GSC Haber Okan Buruk: "Sané'den memnunum ama yedekte bir hücum oyuncusu olsun istedim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000171905.webp

Okan Buruk: "Erzurumspor'a 'ligimize hoş geldiniz' demek istiyorum. Çorum da gerçekten oynadıkları oyunla lige yakışan takım olduklarını gösterdiler. Erzurum da iyi kadro zor deplasman olacak."

Okan Buruk: "Geçen haftaki oyunumuzdan memnunum. Elimizden geleni yaptık ama bazen olmayınca olmuyor."

Okan Buruk: "Leroy Sane değişikliği yaptık. Lemina'yı aldık. Sara'yı forvet arkasına aldık. Sane'nin performansından da memnunum. Geçen hafta pozisyonların içindeydi. Devamında kulübeden getirecek oyuncumuzun olması önemli. Geçen hafta bunun sıkıntısını yaşamıştık. O yüzden başlarken Sane başlamayacak. Devamında bu kadar güçlü bir oyuncumuz kulübeden gelecek."

Okan Buruk: "Batrakov'la 2 hafta önce video konferans görüşmesi yaptım. Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu. Gerçekten bu çok önemli. Galatasaray onun için çok önemli bir basamak. Bize çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu tip bir oyuncumuz yoktu zaten. Onunla ilgili duyduğumuz şeyler de çok pozitif. Sadece davranışları değil, onunla ilgili yaptığımız araştırmalarda hep pozitif şeyler duyduk. Bence Galatasaray'a çok önemli bir katkı verecek. Galatasaray'ın geleceği için önemli, şu anda da oynayabilecek durumda. Ligleri erken başlıyor. Fiziksel olarak da hazır bir oyuncu. Bir sonraki maçta kadronun içinde olup ondan da en kısa zamanda faydalanmak istiyoruz. Takımımıza hoş geldin demek istiyorum ona."

Rakip hakkında bir şey demedi. Hocam galibiyete kitlenmiş.

Dursunun hoca ve tavukcuyu pasifize ettigi dogru muhtemelen cunku 2 haftadır okanin surat sirke satiyor

salai de hücumcu abi sözde
singoyu alıp herifi ileri korsun

Açıklama tam fiyasko. Galatasaray taraftarını komple makarnacı tayfadan sanıyor Hocam galiba.

bu muhabirler neden transfer çalışmaları oluyor mu devam edecek mi tarzı sorular sormuyor salak mı bunlar

Açıklama müthiş! Batrokov dan beklentim sıfır, sen gidicem diye ortalığı karıştıran adamı kesip Nhaga yı koymuyorsun ki herkes arkanda olurdu puan kaybetsen bile bence takımın en düzgün iş yapan 2. Adamını kesiyorsun yedekten hücumcum olsun diyorsun. Bu senaryo içinde Batrakov masrafı girdi maalesef, acı gerçek.

Yiyorsa sıkıyorsa Osimheni kesip aynı açıklamayı yap😄😄😄

"Geçen haftaki oyunumuzdan memnunum. Elimizden geleni yaptık ama bazen olmayınca olmuyor." Bu sene olursa olur olmazsa neyse, sezonu izleyeceğiz gibi.

hocam keşke erzurumdan 5 yesekte ngaha oynasa ya 3 puan önemsiz şampiyonluk bile önemsiz ben ada yüzgeçli ngahalı kadro istiyorumn istifa vakti

Transfer sormayın diye talimat gitmiştir.

Maç sonunda da sorulmaz büyük bir ihtimalle

Bu tip bir oyuncumuz yoktu zaten. ukucukhuyuda aynısını söyemiştin.. bu oyuncu da tutmaz ise sonun olabilir.. bu paralara her maç 11 olmalı.

Yaw bok gibi oynuyor diye kestim desene kime ne anlatıyon bunlara

Geri
Üst Alt