

Herkes niye Elano satılmadı falan diyor.

Elano 2 hafta sonra satılabilir. Garantisi yok. Ama kamp zamanı geliyor. Transferler hız kazanmak zorunda. En erken para kazandıracak oyuncu Keita olduğu için o gitti. Böylece belkide bugün Lorik Cana transferi gerçekleşecek.

1-2 hafta içinde bakarsın Elano gider, Servet gider vs. Yerine bu tarz transferler yapılır.

Kulübün bütçesinin gerçekten haberlerde edildiği gibi çok düşük olduğu gerçek ki, bu kadar uğraşıyorlar.

Bana göre Keita'nın gönderilip, Cana ve Pino'nun gelmesi çok yararlı olur.

Tahminim şöyle ki.

Pino'yu kendi bütçemizle veya sponsorlar ile alacağız. Keita'nın gelişinden daha ucuz olacağı kesin. Ben 3-4 bilemedin 5 M. Dolar diyorum oda dediğim gibi Taksit + sponsor vs.

Ancak Lorik Cana'nın takımı Sunderland'ın taksit kabul etmemesi gibi sebeplerden dolayı bence 7-8 M. Dolar gibi bir parayı peşin istediği için acil sıcak para gerekti.

Herkes niye Elano satılmadı falan diyor.

Elano 2 hafta sonra satılabilir. Garantisi yok. Ama kamp zamanı geliyor. Transferler hız kazanmak zorunda. En erken para kazandıracak oyuncu Keita olduğu için o gitti. Böylece belkide bugün Lorik Cana transferi gerçekleşecek.

1-2 hafta içinde bakarsın Elano gider, Servet gider vs. Yerine bu tarz transferler yapılır.

Kulübün bütçesinin gerçekten haberlerde edildiği gibi çok düşük olduğu gerçek ki, bu kadar uğraşıyorlar.

Bana göre Keita'nın gönderilip, Cana ve Pino'nun gelmesi çok yararlı olur.

inşallah böyle olur

ARkadaslar kımdır bu cana nerde oynar mevkısı nedır acıklarmısınız

Bu adam psikopat yahu.Bizim millet hasta olur bu adama.Emre'nin bacağını eline verir,bütün oyuncuları sindirir,süründürür ama aşırı kart görür,bizim hakemler ota b.ka faul çalıyor.

Anlamadığım şey EPL'de kaptanlık yaptığı takımdan nasıl transfer ederiz bu adamı?Çok acayip bir para vermiş olmamız gerek

Anlamadığım şey EPL'de kaptanlık yaptığı takımdan nasıl transfer ederiz bu adamı?Çok acayip bir para vermiş olmamız gerek

İlk senesinde kaptan oldu zaten, hem Sunderland Premier Lig'e çıkar çıkmaz öyle bir transfer politikası uyguladı ki nerdeyse sıfırdan ilk 11 kurdular.Biri kaptan olacaktı,en uygun adam da Lorik'ti.

ARkadaslar kımdır bu cana nerde oynar mevkısı nedır acıklarmısınız

arkadas cana defansiv orta saha da oynuyor yasi da 26 ama adam müthis tercübeli oyun stili arkadasin da dedi gibi van bommel e cok benziyor.iyi paslari var yavas da degil cok hirsli ve sert bi oyuncu .

[video=youtube;EL_bZAdOKhk]https://www.youtube.com/watch?v=EL_bZAdOKhk[/video]

Piskopat piskopat diyorlardı herkes Gattuso sandı.

Gattuso'dan çok çok daha iyi bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt