Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta Korkunç Patlama

Lübnan Başbakanı Hasan Diyab, "Büyük felaket Lübnan'ı vurdu. sorumlular bugün yaşananlar için bedel ödeyecek. 2014'ten bu yana orada bulunan bu tehlikeli depoyla ilgili tüm gerçekleri açığa çıkaracağız. Bütün kardeş ülkeleri Lübnan'la birlikte olmaya ve yardım etmeye çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

Bu mühimmat taşınmıyor mu gral onu tam çözemedim, bu adam da cehapeye mi atıyor suçu.

ne yazıkki binlerce insan ölmüs gibi

Yüzlerce ton patlayıcıyı başkentinin en önemli limanında depoluyor olmak...

Tam insan hayatına değer vermeyen Ortadoğu ülkelerine yakışan bir hareket. Havai fişek fabrikası deniyor. Havai fişek fabrikasının şehrin içinde işi nedir? Fabrikalar her türlü riske karşı şehirden uzak yerlere yapılır. O yetmezmiş gibi patlayıcı depolamak için kullanmışlar. Olan gene hayatını kaybeden masum insanlara, annesini babasını kaybedip yetim kalan çocuklara oldu. İş sağlığı ve güvenliği kavramı Ortadoğu’da ne arar...

Ölü sayısı maalesef binlerle ifade edilecek. Tianjin patlamalarından sonra gördüğüm en büyük patlama. Bu arada alçak Çin o zaman da kamuoyunu yanıltıyordu. Belki de bu patlamadan daha büyük patlamalar oldu, gerçek olamayacak kadar az bir ölü sayısı açıklamışlardı.

Twitter'da çok fena, hiç iç açıcı olmayan videolar var.

Acayip bir patlama olmuş çok geniş bir alanı etkilemiş.

Bu kadar şiddetli bir patlamayı ilk defa izledim Patlama ile ilgili bir sürü teoriler atılmış ortaya bakalım sonuç ne olacak Ölenlere Allah rahmet eylesin.

Geri
Üst Alt