- 16 Haziran 2010
- 207.940
- 161.545
- 6.838
Okan Buruk: "Erzurumspor'a 'ligimize hoş geldiniz' demek istiyorum. Çorum da gerçekten oynadıkları oyunla lige yakışan takım olduklarını gösterdiler. Erzurum da iyi kadro zor deplasman olacak."
Okan Buruk: "Geçen haftaki oyunumuzdan memnunum. Elimizden geleni yaptık ama bazen olmayınca olmuyor."
Okan Buruk: "Leroy Sane değişikliği yaptık. Lemina'yı aldık. Sara'yı forvet arkasına aldık. Sane'nin performansından da memnunum. Geçen hafta pozisyonların içindeydi. Devamında kulübeden getirecek oyuncumuzun olması önemli. Geçen hafta bunun sıkıntısını yaşamıştık. O yüzden başlarken Sane başlamayacak. Devamında bu kadar güçlü bir oyuncumuz kulübeden gelecek."
Okan Buruk: "Batrakov'la 2 hafta önce video konferans görüşmesi yaptım. Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu. Gerçekten bu çok önemli. Galatasaray onun için çok önemli bir basamak. Bize çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu tip bir oyuncumuz yoktu zaten. Onunla ilgili duyduğumuz şeyler de çok pozitif. Sadece davranışları değil, onunla ilgili yaptığımız araştırmalarda hep pozitif şeyler duyduk. Bence Galatasaray'a çok önemli bir katkı verecek. Galatasaray'ın geleceği için önemli, şu anda da oynayabilecek durumda. Ligleri erken başlıyor. Fiziksel olarak da hazır bir oyuncu. Bir sonraki maçta kadronun içinde olup ondan da en kısa zamanda faydalanmak istiyoruz. Takımımıza hoş geldin demek istiyorum ona."