Loris Karius, Beşiktaş'ı FIFA'ya Şikayet Etti!

Devlet el atmasaydi, bence hem BJK hem FB bu gidisle en gec 3 seneye batardi.

Bizden aldığı paraları , bizim kızlarla ezecek. Şeref yoksunu sarı çocuk.

Karius demisken dün gördüm bu herif Sophia Thomalla ile berabermis.

Vay gavat vay.

İmzalar kalbe atılınca böyle oluyor demek ki.

Liverpool, Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalara rağmen Loris Karius'u geri çağırmayı düşünmüyor. Kulüp, Karius'un birinci kaleci olmasından dolayı memnun. (ESPN)

bu adam mutlaka bjkda kalmalı, çok berbat bi kaleci. ligdeki en kötü kalecilerden birisi.

2.25 şuttan 1 tanesi gol oluyor. daha ne istiyoruz, içerdeki derbide oynarsa 5 şut çeksek isabetli bu 2 gol demektir. adam ciddi anlamda kolsuz. liverpool geçmişi olması hiç bir şey değiştirmez. Galatasaray'da da ömer bayram oynadı. Anadolu kulüpleri gidip ömer bayramı alırsa sırf gsde oynadı diye o da onların mallığı olur. alt yapıdan çıkaracağın her sol bek ömerden iyi olacağı gibi. ligdeki herhangi bir kaleciyi kaleye koysan bundan iyi kalecilik yapar. fabriyi göndermeleri çok güzel oldu. yan toplarda zaten felaket, uzaktan falsolu şutlarda da sıçıyor. Umarım gitmez

Bu karius ile birlikte Türk medyasının ne kadar boş bir yer olduğunu anladım. Ilk geldiğinde liverpool un kalecisi yok kendini terapi etmeye geliyor Türkiye liginin en iyi kalecisi olacak ulan adam geçen yıl final maçında yaptığının dışında söylüyorum çok kötü kalecilik yaptı. liverpool geçen yıl bu yıldan daha iyidi ligde zar zor 4. oldu bu sene şampiyonluğa oynuyor. Tek fark kalecisi üst seviye bu sene kalecilik mevki olarak öyle büyük takımdan almanın ise yaradığı bir mevki değil bir kaleci liverpool da kötü kalecisyse Türkiye de de en fazla vasat olabilir bulgaristan liginde de en fazla hücum oyuncuların kalitesinden dolayı belki kurtarış oranı artar o yüzden kaleci alacaksan liverpoolun kötü kalecisini almaktansa git 2. 3. ligden formda iyi kaleci al daha mantıklı ilk geldiği gün dedim bu kova bjk yi bu yıl çok yakar.

@huseyinozkok: Benim de şahsen tanıdığım Sport Bild futbol sorumlusu Christian Falk, dün akşam Bild+'ta 22:33'te bir haber paylaştı. "Karius kendi kulübünü şikayet etti" manşeti ile yazılan haberde manşetin hemen üzerinde Beşiktaş'ın Alman kaleci ile sahte bir oyun oynadığı ifade edilmiş.
Karius'un 5 milyonluk yıllık ücretiyle Beşiktaş'ın en çok kazanan oyuncusu olduğu belirtilen haberde 25 yaşındaki kalecinin Beşiktaş'tan 7 haneli rakamlarda alacağı olduğu ve 20 Şubat tarihinde Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ederek parasının 10 gün içinde ödenmesini istediği yazılmış.
Bu sürenin de geçmesi nedeniyle Beşiktaş'ın puan silme cezası ve Avrupa kupalarından ihraç edilme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirtilirken Şenol Güneş'in Konyaspor maçı sonrası Karius ile ilgili sözlerine de haberde yer verilmiş.
Pepe ve Babel'in para alamamaları nedeniyle Beşiktaş'tan ayrıldıkları, Bloomberg son haberine göre kulübün 164 Milyon Euro borcu olduğu Gökhan Töre'nin de aynı nedenlerle kadro dışı bırakıldığı ve oyuncunun 6 aydır maaş alamadığı için TFF'ye şikayette bulunduğu ifade edilmiş.
Sonuç olarak Bild, Beşiktaş'ın "Karius sahte bir oyun oynayarak takımdan uzaklaştırılmak mı isteniyor" sorusunu sormuş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@huseyinozkok: Benim de şahsen tanıdığım Sport Bild futbol sorumlusu Christian Falk, dün akşam Bild+'ta 22:33'te bir haber paylaştı. "Karius kendi kulübünü şikayet etti" manşeti ile yazılan haberde manşetin hemen üzerinde Beşiktaş'ın Alman kaleci ile sahte bir oyun oynadığı ifade edilmiş.
Karius'un 5 milyonluk yıllık ücretiyle Beşiktaş'ın en çok kazanan oyuncusu olduğu belirtilen haberde 25 yaşındaki kalecinin Beşiktaş'tan 7 haneli rakamlarda alacağı olduğu ve 20 Şubat tarihinde Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ederek parasının 10 gün içinde ödenmesini istediği yazılmış.
Bu sürenin de geçmesi nedeniyle Beşiktaş'ın puan silme cezası ve Avrupa kupalarından ihraç edilme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirtilirken Şenol Güneş'in Konyaspor maçı sonrası Karius ile ilgili sözlerine de haberde yer verilmiş.
Pepe ve Babel'in para alamamaları nedeniyle Beşiktaş'tan ayrıldıkları, Bloomberg son haberine göre kulübün 164 Milyon Euro borcu olduğu Gökhan Töre'nin de aynı nedenlerle kadro dışı bırakıldığı ve oyuncunun 6 aydır maaş alamadığı için TFF'ye şikayette bulunduğu ifade edilmiş.
Sonuç olarak Bild, Beşiktaş'ın "Karius sahte bir oyun oynayarak takımdan uzaklaştırılmak mı isteniyor" sorusunu sormuş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu durumda biz yada fener olsa neler olurdu basında kim bilir bu bjk yi ciddi anlamda takan yok bjk muhabirleri aşırı fanatık yönetim beslemesi iyi bir durum gibi görünse de aslında çok kötü bir durum Türkiye de en kolay dolandirilacak kulüp bjk başkan ol yeter.

Bunun yıllık maaşı cidden 5 milyon euro mu? Yok canım, daha neler.

Geri
Üst Alt