Los Galacticos mu? Les Galactiques mi?

Levent Kolpgün

TURKISH AIRLINES
GalataSarayı Efendileri
Soru basit aslında :) Forumumuz şu iki takımın hangisini daha çok beğeniyor.? FM yada diğer oyunlarda bile hile ile kurulabilecek bir takımı reelde kurmayı başaran iki takımın kıyasında sizce hangisi öndedir?
1628673018524.webp

?
1628673086069.webp

?

Yaş etkenini dikkate alırsak Real Madrid'i kurmak daha zordu.

PSG daha iyi takım ama genel olarak şu an, sol bek dışında her bölgeleri çok iyi.

Döneme göre değerlendirmek isterim Los Galacticos. Bas parayı al adamı devri değildi o dönem. Ama yine de muazzam isimler katıldı

Üstteki kadronun pek bi başarısını hatırlamıyorum kağıt üstünde yıldızlar topluluğuydu o kadar.

Sanki PSG daha iyi gibi Mbappe- Messi ikilisi Neymar var yanlarında ilave olarak diğer kadroda a+ yıldız Ronaldo ve Zidane vardı Figo,Raul,Carlos a seviyesi yıldızlardı gibi izlemesi çok zevkliydi o ayrı tabi

*ramosun ne kadarda şanslı bir herif olduğu gerçeği ? hem los galacticos kadrosunda oynama fırsatı yakaladı, hem xavi ve iniestalı ispanya kadrosunda yer aldı. hemde şuan psg de ayrıca 4 sefer cl alan real kadrosunu da es geçmemek lazım.

tarihin en iyi savunma oyuncusudur.

soruya dönecek olursak, Los Galacticos benim için zirvedir. Şimdi veya gelecekte hangi kadro kurulursa kurulsun karşılaştırılacak eşsiz takımdır.

kendinizi ele alın yahu, iki takımla da sahaya çıkma şansınız olsaydı siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Sanki PSG daha iyi gibi Mbappe- Messi ikilisi Neymar var yanlarında ilave olarak diğer kadroda a+ yıldız Ronaldo ve Zidane vardı Figo,Raul,Carlos a seviyesi yıldızlardı gibi izlemesi çok zevkliydi o ayrı tabi
Kadroyu bir daha düşünüp oyumu değiştirdim Los Galacticos gibisi gerçekten gelemez yav

Geri
Üst Alt