Lost

Cevap: Lost

Üşüyoruz Jack reis :(

249876_234595563223250_206450139371126_1186535_4111088_n.jpg

Lost mu kaldı lan daha. Artık yeni dizilere yelken açın beyler.

Özlemiyo değilim,

ilk fırsatta 6 sezon yeniden izleyeceğim,

bi filmini yapsalar son defa,

gidip adam gibi bi film izlesek,

ne olurdu,

La kimse mi sevmedi finali vay arkadaş!!11!!1!!!

Finali saçma bulan arkadaşlar olmuş,

ama bence son derece mantıklı ve çoğu soruya cevap vererek bitmiş.

Ben finali çok beğendim, süper buldum.

Cevabı verilmemiş soru var mı, var.

Zaten Lost'u efsane yapan da bu bence,

tüm sorulara tek tek ayrıntılı cevap verilse, şu an hala tartışılmazdı.

Sonunun saçma olduğu düşüncesine kesinlikle katılmıyorum.

Bir de adanın hayal dünyası olduğu iddia edenler olmuş.

Ada'nın tamamı gerçek.

Bence gelmiş geçmiş en iyi Tv Şovu.

Bir 50 yılda böyle bir Tv şovunun geleceğini sanmıyorum.

Ezel'i ozledigim gibi Lost'u da ozluyorum beyler, usuyorum reisler :(.

senaryoyu ordan oraya ordan oraya sürükleyip en sonunda büyük beklentilere yol açtılar. Sonunda aranan cevaplar tatmin edici olmadı.

Güzel başlayıp hayal kırıklığıyla son buldu.

Büyük beklentiyi yaratan, aslında filmi yapanlar değil izleyicilerdir.

Sayısız teori web sitesi türemiş ve insanlar üzerinde zaten var olan merak duygusunu tavana vurdurmuştur.

Sonuçta, son derece mantıklı bir senaryo üzerinden gittiler.

Hayal kırıklığını yaşayanlar, herhalde hayatın anlamını falan verecek sandılar finali...

Verilen cevaplar gayet yerindedir, verilmeyen cevaplar ise Lost'un gizemidir.

Bu cevapların zaten tamamı detaylarıyla verilmiş olsa, bugün hala Lost'u tartışmazdık.

Lost'u efsane yapanda, tam olarak anlaşılmamasıdır.

Belki 50 yıl sonra dahi, Lost tartışılıyor olacak.

filmi gizemi için izleyip zamanını ona harcayıp karşılığını alamıyorsan sinirlenirsin.

yoksa herkes cevabı verilmeyen şeylere sinirlenir öldürdüğü vakite acır.

Ama gizemli kalmasından yana olanlar varsa da bunu zaten filme bağlıyorsa marjinal ayağına yatan tiplerdir :)

Aaaa pardon yoksa millet lost un hayatın şifresini vereceği için mi izliyordu yoksa. Yok yok bence fantastik bir filmin mantık çerçevesinde sürdüğü için.

Kabul edelim ki filmde oluşturulan havayla yapılan son uyuşmadı. Kimse onca gizemli bölümden hayali senaryodan sonra mantıklı bir son için değdiğini düşünmez. Fantastik/bilimkurgu senaryosunda kimse bu işin olup olmayacağını sorgulamaz.

lost yapımcıları her bölüm sonu büyük beklentiler yaratmayı başardı ama ağızları açık bıraktıracak bir son yapamadı.

insan kendi kendine bilmediği bir film hakkında büyük beklentiye girer mi yahu. Beş para etmez bir filmde de kendi kendinize bir beklenti içine giriyormusunuz.

Son bölüm süper bir bölümdü ama doğru final olarak vasat bir finaldi. Güzeldi ama çok daha iyi olmalıydı.

Yine de "Lost" yazısını görünce içimde bir şey kıpırdıyor resmen, sabaha kadar oturup ABD kanallarından online izlerdim canlı olarak, sonra hemen teoiler, detaylı incelemeler, diğer insanların yazdıkları ile karşılaştırmalar.

itü ve uludağ sözlük'te resmen kitap olacak kadar yazım var :D Çok zevkliydi be.

Geri
Üst Alt