- 19 Mart 2014
- 29.914
- 31.258
- 2.718
Galatasaray kulübesindeki günleri sayılı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batrakov kötü topçu mu renktasAçıklama müthiş! Batrokov dan beklentim sıfır, sen gidicem diye ortalığı karıştıran adamı kesip Nhaga yı koymuyorsun ki herkes arkanda olurdu puan kaybetsen bile bence takımın en düzgün iş yapan 2. Adamını kesiyorsun yedekten hücumcum olsun diyorsun. Bu senaryo içinde Batrakov masrafı girdi maalesef, acı gerçek.
Yiyorsa sıkıyorsa Osimheni kesip aynı açıklamayı yap![]()
by tahlilbence hoca yedeklerde hücüm topcusu gözüksün diye Saneyi yedek birakti
İyi kötü demiyorum, şans vermiyor. Nhaga geçen haftaki Tor dan kötü oynamaz, Kaan kadar, geçen haftaki Barış kadar oynar. Gidicem, mutsuzum diye ortada dolaşan Tor için reaksiyon almıyor. Lesley niye düşünmüyor? Niye aldık kötü iyi birşey demiyorum bak reaksiyonu yanlış yere alıp kendi de farkına varıyor, sonra böyle cümle kuruyor. Sence bu ortamda Batrakov dan ümit olur mu? Oynatmayacak. %90 girdi.Batrakov kötü topçu mu renktas
Nhaga geçen haftaki Torreira'nın yarısı kadar oynayamaz. Genç ve enerjik diye çok yükseliyor insanlar ama maalesef bence tavanı çok düşük bir topçu. Üzgünüm renktaş ama gerçek bu. Yarın öbürsü gün bizden giderse göreceğiz bakalım nereye gidecek kariyeri.İyi kötü demiyorum, şans vermiyor. Nhaga geçen haftaki Tor dan kötü oynamaz, Kaan kadar, geçen haftaki Barış kadar oynar. Gidicem, mutsuzum diye ortada dolaşan Tor için reaksiyon almıyor. Lesley niye düşünmüyor? Niye aldık kötü iyi birşey demiyorum bak reaksiyonu yanlış yere alıp kendi de farkına varıyor, sonra böyle cümle kuruyor. Sence bu ortamda Batrakov dan ümit olur mu? Oynatmayacak. %90 girdi.