loris karius

20140125150938-1536-big.jpg

Bir zamanlar benzer şanssızlıklara maruz kalan Fevzi, bir erkek kalecinin hayatta nasıl acımasız kader oyunu ve olumsuzluklara dayanıp diirenmek zorunda kalabileceğinin canlı bir ibret vesikası gibi KESİNLİKLE..

Merak eden biraz araştırsın, ve şükretsin; hani bi laf vardır Pişmiş tavuğun başına gelmedi bunlar diye... AYNEN O ŞEKİLDE...
Yeminle söylüyorum, sabır ve sebatına şu dünyada çok az insan erişebilir...

Hele ki, ne oldu ne yaptıda bunları haketti konusuna girmek her aklın taşıyabileceği bir yük değil...

ALLAH GANİ GANİ SABIRLAR VERSİN .... Gerçekten normalüstü bir sabıra ihtiyacı var ....

bugün skandal bi hata yapacaktır kale arkası aklını alır bunun

Rakiplerin aklı varsa bu herife uzaktan şut atıp durur. Aşırı kırılgan 1 herif.

harunla hata yapma yarışına girebilir bugün. 2 kaleci de dengesiz ama karius ilkkez deplasman derbisine çıkacak bakalım dayanabilecek mi

Bravo kamki tam iyi oynaman gereken maci aldin sag ol :ka:

Karius: "İlk yarı oyunda değildik. Bunu kabul etmemiz lazım. İlk yarının son 10 dakikasında toparlandık. İkinci yarı toparlandık ve golü bulduk ama hemen golü yedik. Trabzonspor işimizi çok zorlaştırdı. Sonuç olarak kaybettik."

'Beşiktaş'ta devam edecek misin?' sorusuna Karius: "Öyle olacağını sanıyorum. Tüm taraflar memnunsa öyle olacak gibi görünüyor. Sonuçta sözleşmem var."

Beşiktaş Fabri'yi gönderip çok aptallık etti. Herif Cordoba'dan beri Türkiye'ye gelen ayakları en iyi kaleciydi, kalecilik meziyetleri de ligin uzak ara en iyisi Muslera'nın taş çatlasın 1-1.5 gömlek altındaydı. 5-6 milyon çerez parası için herifi sattılar, şimdi Karius'a belki 8-9 milyon para ödeyecekler. Bir oyuncu iyiyse tutarsın abi, satılacak diye bir kaide yok. Hele de kaleci gibi iyisini bulmasının zor olduğu ortamda. Rakiplerinin kalecilerini gördükçe Muslera'yı getirdiğimiz güne yeniden şükrediyorum. Türk futbol tarihinde oynadığı pozisyonda bu kadar nitelikli fark yaratan oyuncu taş çatlasın 4-5'tir heralde.

Beşiktaş Fabri'yi gönderip çok aptallık etti. Herif Cordoba'dan beri Türkiye'ye gelen ayakları en iyi kaleciydi, kalecilik meziyetleri de ligin uzak ara en iyisi Muslera'nın taş çatlasın 1-1.5 gömlek altındaydı. 5-6 milyon çerez parası için herifi sattılar, şimdi Karius'a belki 8-9 milyon para ödeyecekler. Bir oyuncu iyiyse tutarsın abi, satılacak diye bir kaide yok. Hele de kaleci gibi iyisini bulmasının zor olduğu ortamda. Rakiplerinin kalecilerini gördükçe Muslera'yı getirdiğimiz güne yeniden şükrediyorum. Türk futbol tarihinde oynadığı pozisyonda bu kadar nitelikli fark yaratan oyuncu taş çatlasın 4-5'tir heralde.
Muslera en kötü zamanında bile en büyük şansımız bizim. Topu oyuna sokma gibi yeteneklerini geliştirse elle sayılabilecek kalecilerden herhalde. Hem karakter hem oyuncu olarak parcaliya camiaya çok yakışıyor. Bunların 3 aldığı yerde muslera 5 de eder 7 de.

Her sene ipten alıyor takımı. Brugge maçı dahil. Gene kritik kurtarışlara imza attı.

müthiş biri olduğu konusunda fikir birliğine varalım herif hatalı gol yiyip üstüne kendini kırmızı kartla cezalandırdı ama hakem denilen şahıs es geçti

Muslera en kötü zamanında bile en büyük şansımız bizim. Topu oyuna sokma gibi yeteneklerini geliştirse elle sayılabilecek kalecilerden herhalde. Hem karakter hem oyuncu olarak parcaliya camiaya çok yakışıyor. Bunların 3 aldığı yerde muslera 5 de eder 7 de.

Her sene ipten alıyor takımı. Brugge maçı dahil. Gene kritik kurtarışlara imza attı.

Gözden kaçsa da bilhassa büyük maç performansı inanılmaz. Hem şampiyonluğa giden yoldaki Anadolu deplasmanları, hem de 3 büyüklere karşı derbi maçları. En son Olimpiyat'ta Gomez'in topunu içeri almasından beri derbi maçlarda fahiş bir hatasını hatırlamıyorum ki onun da üstünden 4 yıl geçmiş. Bizim seviye takımın sahip olabileceği en üst düzey kaleci. Bu adamın bir tık üstü ŞL'nin son 8 takımlarında oynuyor zaten.

Geri
Üst Alt