GSC Haber Lothar Matthäus, Leroy Sané'nin Millî Takıma Alınmamasını Eleştirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1756477382952.webp

Alman efsanesi Lothar Matthäus, Nagelsmann'ın Leroy Sane'yi Milli Takım kadrosuna almama kararını eleştirdi.

Lothar Matthäus: "Leroy Sané'nin kadroya alınmamasını anlayamıyorum. Eğer mesele ligin seviyesi ise, o zaman Bundesliga'nın alt sıralarındaki oyuncular için de aynı şeyi söylemek mümkün. Onlar da bu seviyede değiller ve ayrıca uluslararası maçlarda oynamıyorlar.

Sané, Galatasaray'da baskı altında, kendini kanıtlamak zorunda. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Kısa bir alışma döneminden sonra bir gol attı ve bir asist yaptı. Ben olsam onu kadroya alır, güven verirdim ve Türkiye'deki gelişimini daha uzun vadede izlerdim." (BILD)

Dortmund ve bayern harici almanya'da seviye olarak büyük takım yok. Union berlinde oynayan bir oyuncu, şampiyonlar liginde oynayan bir oyuncudan daha değerliyse, o nagelmann'ın bir alman yobazı ve milliyetçisi olduğunu gösterir.

Yaw geçen sene gelse neyse. Daha 1 ay önce gelen adama bu yapılmaz. Yaptıkları fahişelik

Alman efsanesi Lothar Matthäus, Nagelsmann'ın Leroy Sane'yi Milli Takım kadrosuna almama kararını eleştirdi.

Lothar Matthäus: "Leroy Sané'nin kadroya alınmamasını anlayamıyorum. Eğer mesele ligin seviyesi ise, o zaman Bundesliga'nın alt sıralarındaki oyuncular için de aynı şeyi söylemek mümkün. Onlar da bu seviyede değiller ve ayrıca uluslararası maçlarda oynamıyorlar.

Sané, Galatasaray'da baskı altında, kendini kanıtlamak zorunda. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Kısa bir alışma döneminden sonra bir gol attı ve bir asist yaptı. Ben olsam onu kadroya alır, güven verirdim ve Türkiye'deki gelişimini daha uzun vadede izlerdim." (BILD)
Almanlarin içinde nazi kanı tasiyanlara karşı weimar republic savunucularini görmek de güzel.

Futbolculuğuna da bayılırdım. Siyah şort beyaz forma ,göğüsten kola doğru giden siyah kırmızı sarı çizgiler . Ne süper futbolcuydu be.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet çömez hıyar yüzünden adamın itibarı zedeleniyor.

Frankfurt deplasmanında gereken cevabı vermesi lazım. Bu maçı Sane'ye yazıyorum.

Geri
Üst Alt