Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Cevap: # Lorik Cana
Resmileşsin sonra yorum yaparız.
Resmileşsin sonra yorum yaparız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya iyi olur arkadaşlar, saat 13:00 geel..
Takip edemedim işlerden dolayı da merak ettim, saat 13.00'ın olayı ne ?
Fazla izleme şansım olmadığı için benim için belirsiz bir adam herkes bu kadar çok beğendiyse vardır bir bildiği... Şöyle meşhur ön liberolardan kime benziyor... Gattuso'nun bir alt modeli falan mı?
Lider, hırslı, sert, piskopat, ön liberoya göre teknik... Ne ararsan var bu adamda.
Gelirse eğer tribünlerin bu adama tapacağına eminim, inşallah yanlış anons değildir.
Fazla izleme şansım olmadığı için benim için belirsiz bir adam herkes bu kadar çok beğendiyse vardır bir bildiği... Şöyle meşhur ön liberolardan kime benziyor... Gattuso'nun bir alt modeli falan mı?
Tahminim şöyle ki.
Pino'yu kendi bütçemizle veya sponsorlar ile alacağız. Keita'nın gelişinden daha ucuz olacağı kesin. Ben 3-4 bilemedin 5 M. Dolar diyorum oda dediğim gibi Taksit + sponsor vs.
Ancak Lorik Cana'nın takımı Sunderland'ın taksit kabul etmemesi gibi sebeplerden dolayı bence 7-8 M. Dolar gibi bir parayı peşin istediği için acil sıcak para gerekti.
Herkes niye Elano satılmadı falan diyor.
Elano 2 hafta sonra satılabilir. Garantisi yok. Ama kamp zamanı geliyor. Transferler hız kazanmak zorunda. En erken para kazandıracak oyuncu Keita olduğu için o gitti. Böylece belkide bugün Lorik Cana transferi gerçekleşecek.
1-2 hafta içinde bakarsın Elano gider, Servet gider vs. Yerine bu tarz transferler yapılır.
Kulübün bütçesinin gerçekten haberlerde edildiği gibi çok düşük olduğu gerçek ki, bu kadar uğraşıyorlar.
Bana göre Keita'nın gönderilip, Cana ve Pino'nun gelmesi çok yararlı olur.
ARkadaslar kımdır bu cana nerde oynar mevkısı nedır acıklarmısınız
Anlamadığım şey EPL'de kaptanlık yaptığı takımdan nasıl transfer ederiz bu adamı?Çok acayip bir para vermiş olmamız gerek
ARkadaslar kımdır bu cana nerde oynar mevkısı nedır acıklarmısınız