Hamdi Coban
Kırmızı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.101
- 1.346
- 998
Yangin tayfa göreve.
Bu sefer de söndürme konusunda ise yarasınlar.
Bu sefer de söndürme konusunda ise yarasınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı sigortalar doğal afetleri kapsamıyor sigortanın kapsamına göre değişir ama sigorta şirketlerinin kaçacağını sanmıyorum sonuçta o zenginlerle bir sürü başka yerlerde de anlaşmaları vardır.türk gibi düşündüm bu kapsamda diyelim. hani işin sonunda birileri çkarmış olursa yangını kimsi için "Ama afet değil" falan demeye kalkarlar mı![]()
Yangını birinin çikarmasi bunun bir dogal afet olmasını degistirmiyor ki yangının bu kadar buyumesi ve bu raddeye gelmesi siddetli ruzgardan oturu buda dogal afet yani rüzgarı biri tutmuyorki artsın diye![]()
Bazı sigortalar doğal afetleri kapsamıyor sigortanın kapsamına göre değişir ama sigorta şirketlerinin kaçacağını sanmıyorum sonuçta o zenginlerle bir sürü başka yerlerde de anlaşmaları vardır.
Sirketleri alper adminin dedigi gibi öperler aksi durumda, bundan kacamazlar yav essek gibi odeyecekler.işte bende diyorum ya sigorta şirketleri zaten kısmen balon işler - 0.01 puntoyla 1 cümle bile soksalar araya punduna getirirler falan filan...komik olur öyle haberler izlemek - bizde binaları yıkılan müteahhit hesabı
neyle yapacaksın kardeş para yokSirketleri alper adminin dedigi gibi öperler aksi durumda, bundan kacamazlar yav essek gibi odeyecekler.
Yangin sadece bizde vardi hep pkk cikariyordu noldu bu tez curudumu ?
Bunlar kuresel isinma kayankali
Her yaz digerinden daha sicak gecicek
Orman yanginlari devam edecek artarak hemde
Yunanistan avrupa amerika heryerde var umarim
Bu yaz yeterli onemleler alinir ucaklar hazirlanir
Kemerburgaz tesisleri Malibu bölgesine taşınacak mi bu projede?evet beton santrali açsın biri oraya
biri kepçe - dumper filosu kursun ufak
projeleri ben hallederim...
LA de kentsel dönüşüme gidiyoruz - GSC Holding.
yeni otelŞaka mi bu? Elimizdeki uçakları borç kapatmak için mi satiyorlar? Orman yangını olunca biz ne yapacakmisiz?