Lost

Cevap: Lost

keşke şuan senin yerinde olsaydım.

hafızamdan lost silinse, s1e1 ile birlikte s6e18'e kadar ağzım açık ekrana kilitlensem.
lostu yeni izlemeye başlasan ilk sezonlarda vay anasını süper dizi dersin. sonlara doğru ve finali gördükten sonra Allah belamı verseydide izlemeseydim dersin :D

Tolga abi prison break'i izledim evet. Muthis bir dizi. Ozellikle ilk 2 sezon'u harika otesi. Sonrasinda yine iyiydi fakat ilk 2 sezon bir baskaydi bence. Bu genelde her dizi de boyle oluyor. Ilk sezonlar muthis, sonrasinda bir dususe geciyorlar.

Yigit abi, Yener abi'nin dedigine bakma sen :D. Ha ilk bir kac sezon muthisti dogru, sonrasinda ilk sezonlar kadar olmasada yinede cok guzeldi.

Dizinin en büyük sorunu izleyicilerin her şeye cevap aramasıydı :) Senaristler ellerinden geldiğince açıkladılar ama tatmin etmedi çoğu kişiyi. Adamlar X'in nedeni Y, Y'nin nedeni Z dediler, millet bu sefer peki Z nereden geldi demeye başladı :asd: Şu ada olayı buna en büyük örnek mesela. Jacob'ın falan nasıl büyütüldüğünü vs açıkladılar, bu sefer işte şu taşlı bilmem neli kuyuyu kim yaptı, o içirilen suyu ilk kim buldu diye sorular geldi. Yahu nereye gidecek bunun sonu, adamlar onu açıklasa bu sefer o açıklama nasıl oldu diyecekler :D
yani bi karadumanı açıklamadılar ya içimde kaldı:D oysa ne güzel hayaller kurmuştuk. yok atlantislilerden kalmış, yok nazilerden, yok gelecekten gelmiş, yok enerjiden meydana gelmiş. Ya heykeller neydi öyle, kim yapmıştı? keşke dizinin sonunu atlantislilere veya uzaylılara bağlsalardı daha iyi olurdu. Yinede yukarda dediğim gibi bela okunacak bir dizi değil bakmayın öyle dediğime:D. popüler kültürün belkide en önemli dizisi oldu lost ve bunuda haketti.

Ulan Lost konusuna neden yorum yaptiniz, konuyu yukariya tasidiniz. Gordukce icim gidiyor, icim sizliyor. Jack reisi cok ozledim ben :(. Digerlerini de tabi ama Jack bir baskaydi. Jack reis baska hangi dizide oynadi/oynuyor? Mutlaka izlemeliyim. Ozledim lan ben bu Lost'u! Bu kadar guzel bir dizi mi yapilir yahu, insanin ici gidiyor :(.

lost pişmanlıktır, izleyecekseniz de 3. sezonda bırakın

Sadece adayla ilgili bölümler çok iyiydi.İş adanın dışına taşınca biraz bozulmuştu,ama yinede müthiş dizi.

Yine mi dirildi bu başlık :asd:

vay be o derece demek aynısını supernatural için ben hissediyorum. hemen başlıyayım ozaman indirmeye.

hemen başlıyacagım bu diziye böylesi bir etkiye sahipse sağlam bir yapım demekki kendimi şanslı sayıyorum şuan yeni bir heycan :)

Çok tehlikeli bir yola giriyorsun dikkatli ol,2 kere düşün derim : ))

(Fena teşvik edilmiş bir bünye; bir Lostie daha katıldı dünyaya, iş isten geçti)

4-8-15-16-23-42

Ömür boyu unutmam bu sayıları, kazındı kafama :D

Ben bu sayılarla sayısal oynadıydım hatırlıyorum.

Şu an,şu saatlerde yeni bir bölümünü izleyip,çeşitli teoriler sonucunda yatakta düşüncelere dalmak için neler neler feda ederdim.

L is for LAME

O is for Oha sacmaliga bak mh

S is for S-lan oyle sey mi olur

T is for TE ALLAM DIZIYE BAQ :mad:

548492_10151134618661896_525642489_n.jpg

217310_10150157386901896_1947009_n.jpg

551907_10151053479921896_1029593029_n.jpg

:sad007:

Kimse kasmasın kendini.

İlk 3 sezonunu 3 günde, 5 günde, 1 haftada izlenilen başka bir dizi yoktur.

Geri
Üst Alt