- 27 Ocak 2010
- 132.065
- 97.098
- 5.488
dünyamız sona eriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha be kardesim, ohaBeter olsunlar. Yaktıkları çocukların ahı işte bir yerden böyle çıkıyor. Daha da beter olmaları dileğiyle.
Akillanma olayi degil. Celik konstruksiyon ile ahsap birlestirip dedigin gibi alcipan duvarlar yapmak maliyeti dusuruyor boylece neredeyse herkes ev alabiliyor. Obur turlu, insanlarin cogu ev alamaz.işte meraktayım - skandal işler olabilir oralarda. Sigorta olayı "ya bir gün olursa" diye dünya kadar boşa para vermek sonuçta.
bide yani herifler evleri her fırtınada diyorum zayıf yapıyorlar - ahşap çok kullanıp alçıpan duvarla hızlı imalat kafaları var - özellikle banliyö tabir edilen müstakil kafa evlerde.
hortumda yerle bir ediyor - ateşte.
niye hiç akıllanmaldılar anlamış değilim.
Bizim burada yasal hirsiz deniyor onlara. Ama yaptirmak zorundayiz iste. Bircok sey icin sigortaya zorlaniyoruz.işte bende diyorum ya sigorta şirketleri zaten kısmen balon işler - 0.01 puntoyla 1 cümle bile soksalar araya punduna getirirler falan filan...komik olur öyle haberler izlemek - bizde binaları yıkılan müteahhit hesabı
çok emin olamadım üstadım yav buna - emlak değeri olarak bakmıyorum tabii ki tamamen maliyetlerdeyimde - o denli fark yaratır mı emin olamadım açıkçası. mevcut düzende o zaman epey uyguna yapılıyor evler . çelik o kadarda ucuz değil aslında.Akillanma olayi degil. Celik konstruksiyon ile ahsap birlestirip dedigin gibi alcipan duvarlar yapmak maliyeti dusuruyor boylece neredeyse herkes ev alabiliyor. Obur turlu, insanlarin cogu ev alamaz.
Gazze'nin gazabı.Allah'ın gazabı bu diyen vardı bugün.
Gazze'nin gazabı.
Simdi soyle durumlar var. ABD Avrupa ulkeleri kadar tas ve tugla kullanmiyor. Ayrica ABD'de odun, kereste endustrisi gelismis ve kaynak cok. Bu da ev fiyatlarina yansiyor. Ulasim genis yol agindan dolayi ayrica kolay. Ayrica ev yapacak alan ulkede diger ulkelere gore kat be kat fazla. Ayrica insaat teknikleri sayesinde evleri gorece olarak az kisiyle cok hizli yapabiliyorlar. Bu da daha az iscilik demek. Bircok faktor var yani.çok emin olamadım üstadım yav buna - emlak değeri olarak bakmıyorum tabii ki tamamen maliyetlerdeyimde - o denli fark yaratır mı emin olamadım açıkçası. mevcut düzende o zaman epey uyguna yapılıyor evler . çelik o kadarda ucuz değil aslında.
gerçi bakınca istanbulda daire fiyatına austin texasta tüm sülale yaşatacak evler varda - orda da dediğin doğru geliyor kulağa.
enteresan buldum bunu
Kurunun yanında yaş da yanarmış.
Los angeles israil'e karşı gazze protestolarının en çok yapıldığı yer amerikada.
Maliyet mi düşürüyor? Vay anasını yaw. Tvde izliyorum, dediğin gibi çoğu ahşap ama 300 binden ucuz yok. Demek diğer türlü 400 bini bulur. Her haliyle pahalı.Akillanma olayi degil. Celik konstruksiyon ile ahsap birlestirip dedigin gibi alcipan duvarlar yapmak maliyeti dusuruyor boylece neredeyse herkes ev alabiliyor. Obur turlu, insanlarin cogu ev alamaz.
Avrupa'daki malzemeler kullanilsa insanlarin cogu ev alamaz. 300 bine, 400 bine alinan evlerin benzerini TR'de ayni fiyata hicbir yerde bulamazsin.Maliyet mi düşürüyor? Vay anasını yaw. Tvde izliyorum, dediğin gibi çoğu ahşap ama 300 binden ucuz yok. Demek diğer türlü 400 bini bulur. Her haliyle pahalı.
Full ahşap evler bile 400 bin filan. Tabi benim ızledigim yapımlar 10 senelik belki artmıştır. New York filan 2 katı
Bir nevi malzemeden çalan tr deki muteahhitler gibi mi yapiyorlar ucuzluk için yani rtaş anlamadim tam olarak.Akillanma olayi degil. Celik konstruksiyon ile ahsap birlestirip dedigin gibi alcipan duvarlar yapmak maliyeti dusuruyor boylece neredeyse herkes ev alabiliyor. Obur turlu, insanlarin cogu ev alamaz.
Yok yahu. Maliyeti daha ucuza geliyor evlerin. Kullanilan malzemelerin kalitesini demiyorum. Malzemelerin cesidi ve tas, tugla gibi malzemelerin de nispeten daha az kullanilmasi, lojistigin daha ucuz olmasi falan filan.Bir nevi malzemeden çalan tr deki muteahhitler gibi mi yapiyorlar ucuzluk için yani rtaş anlamadim tam olarak.