Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Cevap: Lost
Sanki o tıpa bize monte edildi gibi
Sanki o tıpa bize monte edildi gibi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ben bu diziyi izlemeye yeni başlayacağım,zamanım ziyan olur mu yoksa önerirmisiniz![]()
ya ben bu diziyi izlemeye yeni başlayacağım,zamanım ziyan olur mu yoksa önerirmisiniz![]()
Yok ziyan filan olmaz . Hatta bu zamana kadar neden izlememişim dersin .
Bende ikinci sezondayım
Prison Break,Dexter felan derken sıra gelmedi bir türlü![]()
Abi artık finali biliyorsun nasıl izliceksinBütün havası kaçar bence.Finali izlemedim hiçbir fikrim yok diyorsan izle derim.
bakacağım
nasıl gidiyor güzel mi,prison break e hasta olmuştum ben![]()
Prison Break kadar var iyidir iyi . Bi kaç güne devam edicem kaldığım yerden![]()
bakarım, jodi lynn o'keefe olması lazım olm onun kadar iyi olması için![]()
nasıl bir sondur bu böyle.6 yıl bunun için mi bekledik.resmen lan bi s...tir ya gibi bi son oldu.cem yılmaz parodisi gibi hep beraber elele ışığa yürüdüler.
tamam hepiniz öldünüz sonra bir araya geldinizde ya lapidus ölmedimi o niye yok orda sonra uyuz michael ve oğlu ayrıca mr eco bunlar nerde?
ciddi ciddi bunun senaristinin türk olduğunu zannediyorum.böyle b..ktan bi son olamaz.
:::::SPOILER:::::
Sonda ne bekliyordunuz?Cidden çok merak ediyorum.
"Jacob'ın annesi nereden geldi,niye açıklamadılar?"
-Yahu onun annesi çıksa "o nasıl geldi?",onun da annesi gelse "e peki o nasıl geldi?" diye sormaya devam edeceksiniz.Veya özel bir güç adadaki ilk insanı yaratsa bu seferde "saçmalığa bak,öyle güç mü olur" denir.bunun sonu yok ki,olsa da saçma bulursunuz zaten.
"Numaralar nedir?"
-Adadaki enerjinin boşaltılmasının sağlayan sistemi çalıştırmak için girilen bir kod.Kazazedelerin devamlı karşılarına çıkması ise Jacob'ın onları ziyaret edip kaderlerinin değiştirdikten sonra farkında olmadan kaderlerine dair bir ipucu.Hurley gibi dünyanın en olumsuz insanı da tabii ki kötüye yordu bunları.Nasıl bir cevap bekliyordunuz bu soruya?Milli piyangonun şanslı numaraları olacak değil elbette.
Bunun gibi bir sürü sorunun cevabı bulunabilir ama tabii ki bulunamayanlar da var.Mesela "Heykel ne zaman yapıldı" gibi.Ama bu cevapların bizim hayal gücümüze bırakılması benim hoşuma gidiyor.Ben heykeli düşününce "Ada uzun zamandır var,belli ki ya Mısırlılar ya da Mısır hayranları! adaya gelip heykeli yapmış." gibi kendimce bir cevap çıkarabiliyorum.Ama belli ki çoğu kişi her cevabın karşı taraftan verilmesini istemiş.O zaman yanlış diziyi seyretmişsiniz çünkü 6 senedir hayal gücümüzü çalıştıran bu dizi değil miydi?