#Louis Van Gaal

Mancini'ye biraz haksizlik ediliyor gibi. Elestiri olabilir, ama fazlasi simdilik ayip gibi.

Ayrica yabanci sinirlamasi oldugu sürece hangi TD gelirse gelsin, fark olmaz.

Mancini'ye biraz haksizlik ediliyor gibi. Elestiri olabilir, ama fazlasi simdilik ayip gibi.

Ayrica yabanci sinirlamasi oldugu sürece hangi TD gelirse gelsin, fark olmaz.

Bence edilmiyor. Artık profesyonel düşünen bir takımız. Profesyonel anlayışta da güçsüze, zayıfa ve başarısıza asla taviz verilmez.

Mancini şu ana kadar başarısız ve sene sonu ligi ilk 2'de bitiremez (Alında çıta şampiyonluk olmalı ya hadi 6 hafta yoktu bu takımın başında) ve Türkiye Kupası'nı kazandırmazsa gitmesi bence tartışılmaz.

Kaldı ki ben şampiyon bile olsak bu tarz kısır bir futbol anlayışı ile geleceğimizin olmadığını düşünüyorum.

Bize uymaz bunlar çünkü bu tip hocalar proje hocalarıdır.Bu ülkeye Löw,Hiddink,Del Basqoe,Rijkaard v.s geldi olmadı çünkü bizim ülkemiz sabırsız gerekirse 3 yıl şampiyon olma ama en az 10 yılını kurtar.

devre arası hazırlık maçlarında brumayı sağ bekte denıyen mancını gıtsın de kim gelire gelsin.liseden beden hocası getirsek takım kaleye şut atar.

Bize uymaz bunlar çünkü bu tip hocalar proje hocalarıdır.Bu ülkeye Löw,Hiddink,Del Basqoe,Rijkaard v.s geldi olmadı çünkü bizim ülkemiz sabırsız gerekirse 3 yıl şampiyon olma ama en az 10 yılını kurtar.

Van Gaal biraz yönetmesi zor egosu şişik bir isim. Kariyerini zaman zaman baltalayan tek hastalığı da ''proje hocalarının piriyim ben'' egosu.

Kendisi 0 dan takım kurmaya teşebbüs etmediği her takımda başarılı oldu, ama ne zaman biz şampiyon olduk tamam artık ben bu takımı baştan yaratacağım dedi sıkıntı çıktı. Schweinsteiger'i bile bu noktada harcayabilecek bir adam. O işten bariz anlamıyor ama ben Cruyff'tan bile üstünümü kanıtlama derdinde hep.

1-2 sene tutup şampiyon yapınca göndereceksin işte. 2-3 tane de istediği genci alıp egosunu tatmin edeceksin biraz.

Terim de aynı hataya düştü 2002'de bu takımda ve batırdı takımı.2012'de doğruyu buldu ve 2 sene başarı yaşadık sadece.

Üünal Aysal bu zayıf yönetim ile bunu yönetebilir mi çok zor ama eğer sağlam bir yönetim kurarsa idare ederler.

fangal mangal gerekmez bize sn dostlarim

O sevda yıllar önceydi ne konuşuluyordu burada ya efsaneydi arşivlerin dili olsa :D

ise yaramaz kendini beyinmis adam. Manciniden de kötü bu.

bu adam bizde tutmaz eger mancini postalanırsa luceyi getirmemiz lazım

Geri
Üst Alt